Search

Lahjanaru loppu? Koristele paketti tekstillä!

paketointi-ideoita
Mitä tehdä, jos lahjanaru on loppu tai ei väriltään sovellu lahjapaketin päälle? Törmäsimme ongelmaan, kun paketoimme joululahjoja punaiseen lahjapaperiin. Erilaisia naruja kyllä löytyi, mutta niiden väri ei käynyt yhteen lahjapaperin kanssa. Yleensä tällaisessa tilanteessa teemme jonkinlaisen koristeen paketin päälle, jolloin narua ei tarvita. Nyt menimme sieltä, mistä aita on matalin ja turvauduimme valkoiseen tussiin. Syntyi joulutekstein koristellut lahjapaketit.

joulutervehdys lahjapakettiin

paketointi-idea joululahjalle

Ennen tekstin kirjoittamista kannattaa varmistaa, ettei tussi tule paperin läpi. Lahja kannattaa myös sujauttaa ennen paketointia esimerkiksi muovipussiin tai pahvilaatikkoon, jolloin lahjan tuhrimisvaaraa ei ole. Teksti voi olla mitä vain ja jos yhtään omaat piirustustaitoa, voit myös taiteilla paketin päälle kauniin kuvion.

paketointi-ideoita

Onko sinulle käynyt koskaan niin, että naru, paperi tai teippi olisi päässyt loppumaan juuri, kun pitäisi alkaa paketoida? Miten olet tilanteen ratkaissut? Kenties lahjakassilla?

***

Miesten Livbox-arvonnan voittaja on selvillä. Osanottajamäärä oli huikea, joten kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Arvontakone Random.org arpoi onnelliseksi voittajaksi tällä kertaa Willenmiinan kommentillaan:


Hei, olispa ihana lahjaidea pojalle. Tämä LivBox on ihan tuntematon juttu.


Paljon onnea! Poikasi saa tästä lahjaksi mainion paketin! Lähetämme sinulle sähköpostia asian tiimoilta vielä tämän päivän aikana.

9 kommenttia

 1. Olipas hyvä idea tuo tussi! Eipä olis taas heti tullut mieleen. Mä kyllä rakastan kiharruttaa sitä nartsaa ;D

  VastaaPoista
 2. Tämäkin idea tuli tarpeeseen, koska meillä on AINA joku paketointimateriaali häviksissä...löytyy yleensä askartelevien lasten huoneesta:D Tänäkin syksynä Pienimmäinen aloitti eskarin ja pelkästään hänellä on ollut 6 kaverisynttärit eli paketoimista on riittänyt.Joskus turvaudumme lahjakassiin,mutta se on lapsille vähän tylsä kun paketin aukirepimisen ilo jää pois.
  Teipin puutteen olen korvannut sillä,että apulainen pitää pakettia kasassa ja minä vedän nauhaa ympärille.Paperin puuttumisen korvaan joko kauniilla tapetilla (vanhat tapettikirjat)/silkkipaperilla/kankaalla tai ruinaamalla äitiltä paperia lainaan;).Viimeksi eilen en löytänyt mistään lahjanauhaa pakettiin ja korvasin sen satiininauhalla, jota onneksi on jemmassa metreittäin.Päivänsankarin äiti on vielä ompelija, joten nauha meni varmasti jatkokäyttöön:).Tietysti oikea lahjanauha löytyi heti kun palasimme juhlista kotiin...

  VastaaPoista
 3. Onpa helppo idea, jota en ole koskaan tullut ajatelleeksi :)
  Viimeksi taisin ongelman ratkaista tekemällä satiininauhasta rusetin paketin päälle.
  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Mä olen piirrellyt ikuisuudet pakettien päälle ja simppeleihin lahjakasseihin. ;) Tuttu juttu. Erään kastelahjan paperiin piirretty kuva, pääsi ihan vauvakirjan väliin muistoksi.

  VastaaPoista
 5. Tää onkin hyvä idea ja itse asiassa ehkä paljon mukavempi ja persoonallisempi kuin lahjanaru vaan ympärillä :)

  VastaaPoista
 6. Mä kerran otin fiksuna tussin käteen, mutta tajusin vasta kirjoitettuani, ettei paperi välttämättä kestä :D Onneksi kummilapsen lelu oli hyvin pakattuna ja vain nopeasti katoava pakkaus sotkeentui :) Ihanaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 7. Ööö, mä menen sieltä mistä aita on tosi matala eli käytän valmiita lahjakasseja. Ei naru ongelmia. :) On niin vähän lahjoja joita tarvii antaa niin kelpaa aikuisille hyvin noin. Lapsille täytyy tietysti olla lahjapaperiin kääritty ylläri.

  VastaaPoista
 8. Willenmiina kiittää ja kumartaa! Kiitos :D

  VastaaPoista