Search

Metallilangasta taiteltu lumiukko lahjapakettiin

Rautalankalumiukko Kaikki Paketissa

Tänä vuonna olemme hurmaantuneet lumiukoista. Siitäkin huolimatta, että Helsingissä lumesta on voinut vain haaveilla. Vaikka lunta ei täällä olekaan, se ei tarkoita etteikö lumiukkoja voisi rakentaa muulla tapaa. Vaikkapa sitten lahjapaketin päälle. Tämä on jo toinen lumiukkopaketti, jonka tänä vuonna olemme askarrelleet. Jos puunapeista tehty lumiukko on jäänyt sinulla näkemättä, sitä voit kurkistella täältä (klik!).

Joululahjan paketointi-idea Kaikki Paketissa

Tässä lahjapaketissa lumiukko on taiteltu metallilangasta. Löysimme Tigerista kullanväristä ja sopivan paksua, mutta silti taipuisaa metallilankaa. Jos haluat kokeilla vastaavanlaisen lumiukon tekemistä, alla oleva kuva opastaa, kuinka lumiukko syntyy metallilangasta. Aloita eteneminen seuraamalla mustia nuolia, jonka jälkeen jatka loppuun saakka punaisia nuolia pitkin. Helppoa kuin lumiukon teko ;)

rautalankalumiukkoohje Kaikki Paketissa


Lahjapaketti Kaikki Paketissa


Joululahjan paketointi-idea Kaikki Paketissa

Lumiukko roikkuu paketissa kultanarulla, joka on teipattu kiinni paketin takaosaan. Teimme satiininauhasta lumiukolle myös kaulaliinan. Se on kiinnitetty pakettiin kaksipuoleisella teipillä. Näin lumiukko ei keiku ja heilu paketin päällä, vaan pysyy siinä tukevasti paikallaan. Satiininauhaan voi halutessaan kirjoittaa tussilla lahjansaajan nimen.

Tämä postaus löytyy myös Kotopirkkojen tämänpäiväisestä joulukalenterista, jossa saamme iltaan asti olla ohjaksissa. Kotopirkothan on Facebook-ryhmä, jossa parisenkymmentä bloggaajaa jakaa diy-ideoitaan kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kannattaa ehdottomasti kurkistaa, mitä kivaa ryhmässä on tähän asti jaettu (klik!).

Meidän Facebook-sivut löydät täältä (klik!)

Lahjan paketoiminen Kaikki Paketissa

Joulu alkaa olla päivä päivältä lähempänä. Oi, kuinka kivaa! Toivotaan, että oikeitakin lumiukkoja pääsisi pian tekemään. Mukavaa maanantaita!

26 kommenttia

 1. Tänne pohjanmaalle satoi eillen ohuen ohut kerros lunta. Ei siitä aivan lumiukkoa saa, mutta kaunista on <3 Hurmaava rautalanka ukko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi uskon :) Kyllä lumi vaikuttaa niin paljon myös mielentilaan. Ihanaa, että jossain päin Suomea lumesta voi nyt jo nauttia edes vähän :)

   Poista
 2. Suloinen!!! Eilen niin Iksussa kärsin, kun näin metallilangasta tehdyn isohkon lampun ja ukkeli vaan ei suostunut hankkimaan sitä, koska kuulemma sen virittäminen johtoja pitkin kattoon olisi niin hankalaa. Voi mööh kun oli magee lamppu meinaan!

  Kivaa päivää pojat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla sama lamppu, jota itsekin olen ihastellut. Kyllä sun pitää nyt kirjoittaa pukille, jos se olis omaa miestä suopeampi tuolle hankinnalle :)

   Poista
 3. Ihana pelkistetty lumiukko! Tykkään ja mielelläin laittaisin tuon vaikka joulukuuseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kullan väri kimaltelee varmasti kivasti kuusen oksilla kun kuusenvalot heijastavat lumiukkoon :)

   Poista
 4. Kaunis lumiukko! Kivan pelkistetty, mutta kuitenkin näyttävä. Toivottavasti sinnekin päin tulisi lunta, meillä onneksi tällä hetkellä sitä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä toivotaan täällä harva se hetki. Nauttikaahan te lumesta :)

   Poista
 5. Siis nyt mä en kyllä kestä, tämähän on upee. Kyllä vaatii taitoa saada noin kauniisti käänneltyä tuo metallilanka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Yritähän nyt kestää :) Oli tuossa aika pyörittely, että omaa silmää lopulta tyydytti. Ihan kiva siitä lopulta tuli :)

   Poista
 6. Tosi, tosi hieno! Pakko hakea heti rautalankaa ja koittaa väännellä. :)

  VastaaPoista
 7. Kiva lumiukko tämäkin. Mukavaa viikkoa teille! :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hieno idea ja lumiukon voi sitten ripustaa vaikka kuuseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tai sitten vaikka ikkunaankin :) jälleen kerran vain mielikuvitus on rajana :)

   Poista
 9. Oivallinen idea ja vieläpä ohjeen kera, hienoa!

  VastaaPoista
 10. Hauska lumiukko pakettiin ja lahjan saaja voi sen sitten uusiokäyttää jossain koristelussaan. Liisa

  VastaaPoista