Search

Muffinssivuoista tehty kuusi

muffinssivuokakuusi

Olemme innoissamme, sillä kuumin paketointisesonki on alkamaisillaan. Jälleen pääsee miettimään, millainen lahjapaketti kullekin sukulaiselle ja ystävälle olisi omiaan. Sitä ennen palataan ajassa viime jouluun. Jokusia paketointi-ideoita jäi tuolloin esittelemättä, joten kurkistellaan niitä ensin ja siirrytään sen jälkeen tämän vuoden toteutuksiin.

Janin sisko on todellinen jauhopeukalo. Hänen käsissään syntyvät niin suolaiset kuin makeatkin herkut. Halusimme huomioida tämän taidon myös leipurilahjakkuuden joululahjapaketissa. Niinpä askartelimme lahjapaketin päälle paperisista muffinssivuoista joulukuusen.

Yhteen kuuseen tarvitse neljä paperista muffinssivuokaa. Taittele kolme vuoista kolmion/kartion malliseksi ja liimaa kiinni pakettiin. Tee neljännestä vuoasta kuuselle jalka. Helposti toteutettava idea, jota voi hyödyntää myös joulukorttiaskarteluissa.

kuusi muffinssivuoista

Tuleeko sinulla mieleen jokin muu idea, kuinka kotileipurille annettavaa lahjapakettia tai joulukorttia voisi koristella? Ainakin piparimuotit ovat teemaan soveltuvia koristeita. Jos mieleesi tulee muita vinkkejä, niin kerro ihmeessä. Tiedä vaikka ideasi pääsisi koristamaan Janin siskon tämänvuotista pakettia.

Leppoisaa loppuviikkoa!

21 kommenttia

 1. Miten olisi ruokalehdestä irrotettu sivu, jossa on kiva resepti? Löysin yhdestä blogista idean paketoida lahjat aikakausilehtien sivuihin. Yritän vilkuilla tällä hetkellä omia lehtiä sillä silmällä. Tänä vuonna meillä paketoidaan silkkipaperilla ja lehtien sivuilla. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana idea! Ja kierrätystä parhaimmillaan <3 tykkään! Me ollaan muutamia lahjoja paketoitu sanomalehtiin mutta aikakausilehdistö saisi vielä osuvammin huomioitua lahjan vastaanottajan :) kiitos vinkistä 😘

   Poista
 2. Nonparelleilla voisi ainakin pakettikorttia koristella.
  Ihanaa torstaita teille <3

  VastaaPoista
 3. Kanelitanko tuli mieleen :) Hauska idea tuo kuusikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanelitankoja mekin hieman mietimme tänä vuonna käytettäväksi. Ne on helppoja, kivoja ja joulun tuoksukin tulee samalla :)

   Poista
 4. Meillä on joskus käytetty koristeltua piparia pakettikorttina. Ellei oikeita halua käyttää niin helpostihan sellaisia askarteleekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksipä ei oikeaa käyttäisi. Senhän voi laittaa esimerkiski sellofaanin sisään, jolloin saaja voi herkutella samalla kun avaa pakettiaan :)

   Poista
 5. Teidän kuusesta tuli mieleen pikkuruiset karkkivuoat, joissa on kivoja värejäkin...vanhojen ja/tai kivojen purkkien etiketeillä...kuivatuilla hedelmäviipaleilla...joskus näin netissä pakettikoristeena hyvin pienen tekohavukranssin (halk.n.5cm) ja samalla ajatuksella voisi ommella/neuloa/virkata minikokoiset patalaput,patakintaan tmv.Ja nukkekodin kaulin koristeeksi:D Nyt ihan innostuin tästä teemasta,täytyykin jatkaa ideointia:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinuun voi aina luottaa Mamma A. Paljon ihania ja toteuttamiskelpoisia ideoita! Valinnan vaikeus tässä iskee, kun kaikilta on tullut tosi hyviä idiksiä :)

   Poista
 6. Tuo on hauska. Itse olen huono ideoimaan mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kukko väkisin laula, vai kuinka se menikään :) Täällä on tullut jo niin monta kivaa ideaa, että eiköhän joku noista tulee toteutukseen.

   Poista
 7. Piparimuoteilla voisi tehdä paperista, kankaasta tai huovasta "pipareita" ja liimailla niitä paketin pinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on varastossa ruskeaa huopaa, joka olisi tähän tarkoitukseen ihan omiaan. Aika kiva idea. Ylenpänä joku ehdotti oikeaa pipariakin, joka sekin mukava tapa ilahduttaa kotileipuria :)

   Poista
 8. Itse en juurikaan osaa kortteja tehdä, mutta voisi kiinnittää vaikka puisen haarukan ja/tai lusikan korttiin ja saaja voisi sen sitten ottaa käyttöönsä. Kiva idea tuo muffinivuoan käyttö kortissa. Mukavaa viikonloppua teille meille molemmille. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Tosiaan, pakettiin voi laittaa vaikka puisen lusikan. Se toimisi paketin päällä sekä koristeena että lahjana.

   Poista
 9. Hyvä idea. Kaapista löytyy vino pino erilaisia vuokia kun en käytä enää kertakäyttöisiä vuokia enää. Tämähän on hyvä idea saada nekin hyödynnettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on itse asiassa hieman sama juttu. Nimittäin sen jälkeen kun otimme silikoniset vuoat käyttöön, niin paperiset ovat jääneet kaappeihin lojumaan. Tällä tavalla ne tulee käytettyä :)

   Poista
 10. Kiva idea! Nyt mulla alkoi aivot heti raksuttaa, kun sain tästä yhden inspiraation, hmmm :)

  VastaaPoista
 11. Hauska idea :) Minä olen joskus tehnyt tähtipiparit pakettikorteiksi lahjoihin :) Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 12. Kivannäköinen. Mäkin olen vähän huono ideoimaan mitään.

  VastaaPoista