Search

Lahjaidea miehelle: Miesten Boxi - sisältää arvonnan

livbox
Yhteistyössä: LivBox

Posti toi viime viikolla mukavan yllätyslaatikon, nimittäin miesten LivBoxin. Miesten Boxi on nimensä mukaisesti miehille suunniteltu kosmetiikkaboxi, joka sisältää päheitä tuotteita arjen rutiineihin. Boxi on tarkoitettu kaikenikäisille miehille, ja jokainen löytää varmasti omat suosikkinsa. Postaus kannattaa lukea loppuun asti, sillä yksi onnekas voittaa miesten LivBoxin itselleen. Ja naisväelle tiedoksi, tämä on mahtava idea lahjaksi esimerkiksi omalle puolisolle.

Ensimmäinen Miesten Boxi ilmestyi vuonna 2014. Sen jälkeen boxeja on tullut myyntiin muutaman kerran vuodessa. Niitä on saatavilla vain rajoitettu erä, joten nopeus on valttia näiden hankkimisessa. Boxit ovat niin suosittuja, että ne myydään usein nopeasti loppuun.

Entä boxin sisältö? Tällä kertaa laatikossa oli 7 erilaista tuotetta ja yllätyksenä 2 bonustuotetta. Osa tuotteista on täysikokoisia, osa matkakokoisia tai näytteitä. Miesten LivBoxin hinta on 19,90 € ja tilaus on kertaluontoinen. Setti on edullinen, sillä erikseen ostettuina tuotteiden yhteishinnaksi tulee vajaat 50 euroa.

Miesten Boxin sisältö:



livbox-lumene-redken

Biozell Professional MEN Bulletproof Suolasuihke 6,90 € / 150 ml


Suolasuihke, joka antaa voimakasta tukea, rakennetta ja tuuheutta. Jättää mattapinnan. Soveltuu niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin käytettäväksi.

Suolasuihke on meidän luottotuote. Avainsana on helppokäyttöisyys. Suolasuihkeella nimittäin saa helposti rennon, mutta silti laitetun näköisen hiustyylin. Purkki on niin tyylikäs, että näyttää ihan kampaamotuotteelta. 



REDKEN Clean Brew Shampoo 23,20 € / 250 ml

Tämän shampoon teknologia on saanut inspiraationsa olutpanimoista. Jep, luit oikein! Shampoossa appelsiininkuoriöljy puhdistaa, mallasuute ravitsee ja panimohiivauute vahvistaa. Soveltuu sekä normaaleille hiuksille että öljyiselle hiuspohjalle.

No nyt on miehekäs shampoo! Olutshampoo oli meille täysin uusi tuttavuus. Kuten yleensä, Redkeniin voi tälläkin kertaa luottaa. Erinomainen shampoo. Tätä on ostettava toistekin.


livebox-lumene-dove

Lumene Men 2in1 Rauhoittava Kosteusvoide 12,90 € / 50 ml

Voide tarjoaa ensiapua kuivalle ja karhealle iholle. Se kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa. Tuote on hajusteeton ja alkoholiton. Sisältää mm. kuusen oksatyviuutetta ja pellavauutetta. Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jopa silmänympärysiholle.

Nyt kävi tuuri. Edellinen kosteusvoide pääsi alkuviikosta loppumaan ja se oli juurikin tätä! Voide on molempien mieleen, sillä iho tuppaa kuivumaan jo pienelläkin pakkasella. Lumenen kasvovoide kosteuttaa, mutta on silti koostumukseltaan kevyt eli ei jätä ihoa rasvaiseksi. 


Dove Men+Care Cool Fresh Roll-on -antiperspirantti 2,85 € / 50 ml

Antaa suojaa hikoilua vastaan ja on hellävarainen iholle. Kosteutusteknologia ehkäisee ihon kuivumista.

Tämä on hyvä perusdeodorantti, joka kulkee mukana salillakin. Ei ärsytä ihoa, kuten jotkut vastaavat tuotteet tuppaavat tekemään. 

miesten-livbox5

Shave Club ”Natural” Partaöljy 12,90 € / 30 ml

Partaöljy pehmentää, antaa terveen kiillon ja hoitaa parran alla olevaa ihoa. Sisältää aprikoosiöljyä, viinirypäleensiemenöljyä, arganöljyä ja jojobaöljyä. Tuote on hajustamaton.

