Search

Joulupostimerkit 2019 ja joulukorttien lähetyspäivät

joulupostimerkit-2019

Vuoden 2019 joulupostimerkit tulevat myyntiin marraskuussa. Vuoden 2019 joulupostimerkit on suunnitellut postikorttitaiteilija Virpi Pekkala.  Tästä tekstistä löydät sekä joulupostimerkkien hinnat että joulukorttien lähetyspäivät vuonna 2019. Tiedot päivitetään heti, kun ne ovat saatavilla.

Joulupostimerkkien hinnat (vuoden 2019 hintatietoja ei ole vielä saatavilla)


Joulupostimerkkien hinnat 2019 ovat seuraavat:

Joulutervehdyksen ikimerkki (€)
Kotimaan ikimerkki (€)
Ulkomaan ikimerkki (€)


Edullisemman taksan joulumerkki on kuvitettu tonttuperheellä, joka astelee saunaan. Joulupostimerkin hinta on X euroa. Yhdessä arkissa on 20 kappaletta merkkejä. Joulupostimerkki kantaa nimeä Joulusaunojat

Joulutervehdyksen postimerkki julkaistaan nyt jo neljättä vuotta peräkkäin ikimerkkinä, jonka maksumerkintänä on lumihiutale. Tämän vuoden joulumerkkejä voi siis käyttää myös seuraavina vuosina ja vastaavasti viime vuoden joulumerkit käyvät maksuksi tänä vuonna.

Kotimaan ikimerkissä eli siinä perushintaisessa merkissä tontut, kissa ja koira laulavat joululauluja. Ikimerkin hinta on X. Yhdestä arkista löytyy postimerkkejä kymmenen kappaletta. Merkin nimeksi on annettu Joulukonsertti.

Ulkomaan ikimerkistä löytyy sympaattinen lumiukko, jäniksiä ja taivaalla lomottavat revontulet.  Merkki kulkee nimellä Talven ihmeitä. Tämä joulumerkki on kerrassaan ihastuttava. Ulkomaan ikimerkin tunnistat kulmassa olevasta maapallosta. Kymmenen postimerkin arkissa on ulkomaan ikimerkkien lisäksi Priority-tarrat. Ulkomaan joulumerkki maksaa X. 

Joulukorttien lähetyspäivät 2019 (ei vielä julkaistu)


Edullisella merkillä varustettujen kotimaan joulukorttien viimeinen lähetyspäivä on XXX. Jätä kortit kirjelaatikkoon viimeistään klo 24. Eli joulukorttien viimeinen lähetyspäivä edullisemmalla taksalla on XX.

Kotimaan ikimerkillä tai 1. luokan postimerkillä (arvo X €) varustetut joulukortit tulee postittaa viimeistään X. 

Joulupostikorttien lähetys onnistuu kätevästi jo hyvissä ajoin punaisessa postituskuoressa. Se jaetaan koteihin marraskuun puolivälissä. Punaisia postituskuoria saa myös posteista.Joulukorttien lähetys ulkomaille

Tiedot päivitetään lähiaikoinaLähde ja kuvat: Posti

ps. Kaipaatko ideoita paketointiin ja itse tehtyihin lahjoihin? Janin ja Aleksin odotettu kirja nyt kaupoissa. Täydellinen ja erilainen lahja kaikille kädentaitajille! Klikkaa kuvaa ja lue lisää:

brunch

Ei kommentteja

Lähetä kommentti