Search

Valaistu joulupaketti on loistava lahja

valopaketti

Viime jouluna kuusen alle ilmestyi kerrassaan loistava lahjapaketti. Aleksi toteutti kauniin joulupaketin, jonka sisälle oli lahjan lisäksi kätketty paristoilla toimiva valosarja. Hauska idea, jos esimerkiksi lahjakortin haluaa antaa hivenen loistokkaammalla tavalla. Valaistu joulupaketti toimii myös kauniina koristeena ja tunnelman luojana, mikäli sitä ei halua paketoinnissa hyödyntää. Todellinen valopaketti!

valaistu-paketti

Jouluvaloilla varustettu lahjapaketti on toteutettu läpinäkyvän muovirasian ympärille. Rasiaan on kätketty lahjakortti ja pieni valosarja. Sen jälkeen rasia on paketoitu valkoisella lahjapaperilla. Jos haluat ilahduttaa perheenjäsentä tai ystävää vastaavalla lahjapaketilla, kannattaa valosarja kytkeä päälle vasta tovi ennen h-hetkeä.

valot-paketissa

Huomenna kurkistellaan, millainen on meidän tämän vuoden diy-joulukalenteri. Tuossa se seinällä koristaa kotia ja pian voi ensimmäisen luukunkin avata virallisesti.

14 kommenttia

 1. Vamopaketti on kaunis ja oma paketti on myös helppo löytää muiden lahjojen joukosta.
  Kivaa torstaita <3

  VastaaPoista
 2. Loistava idea. Ihan kirjaimellisesti :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis idea <3

  VastaaPoista
 4. Ihana!Valoa ei tosiaankaan ole liikaa,on ihan kamalan synkkää kun lumikin suli pois.Näitä voisi tehdä koristeeksi hämärään nurkkaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa se. Niin masentavaa tuo pimeys. Toivotaan lunta pian saapuvaksi. Hieman epäilen, ettei tänne etelään sitä kuitenkaan aivan pian ole luvassa.

   Poista
 5. Mahtava idea taas. Olisi mieleenpainuva lahja :)

  VastaaPoista