Partaöljy on yksi miesten tämän hetken trendituotteista. Mukavaa, että sellainen on valikoitu myös miesten LivBoxiin. Meillä kun kovin pitkää partaa ei ole, niin tämä taitaa sujahtaa hyvän ystävän joululahjapakettiin. 

miesten-livbox1

IdHAIR Black Fiber Wax – Fiber Styling Wax 19,90 € / 100 ml

IdHAIR Black -sarjan hiusvaha antaa joustavan ja voimakkaan pidon. Tuoksu on miehekkään raikas.

Hiusvahaa tulee käytettyä harvemmin kuin suolasuihketta, mutta tietyissä tilanteissa vaha on paras vaihtoehto. Tämän tuotteen osalta meillä on testailu vielä kesken, joten tarkkaa arvioita emme pysty antamaan. Yhden käyttökerran perusteella vaikuttaa kuitenkin ihan kelpo tuotteelta.

miesten-livbox4

Jordan Easy Reach Flosser Hammaslankain 3,80 € / 25 kpl

Hammaslankain, joka puhdistaa hammasvälit nopeasti ja helposti. Langan kireyttä voi säädellä painamalla lankaimen reunoja yhteen.

Lankaimia tulee käytettyä joka aamu. Janin ahtaisiin hammasväleihin tämä oli hivenen paksu. Plussaa kuitenkin siitä, että kireyttä voi säädellä. Maistuu mintulle.

Bonustuotteina boxissa oli Jordanin minihammastahna ja David Beckham Beyond -tuoksunäyte. 

tuotteet1


ARVONTA!


Kuten alussa lupasimme, yksi tällainen setti voi pian olla sinun. Arvontaan kannattaa osallistua ihan jokaisen, sillä tämä on mahtava paketti antaa myös joululahjaksi!

Osallistu arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, onko LivBox tai Miesten Boxi sinulle entuudestaan tuttu. Jätäthän komentin yhteydessä myös sähköpostiosoitteesi, jotta voimme olla yhteydessä, mikäli palkinto osuu kohdallesi.  Kommentointilomakkeeseen pääset, kun menet aivan tämän postauksen loppuun. Voit osallistua myös sivujen alaosassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat. Arvonta on käynnissä 21.-27.11.2016. Voittaja paljastetaan 28.11.


Onnea arvontaan!

*Yhteistyössä LivBox

110 kommenttia

  1. Tilasin itse pari vuotta sitten LivBoxia. Miesten LivBox on ihan uusi tuttavuus. Ihanaa, että sellainen on kehitelty! Ymmärrän hyvin, että se on aina loppuunmyyty.

    bigmamashome@outlook.com

    VastaaPoista
  2. Tämäpä olisi mainio lahja itsestään huolehtivalle aikamiespojalleni. Vanha äiti kun ei näitten miesten tuotteuden päälle ymmärrä mitään =)
    sudemi@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Tuttu on tuo Livboxi, mutta miesten boxi on ihan uusi tuttavuus. Tosi kivoja tuotteita siihen onkin kerätty, luulenpa, että mieheni tykkäisi tästä boxista.
    Kivaa viikkoa teille!
    o.krimou@suomi24.fi

    VastaaPoista
  4. Vau,tosi kiva lahjaidea.Joillekin miehille on tooosi vaikea keksiä lahjaa!Nuista tuotteista on meillä näkynyt vain dödö.Ukko K:llehan tämä menisi lahjaksi mikäli voittaisin.Paitsi partaöljy jollekulle karvaisemmalle kaverille...Nyt keksinkin:kummipoika 15v kasvatti melkoiset pulisongit ja niitähän voisi hoitaa tuolla öljyllä:)

    VastaaPoista
  5. Olen kuullut Livboxista, mutten aiemmin miesten boxista. Mieluusti tuollaisen boxin antaisin miehelleni :)
    viljari@live.fi

