Search

Joulupaketin koristelu havuilla

Paketin koristelu havuilla Kaikki Paketissa

 Hui, kuinka vauhdilla joulu taas tulee. Meillä rentouttava reissu Tukholmaan on takanapäin, ja nyt on aika tehdä viimeisiä jouluaskareita. Kaikki on hyvällä mallilla kerrankin. Oikeastaan juuri nämä päivät ovat niitä, kun joulutunnelma kunnolla saapuu. Sukulointia, ystävien kanssa oleilua, joululaulujen kuuntelua ja tunnelmointia. Ikimuistoisia ja tärkeitä hetkiä. Aikaa myös pysähtyä.

Monilla edessä on vielä joululahjavalvojaiset. Siksi annamme viime hetken paketointivinkkejä kolmen seuraavan päivän ajan täällä blogissa.

havupaketti Kaikki Paketissa


havupaketti Kaikki Paketissa

 Kuten olet saattanut huomata, luonnonmateriaalien hyödyntäminen paketoinnissa on meille tärkeää. Luonto pursuaa kesät, jopa talvetkin kauneutta, jonka hyödyntäminen ei maksa mitään. Näin joulunalla meiltä kysytään usein vinkkejä kauniin, mutta simppelin lahjapaketin tekemiseen. Lähes poikkeuksetta suosittelemme kietomaan havunoksan narulla pakettiin kiinni. Sen osaa kuka vain. Helppo ja tyylikäs lahjapaketti ei muuta vaadi. Halutessaan havuihin voi suhauttaa lumispraytä koristeeksi. Me ripustimme omiin paketteihimme myös pienen joulupallon, mutta pelkällä havunoksallakin pärjäät hyvin. 

Lahjapaketin koristelu havunoksalla Kaikki PaketissaMillä mallilla jouluvalmistelut siellä ovat? Viime hetken paniikki päällä vai lungisti joulua odotellen? 

Toivotamme leppoisaa sunnuntaita ja iloa jouluvalmisteluihisi!

29 kommenttia

 1. Kauniisti paketoitu lahja , yksinkertainen mutta näyttävä :) Hyvää 4. Adventtia :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis lahjapaketti. Havut tekevät kyllä paketeille ihmeitä! Myös kerhotädit kehuivat kovasti pientä havulla koristeltua pakettia, jonka heille annoimme kiitoksena kuluneesta syksystä. Meillä on jouluvalmistelut oikein hyvällä mallilla. Tuo lahjojen paketointi on suurimmaksi osaksi tekemättä, koska se pitää tehdä salaa lasten nukkuessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että jouluaskareet hyvällä mallilla. Pääasia ettei ota suurta stressiä. Mukavia paketointihetkiä!

   Poista
 3. Luonnonmateriaalit ovat kyllä niin huippuja käytettäviksi :) Täällä ovat paketit vielä ihan vaiheessa...huolettomuudesta ei ole tietoakaan! Ikinä en ole näin myöhässä ollut, mutta kyllä tästäkin selvitään. Joululaulut soimaan, pää tyhjäksi ressistä ja eikun hommiin.

  Oikein leppoisaa joulunaikaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tosiaan joululaulut soimaan ja rento asenne. Teet sen minkä ehdit. Joulu tulee, vaikka kaikkea suunnittelemaansa ehdi toteuttaa. Mukavaa sunnuntaita :)

   Poista
 4. Less is more <3. Aivan ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan.

  VastaaPoista
 5. Ei todellakaan otetta lunkisti :D Vielä töiden jälkeen hakemaan viimeiset lahjat, muutamat laatikot pitää tehdä, samoin lahjaksi menevät marinoidut punasipulit ja ja ja ja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit. Teillä on puuhaa. Tuo kuulostaa kyllä niin omalta joululta vuosi sitten. Jotakin oli pakko jättää väliin, kun ei aika kaikkeen riittänyt. Tuli se joulu sieltä silti :)

   Poista
 6. Luonto on todellakin täynnä materiaaleja askarteluja varten.
  Ihana paketti ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Joo luonnossa kun liikkuu on paree pitää silmät auki ni sa valtavasti inspiraatiota <3

   Poista
 7. Kaunista ja havut ovat kyllä niin eleettömän kauniita joulukoristeita. Nooh täällä hutkitaan lahjakasseihin 23pv yötä myöten, kuuluu meidän tyyliin. :)

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä täälläkin jatkuu puuhailut ihan sinne viime tinkaan asti ;) kiitos kaunis Tiia ja ihanaa alkavaa viikkoa <3

   Poista
 8. Kaunis paketti kaikessa yksinkertaisuudessaan. Meillä jouluvalmistelut on melkein kaikki tehty joten joulu saa minun puolestani vaikka tulla. On ollut ihanaa, kun on loma ja on saanut rauhassa ilman stressiä laittaa joulua. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihanalta kuulostaakaan tuo <3 ihanaa joulun aikaa sinne :)

   Poista
 9. Aika rennosti odotellaan joulua, sillä valmistelut on tehty/ hyvällä mallilla. Teinkin jo joulukuun alussa itse lahjoja ystäville ja paketteihin laitoin koristeeksi kauniita havuoksia. Vaan olin liian ajoissa, neulaset rapisivat tiehensä ja jäljelle jäi pelkkä ranka kun oli aika antaa lahja. Joten ensi vuonna muistan kiinnittää havut vasta hieman ennen paketin antoa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on joo hyvä muistaa että ne tosiaan varisee kivasti jos ovat kauan paketin päällä :) ensi vuonna muistat ;) ihanaa että valmistelut jo niin hyvällä mallilla <3

   Poista
 10. Yksinkertaista, mutta kaunista. <3

  VastaaPoista
 11. Kaunis paketti!
  Tänään kävin lahjaostoksilla ja paketoin ne tylsäsästi peruspaketteihin. Toivottavasti ensi vuonna olisi aikaa nähdä vaivaa ja paketoida nätisti ja käyttää mielikuvitusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina on ensi vuosi ;) eikä siihen kannata liikaa paineita asettaa, joulu on muutenkin stressaavaa aikaa :) meilläkin himmaillaan vähän joulupaketoinnissa ja pyritäön simppeleihin ja helppoihin ratkaisuihin :) ei pidä uuvuttaa itseään liikaa :)

   Poista
 12. Yksinkertainen, mutta todella kaunis paketti! Meillä on valmistelut ihan hyvällä mallilla. Vielä on toki paljon tehtävää, mutta tehdään se mikä ehditään ja nautitaan koko perheen voimin yhteisestä äärimmäisen harvinaisesta lomasta tällä viikolla.

  VastaaPoista