Search

Silja Linen joulubuffet ja kurkistus kevääseen

PB260305

Täällä on juuri kotiuduttu Silja Symphonyn jouluisesta buffet-pöydästä maha piukeana. Piipahdimme tutustumassa Silja Linen joulukattaukseen ja samalla kuulemassa laivayhtiön ensi kevään tarjonnasta.

Silja Line satsaa tänä vuonna joulubuffetissaan raaka-aineisiin erilaisten uutuusruokien sijaan. Alkuruokapöytä on jälleen täynnä erilaisia kala- ja äyriäisherkkuja. Me ilahduimme erityisesti pikkuruisista blineistä, jotka toivat mukavan lisän kattaukseen.


Joulu-tammikuussa Siljan laivoilla ohjelmatarjontaan kuuluu muun muassa TODES – akrobatista showtanssia. Kyseessä on akrobaattitanssijoista koottu 14-hengen ryhmä, joka esittää jokaisen liikkeen, piruetin ja hypyn synkronoidusti. Kuulostaa mielenkiintoiselta!

PB260313

PB260307

PB260308

PB260311

PB260319
Jälkiruokapöytä ei pettänyt tälläkään kertaa: juustoja, erilaisia leivoksia ja pieniin annoskuppeihin koottuja herkkuja. Joulubuffet on katettu Siljan laivoilla 26.12.2016 asti.

PB260303

PB260306

Tilaisuudessa sivuttiin hieman myös laivayhtiön kevään suunnitelmia. Mielenkiintoinen tieto oli, että Helsinki−Tallinna-reitillä joulukuussa liikennöinnin aloittava Silja Europa tuo elämysteatterin laivalle. Jatkossa Silja Europalla on mahdollista käydä teatterissa.

PB260315

Siljan laivoilla myös hyttien ilmettä on päivitetty. Hytteihin on tuotu mukavasti uutta graafista ilmettä. Valkoisen värimaailman rinnalle on tuotu ripaus mustaa ja harmaat sekä sinisen eri sävyjä.  Hyvin skandinaavishenkistä siis. Kuvassa alla DeLuxe-luokan hytti. Myös A-luokan hytit ovat kokeneet päivityksen.

silja-line-hytti

Me suuntaamme muutaman viikon kuluttua perinteiselle joulualusristeilylle Tukholmaan. Buffetin lisäksi silloin pitää testata myös muu Siljan ravintolatarjonta.

Onkos siellä vielä ennen joulua suunnitelmia suunnata laivalle?

Lisätietoa Silja Linen joulusta löydät täältä! Ferry Christmas!

13 kommenttia

 1. Ollaan aina jossain vaiheessa talvea käyty koko perhe risteilyllä, saas nähdä milloin taas mennään.
  Onpa siellä ollut ihania herkkuja tarjolla. Kyllä harmitti kun en särkyjen takia tännekään päässyt ja nyt harmittaa vielä enemmän, koska en vieläkään päässyt teitä tapaamaan.
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risteilyt on mukavia, pieniä irtiottoja arjesta. Ja harmi, ettet tännekään päässyt. Muutama uusi tuttavuus tavattiin. Kyllä mekin vielä tapaamme :)

   Poista
 2. Asuessani lähempänä Helsinkiä tulikin laivoilla käytyä, mutta täältä pohjanmaan periferiasta pitää ihan lähteä ja useinhan se on laivamatka Tallinnaan. Herkkuja näyttää olevan ja itse tykkään meren antimista ja juustoista, joita siellä näyttääkin olevan yllin kyllin. Mukavaa viikonloppua ja ensimmäistä adventtia. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa Liisa. Se on ymmärrettävää, että sieltä ei risteilylle ihan niin usein lähdetä.

   Poista
 3. Olipa kerrassaan herkullisen näköistä! Teatteri on ehdoton plussaa ohjelmatarjonnassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli mukava uudistus, jota innolla odotamme. Vaihtelua muulle perinteiselle ohjelmatarjonnalle.

   Poista
 4. Nyt mä olen kyllä vähän kade, kun olette tuommoisen herkkupöydän ääressä olleet. ;) Mut joo ei tän vuoden puolella ole risteilyjä enää tiedossa itellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hyvät sapuskat, mutta jotenkin sitä aina ahmii itsensä liian täyteen. Silmät sekoaa tuollaisesta herkkumäärästä. Mukavaa adventtia Mintulle :)

   Poista
 5. Olipas hauska tapahtuma, mutts parasta oli teidän kanssa höpöttely <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aivan ihanaa tavata sinut. Oltiin niin fiiliksissä sen jälkeen :)

   Poista
 6. Seurailinkin näitä tunnelmia jo teidän Instagram-tililtä. Hyvältä näytti jo silloin. Buffet kateutta lievitti hieman omien pikkujoulujen kolmen ruokalajin illallinen. ;) Ennen joulua ei laivareissuja ole tiedossa, mutta heti tammikuussa olisi jälleen yksi rokkiristeily ja kesälomaksi suunnittelimme minilomaa Tallinnaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, rokkiristeily kuulostaa kyllä aika päheeltä tapahtumalta. Mahtavaa :)

   Poista
 7. Nam mitä kuvia! Musta on niin hienoa, kun tuohon buffetin esillepanoon kiinnitetään nykyään niin paljon huomiota. Jokohan mä tänä vuonna sullon itseni salaa teidän matkalaukkuun! :D Jouluinen Tukholma kiehtoo niin kovasti.

  VastaaPoista