    VastaaPoista
  6. Henna28
    Kyllä on tuttu, olen tilannut kaksi LivBoxia itselleni, syys ja lokakuun boxit. Avomiehelleni annan jos voitan.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  7. Olen lukenut eri blogeista tästä miesten livboxista, mutta en ole tilannut sitä. Tässä olisi tosi kiva joululahja puolisolleni.
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  8. kuulostaapa toimivalta "paketilta" ; aviomiehelleni menisi lahjaksi :)
    asta.haaranen@intersport.fi

    VastaaPoista
  9. Naisten versiosta olen aiemmin kuullut, mutta miesten oli ihan uusi juttu :D Olutshampoo!! Jo pelkästään tuon takia täytyy koittaa saada tämä paketti ostettua vielä tämän viikon jälkeen, jos ei onni kolahda tämän kommentin kohdalle arvonnassa ;)

    VastaaPoista
  10. Uusi juttu minulle tällainen boksi. Lähisuvussa useita nuoria miehiä, joten lahjan vastaanottajan saisin arpoa :)
    huopalintu(at)gmail.com

    VastaaPoista
  11. Blogien kautta tullut tutuksi. Todellakin olisi ihana lahja miehelle.
    Mukaan arvontaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  12. On ihan uusi tuttavuus. Olisi kyllä mainio lahja miehelle.

    VastaaPoista
  13. Tässä tulikin uutta tietoa, sillä en tiennyt ennestään miehien omasta Livboxista. Mikäli arpaonni olisi myötä, niin tämä päätyisi joululahjaksi isoveljelleni :)
    -Marjuska-
    laaksonritari@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Oi tuo olisi kiva voittaa, mies ilahtuisi taatusti! En ole Livboxiin tutustunut ennen, vaikuttaa näpsäkältä :)

    VastaaPoista
  15. Ei ole tuttuja, mutta kivat lahja ideat!
    Mukana arvonnassa!

    VastaaPoista
  16. Naisille suunnatusta boxista olen lukenut monesti,mutta Tämä on täysin uusi juttu itselle. Olisi täydellinen lahja isälleni,jolle on haasteellista keksiä lahjoja 😊

    VastaaPoista
  17. Monta kertaa on pitänyt itselleni boksi tilata, mutta niin vain on jäänyt. Tuo miesten boksi kyllä sujahtaisi heti lahjakääreisiin ja nimilappuun laittaisin mieheni nimen 💕

    Satulinnablogi@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Ihan uusi tuttavuus, mutta pojalle olisi omiaan...

    leenvikki@gmail.com

    VastaaPoista
  19. En oo ennen kuullut tästä miesten paketista. Vanhimmalle pojalleni ois aivan huippu lahjaidea. Mukaan arvontaan 😊 Mukavaa viikkoa sinne ❤

    VastaaPoista
  20. Onpas hyvä idis ja hyvän kuuloisia tuotteita :) mukaan arvontaan siis mieluusti. En ole ennen tämmöiseen törmännyt.
    T.mimura / aemilia.heikkala at gmail.com

    VastaaPoista
  21. Olen kuullut Livboxista silloin kun se tuli markkinoille, mutta muuten olisi ihan uusi tuttavuus. Osallistun mielelläni arvontaan, tässä on monta vyvää tyottetta miehelleni ja menisi joulupakettiin ja sitten heti käyttöön. jonna.uutela@suomi24.fi

    VastaaPoista
  22. LivBox on tuttu, oon sitä kausittain itelle tilannut. Miesten boxista olen vain kuullut, koskaan en oo ehtiny tilata. Miehellehän tämä joululahjaksi menis, totta kai :)

    laululeija@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Kyllä olen naisten boxia silloin alkuaikoina tilannut, joten tuttu juttu :) Kiva, että myös miehet ovat saaneet oman boxinsa :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Uusi tuttavuus minullekin, olisipa oiva lahja ;)
    Mukana arvonnassa!
    paulasmariasblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Enpä ole tiennytkään, että miehillekin on oma LivBox.
    Meidän perheessä on kaksi miestä, joten ehdottomasti olen arvonnassa mukana :)
    Mukavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  26. Miesten LivBox onkin ihan uusi juttu.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Blogista olen lukenut mutta itse en ole tilannut ja miesten Boxi kuullostaa hyvältä. Mukana arvonnassa.
    karhuoja@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Hei, olispa ihana lahjaidea pojalle. Tämä LivBox on ihan tuntematon juttu.
    jaanaair@gmail.com

