Search

24 DIYs of Christmas - Joulukalenteri 2015

joulukalenteri-diy
Joulukuu on saapunut! Lähtölaskenta lämmön ja valon juhlaan on virallisesti alkanut. Mikä mukavinta, tänään saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun. Myös Kaikki Paketissa -blogin joulukalenteri avautuu tänään. Viime vuoden tapaan kalenteri on digitaalinen ja sen löydät sivuston yläpalkista tai klikkaamalla tästä (klik!).

Tänä vuonna joulukalenterimme painottuu erilaisiin DIY-ideoihin. Siitä juontuu myös kalenterin nimi: 24 DIYs of Christmas. Olemme keränneet kalenteriin 24 DIY-poimintaa niin kotimaisilta kuin ulkomaisiltakin verkkosivuilta. Skaala on laaja, jotta kalenterista löytyisi jokaiselle jotakin. 

Digitaaliseen joulukalenteriimme ilmestyy päivittäin numeron viereen pieni värikäs ympyrä, jota klikkaamalla pääset eteenpäin. Suurimmasta osasta luukkuja löytyy ulkomaisten diy-velhojen tekemä ohjevideo, mutta joukkoon mahtuu myös kotimaisista blogeista bongattuja ideoita.

Myös Kotopirkkojen Facebook-joulukalenteri avautuu tänään (klik!). Kannattaa seurata, mitä muut bloggaajat ovat kehitelleet. Meidän kalenteripäivä Kotopirkkojen kalenterissa on 14. joulukuuta.

Omia jouluvinkkejä tarjoamme tuttuu tapaan blogimme pääsivulla koko joulukuun. Tällä viikolla mm. paketoidaan ja tehdään joulukoristeita.

Toivottavasti kalenterimme tuo iloa ja tunnelmaa joulunodotukseesi.


Iloista joulukuuta!

14 kommenttia

 1. Mahtavaa joulukuun ensimmäistä! <3

  VastaaPoista
 2. Hauska kortti! Mulla ei oo tullut värkättyä tuommoisia, vaikka ovat niin hienoja. Mukavaa joulukuun eka päivää ♡

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ja idearikasta joulukuuta teille pojat! <3

  VastaaPoista
 4. Oi jänskää <3 Jään seuraileen teidän kalenteria :)

  VastaaPoista