    VastaaPoista
  29. LivBox on tuttu, mutta miesten LivBox ihan uusi juttu. Tää ois täydellinen lahja mun miehelleni, mukana arvonnassa T:Annika annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Ei ole ennestään tuttuja. Mahtava boxi, olisi kiva laittaa kuusen alle miehelleni. ☺

    perhe.tuominen3@gmail.com

    VastaaPoista
  31. Oi kun olisi hieno lahjs miehelleni. Ei ole minulle tuttuja kummatkaan boxit. Mukaan siis arvontaan onnea koettaa. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Ei ole ennestään tuttuja nämä boxit. Naisten omista boxeista olen lukenut blogeista, mutta en tiennyt, että miehillekin on vastaava. Mukaan arvontaan :) riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  33. Tuttu konsepti, en itse naisten versioita koskaan tullut tilanneeksi nirson maun/ihon takia. Mutta miehelle tämä olis ihan mahtava lahja :) se ei muista itse ostaa ikinä uutta tuotetta, kun vanha loppuu :D madambcblog (at) gmail.com

    VastaaPoista
  34. Livboxia olen tilannut aiemmin, mutta nyt pienemmällä budjetilla en ole raaskinut tilata vähään aikaan. Miesten boxin tuotteet kuulostivat mielenkiintoisilta! Erityisesti partatuotteet ovat meillä avopuolison suosiossa, joten jos arpaonni ei suosi, niin ehkäpä täytyy laittaa tilaus vetämään joulukuun boxista. jolielaide00(at)gmail.com

    VastaaPoista
  35. Tämä olisi ihana yllätyslahja miehelleni, joka käyttää minun kosmetiikkatuotteitani muka paremman puutteessa! :)

    xevex82(at)gmail.com

    VastaaPoista
  36. Eipä ole tuttuja, mutta tässä olisikin kiva lahja miehelleni.Kiva, jos arpaonni suosisi.liisankotona@gmail.com Mukavaa alkanutta viikkoa tv Liisa

    VastaaPoista
  37. LivBox on tuttu, mutta Miesten Boxista kuulen ekaa kertaa. Mahtava lahjaidea kyllä on! (:

    saraana.makela@gmail.com

    VastaaPoista
  38. ihana sisältö. itse olen kantis livboxille ja pojalle tilasin kesällä yhden boxin lahjaksi. olisi ihana saada tutustua paremmin tähän miesten boxiin. mukaan siis arvontaan
    somanyinspiration@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Livboxeista olen pelkästään lukenut, mutta enpä tiennyt niitä olevan myös miehille. Erittäin hyvä lahjaidea. Jos sillä saisi tuon toisen innostumaan edes perus kasvojen ihonhoidosta, kun vähän sysää siihen suuntaan :D

    satu.torola@gmail.com
    satsumawonderland.blogspot.fi

    VastaaPoista
  40. Miesten Livbox on uusi tuttavuus, tytär on tilannut naisten bokseja aina silloin tällöin. Esikoinen saisi tämmöisestä kivan yllätyslahjan t. Heljä H

    VastaaPoista
  41. Ihan uusi tuttavuus, lahjaksi menisi jos arpaonni olisi kohdillaan :)
    (varisxi(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  42. Ei ole ennestään tuttu miesten boxi. Tässäpä tulisi monta hyödyllistä ja uutta tuotetta yhdellä kertaa! Siis mukaan arvontaan. sanojala(at)gmail.com

    T. Sandra

    VastaaPoista
  43. LivBox on tuttu, mutta miesten boxista en ollut kuullutkaan. Hyvä lahjavinkki!
    briksu@luukku.com

    VastaaPoista
  44. Sain mieheltäni (pienen vinkkauksen ansiosta) viime vuonna joululahjaksi puoli vuotta tuota naisten versiota. Olen tuon miesten versionkin huomannut LivBoxin sivuilta, mutta ei ole sen kummemmin tullut tutustuttua.

    VastaaPoista
  45. Livboxin olen tilannut muutaman kerran, mutta miesten boxi on ihan uusi tuttavuus! :)
    marttiina.lehtinen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  46. En ole vielä Livboxiin tutustunut, mutta vaikuttaa mielenkiintoiselta.
    johannaliina(at)gmail.com

    VastaaPoista
  47. Ei ole tuttu, mutta olipa tämä mukava voittaa! Antaisin miehelleni tämän joululahjaksi, kaikille tuotteille tulisi varmasti käyttöä! Niinaha@luukku.com

    VastaaPoista
  48. Olen lukenut, ei muuten tuttu. Mukana! :) optimismia(at)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Livboxia olen tilannut muutamaan otteseen, mutta miesten boxia ei ole tullut tilattua. Miehelleni kelpaisi varmasti tämä setti. Juuri tuo kyseinen partaöljy hänellä on jo käytössä.

    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  50. Voi kun arpaonni suosisi niin oma mieheni saisi tän paketin joululahjaksi! :) tosi kiva idea, ei ole ennestään tuttu.

    VastaaPoista
  51. Voi kun arpaonni suosisi niin oma mieheni saisi tän paketin joululahjaksi! :) tosi kiva idea, ei ole ennestään tuttu.

    VastaaPoista
  52. Ei ole tuttu entuudestaan. Hyvä lahjaidea.

    VastaaPoista
  53. Uusi tuttavuus ja siksi päädyinkin lukemaan mistä kyse. Olisi mahtava lahja! sofia.kuparinen@metropolia.fi

    VastaaPoista
  54. Uusi tuttavuus ja siksi päädyinkin lukemaan mistä kyse. Olisi mahtava lahja! sofia.kuparinen@metropolia.fi

    VastaaPoista
  55. Naisten livbox on tuttu. Miesten boxi sopisi puolisolle lahjaksi.

    VastaaPoista
  56. Mitääh...Livbox on tuttu, tullut mulle muutamia kertoja mutta tämä miesten oma boksi on ihan uusi tuttavuus! Olisipa mahtava voittaa ja jakaa boxin sisältö perheemme miesväen käyttöön. ��

    VastaaPoista
  57. En ole tilannut kumpaakaan,mutta naisten LivBoxista olen lukenut paljon juttua.Hyvää joulunodotusta! sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  58. Ahaa, tuo miesten boxi onkin minulle uusi tuttavuus! Arvonnassa siis muana, josko omalle kullalle tuollaisen voittaisi. :) arjenmiljonaari@gmail.com

    VastaaPoista
  59. Uusi tuttavuus tuo tuollainen boxi. Lahjaksi miehelleni menisi, jos arpaonni kohdalle osuisi.
    susanna.toivonen@elisanet.fi

    VastaaPoista
  60. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  61. Nevö hööd, mutta olii kiva lahja Tolle (= toi, joka pitää meillä sohvaa paikoillaan).
    lehtinenmarju@gmail.com

    VastaaPoista
  62. Aivan uusi tuttavuus, mutta mukava lahja nuorelle miehelle.
    marillanoma@gmail.com

    VastaaPoista
  63. LivBox on tuttu mutta miesten versio ei vielä :)

    cloudberryshake (at) gmail.com

    VastaaPoista
  64. Uusi tuttavuus. Olisi ihana lahja miehelleni :)

    mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
  65. Tää oli ihan uusi juttu, hyvä sellainen :D Rakkaalle husbandokselleni olisi kiva joululahja idea tässä joten kokeilempa onneani ja osallistun arvontaan :)

    VastaaPoista
  66. Uutta tietoa minulle...jospa onni osuis kohalle. Tyylikäs arvonta!

    sartza.9@gmail.com

    VastaaPoista
  67. Ompa kyllä tyylikäs setti!! Ihana lahjaidea <3 Ei ollut aiemmin tuttu juttu...

    veeramaria.saari@gmail.com

    VastaaPoista
  68. Hyvä lahjavinkki, arvonnassa mukana:-)

    VastaaPoista
  69. Ei ole vielä entuudestaan tuttu. Mietin parhaillaan miehelle joululahjaa ja tuo voisi olla aika täydellinen idea!
    minuhno@gmail.com

    VastaaPoista
  70. Tämä oli täysin uusi tuote ,en ole kuullut ennen.
    Arvontaan mielellään mukaan.talossa neljä miestä joten käyttöä löytyy.
    tyttiklemetti@luukku.com

    VastaaPoista
  71. Kyllä on tuttu, vaikka en ole itse tilannut :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  72. En ole kuullut aiemmin, oiva lahja perheen isälle tai teinipojalle.
    marja-anneli@luukku.com

    VastaaPoista
  73. Ihan uusi tuote minulle. Olisi kiva lahja pojalleni, jolla on myös synttärit jouluaattona!
    vihreatniityt@hotmail.com

    VastaaPoista
  74. Olisi pojalleni mahtava joululahja.
    laukkli@espoolainen.com

    VastaaPoista
  75. LivBox on tuttu, mutta Miesten Boxi on vähän tuntemattomampi juttu mulle :) Hyvänoloisia tuotteita on boxiin valittu, noita kelpaisi antaa testattavaksi!
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  76. Boxit ovat minulle ihan uusia tuttavuuksia. Todella hyviä lahjaideoita!
    LivBoxia suunnittelin tilaavani koemielessä, mutta olivat jo loppuunmyytyjä. Jonkinlainen "boxi" olisi muuten aika kätevä koota lahjaksi itsekin kunkin kohdehenkilön lempituotteista...
    Jos arpaonni tässä arvonnassa suosii, ei tarvitse enää miettiä joululahjaa miesystävälleni... ;)
    -Mari-
    mohana(at)luukku.com

    VastaaPoista
  77. Olen kuullut Boxista! Tämä olisi kiva lahja veljelleni :)
    Emilia, emmih96@hotmail.com

    VastaaPoista
  78. Uusi tuttavuus, mutta olisipa ihanaa antaa tämä puolisolle! :) jasminella82@ gmail.com

    VastaaPoista
  79. LivBox on kyllä tuttu ja tulee tälläkin hetkellä, mutta tämä miesten boxi on aivan uusi tuttavuus! :)

    mimyy93@gmail.com

    VastaaPoista
  80. LivBox on tuntu, mutta tästä miesten boxista en olekkaan ennen kuullut.
    Jos onni olisi puolellani tästä tulisi isännälle sekä teinipojalle kuusen alus täytettä.
    Hyvältä näyttää paketti!

    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  81. Tuttu blogeista, ei muuten. Miehen joululahjapakettiin päätyisi tämä :)

    VastaaPoista
  82. Itselleni tuli joskus vuosi sitten muutama livboxi. Miehelle tuo olisi kyllä tosi kiva!:)
    Susku646@hotmail.com

    VastaaPoista
  83. LivBox miehelle on aivan uusi juttu minulle. Mukaan siis arvontaa, puoliso ja pojat tykkäisivät varmasti.

    VastaaPoista
  84. Miesten boxin tuotteista osa on tuttuja, koska mieheni juuri käyttää niitä eli mukaan arvontaan kiitos!!!
    Olispa hieno antaa lahjaksi!!!

    T. hessutytto@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Livbox on tuttu, mutta miesten boxi ei ole tuttu yhtään :)
    tämä olisi miehelleni todella hyvä joululahja! olivertekimeistaperheen(a)gmail.com

    VastaaPoista
  86. Ei ole entuudestaan tuttu, hyvä idea :)

    VastaaPoista
  87. LivBox on tuttu vain nimenä. Tää miesten boxi olis mahtava lahja :)
    Mukaan siis arvontaan.
    t. Nelliina
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  88. Molemmat boxit ovat tuttuja, mutta nyt en ole enää hetkeen tilaillut kumpaakaan. Olisi kiva joululahja miehelleni :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  89. Yhden LivBoxin olen joskus pari vuotta sitten saanut ja olihan se kätevä! Kaikki tuotteet tuli käytettyä ja monesti olen miettinyt pitäisikö tilata lisääkin. :)

    indiesyndromet{ät}gmail{piste}com

    VastaaPoista
  90. Molemmat ovat uusia tuttavuuksia, arvonnan palkinto sujahtaisi pukin konttiin miehen nimellä varustettuna ☺ tia.marian@hotmail.com

    VastaaPoista
  91. Tilaan itse livboxia ja odotan joka kuukausi innolla, että mitä uutuuksia sieltä saapuu testattavaksi. Miesten livbox olisi täydellinen lahja poikaystävälleni :)

    kokkonen.heini@gmail.com

    VastaaPoista
  92. LivBoxista olen kuullut, tai no lukenut joistain blogeista. Sen enempää en ole tutustunut.
    Eikä myöskään mieheni, kenelle mielelläni tämmöisen upean pakkauksen antaisin lahjaksi <3
    sankalasatu ( at ) gmail . com

    VastaaPoista
  93. Molemmat Livbox-versiot ovat tuttuja! Miesten boksi on tilattu kaksi kertaa, ns. tavallinen boksi ehkä viidesti! Lahjaksi menisi tämäkin boksi, hyviä ja kiinnostavia tuotteita!'

    miianblogi(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  94. Joskus minulla oli muutaman kuukauden livbox-tilaus. Miesten boxi on hyvä idea myös!
    sayav(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  95. Ei ole ennestään tuttu.
    Tiina
    miumiu83 at gmail.com

    VastaaPoista
  96. Eipä ollut ennestään tuttu minulle :)

    sinitiiainen@gmail.com

    VastaaPoista
  97. En ole ennen tutustunut tuotteisiin, mutta lahjan saajia olisi oma mies ja kaksi täysi-ikäistä poikaani, jotka ilahtuisivat paketista :)
    Pia
    auvinenpia@gmail.com

    VastaaPoista
  98. Enpä oo ennen noin monipuoliseen boxiin törmännyt. Kiinnostaa kyllä! juhtimus(ät)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  99. Arvonnassa mukana! Olisi hyvä lahja sekä puolisolleni että veljilleni. :) Aiemmin en ollut miehille suunnatusta LivBoxista kuullutkaan. hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  100. Iik selailin hirveesti mielipiteitä tästä miesten boxista ja päädyinkin että tilaan ainakin puolivuotta lahjana poikaystävälle tätä <3 Joten tämä oli vain plussaa että löysin sinun blogin jossa tämä oli arvonnassa ! En ole koskaan tilannut liv boxeja mutta olen vain lukenut ja kuullut kavereilta hyvää ja niinpä viimeviikolla tilasin itselleni ensimmäisen ja se on tulossa joulukuussa perille, en malta odottaa mitä ihanuuksia sieltä on tulossa <3 Olisipa kiva poikaystävän kanssa näitä availla sitten yhdessä !

    korhonen.janita@hotmail.com

    VastaaPoista
  101. Miesten livbox ei ole entuudestaan tuttu, mutta hyvä idea että miehillekin on tällainen-
    sinilintu_@hotmail.com

    VastaaPoista
  102. hei! miesten livbox ei ole tuttu tilattuna, mutta kiinnostaa sillä voisin antaa sen parrakkaalle veljelleni joululahjaksi, hän rakastaa yllätyksiä ja hyvittäisin jotenkin kun juuri asensi minulle uuden tietokoneen ilman korvausta, ihana veli!<3 / sandi.osterlund@luukku.com

    VastaaPoista
  103. Vaimolle on joskus tullut se Livbox, joten olishan se kiva nähdä se miestenkin versio.

    rombox(AT)hotmail.fi

    VastaaPoista
  104. Miesten boxi ei ole ennestään tuttu, mukana arvonnassa.
    valkoisenlumoissa@hotmail.fi

    VastaaPoista
  105. Eipä ole minulle entuudestaan tuttu, mutta tämä olisi kyllä ihana joululahja omalle miehelle =). Mukaan kivaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  106. Livboxin sisältöön ystävien ja bloggaajien kautta on tullut tutustutua. Miesten livboxi on aivan uusi tuttavuus, vaikuttaa monipuoliselta. Olisi aivan älyttömän kiva lahja poikaystävälle!
    heli.moisio@hotmail.com

    VastaaPoista
  107. Mukana, eivät ole boksit ennestään tuttuja minulle, vaikka blogeista olenkin näistä lueskellut. :)

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  108. Mukana arvonnassa! Ihan uusi tuttavuus minulle.
    pikkuvarpailla@gmail.com

    VastaaPoista
  109. Vanha tuttavuus, hyvä antaa "ei-niin-itsestään-huolehtivalle" pikkuveljelle! Hälle nytkin antaisin jos onni suo :)

    VastaaPoista
  110. Erittäin hyvä lahjaidea, joka varmasti toimii.

    VastaaPoista