Search

Pillikoristeet uudenvuodenjuhliin

Pillien koristelu Kaikki Paketissa

Joulu on taputeltu ja vuosi lähestyy loppuaan. Viimeinen viikko on kulunut lähinnä sukuloidessa, lepäillessä ja voimia kerätessä. Blogikin on ollut pienellä tauolla. Rauhassa on voinut ideoida uusia juttuja tulevalle vuodelle.

Jokos siellä on aloitettu valmistautuminen uuteen vuoteen? Me aiomme juhlistaa vuoden vaihtumista kotoa käsin muutaman ystävän kanssa. Hieman kuplivaa, pientä naposteltavaa, lautapelejä ja rakettien katselua. Eiköhän niillä saada aikaiseksi mukava, rauhallinen ilta. Kilistelyhetkiä varten teimme hauskat pillikoristeet, joissa komeilee vuosiluku 2016. Numerot on taiteltu piippurasseista. Kiedoimme piippurassia palan myös numeroiden alaosaan, jotta ne voi helposti työntää paperipillien sisään. Näin numerot pysyvät tukevasti pillien päällä. Piippurassit on helppo nypätä pilleistä irti, kun kilistelyhetki koettaa. Tätä ideaa voi hyödyntää myös lasten synttäreillä esimerkiksi kakkukoristeena.

Uuden vuoden koristeet Kaikki Paketissa


Uusi vuosi 2016 Kaikki Paketissa


Kuohuviinilasin koristelu Kaikki Paketissa

Nyt on aika toivottaa mukavia vuoden viimeisiä päiviä. Otetaan toiveikkaana vastaan uusi vuosi 2016. Olkoon se täynnä uutta draivia, inspiraatiota ja toisista ihmisistä välittämistä!

Mitä sinä odotat eniten uudelta vuodelta?

uudenvuoden juhlakoristeet Kaikki Paketissa


22 kommenttia

 1. Tosi kiva idea ja hirmu nätisti oletta saaneet piippurassin käänneltyä.
  Uudelta vuodelta odotan ihan perusmeininkiä, terveyttä koko porukalle ja nousua omalle blogille <3
  Ihanaa päivää teille, kohta päästään kilistelemään uudelle vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä toiveita uudelle vuodelle. Toivokaamme, että vuodesta tulee erinomainen. Ja sinun blogisi jatkaa varmasti menestyksen tietä :)

   Poista
 2. Hmm...ensi vuodelta odotan eniten,että saisin itse terveyteni paremmalle tolalle ja että lopulla perheellä se säilyisi hyvänä.Toivon myös löytäväni ammatillisen suunnan.Haluaisin myös löytää paljon hyväntekeväisyyskohteita, joita voisin tukea käsitöilläni sekä houkutella muitakin käsityöläisiä mukaan.Sen lisäksi haluaisin omalta osaltani tukea enemmän luonnonsuojelua.
  Iloista,ihanaa ja inspiroivaa vuotta 2016 teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kauniita toiveita. Terveys on kaikilla varmasti se tärkein ja toivotaan, että sinäkin saat itsesi kuntoon. Hyväntekeväisyys on asia, jota ei koskaan tee liian vähän :) Sitä toivottavasti muistaisi itsekin ensi vuonna tehdä sen minkä pystyy.

   Poista
 3. Noissa on raikasta juhlafiilistä, uuden vuoden tuntua. <3 Hei ja onnistuisi meikäläiseltäkin tai ainakin lapsilta, mikä on ihan parasta. Iloista uutta vuotta ja jään innolla odottelemaan mitä kaikkea kivaa taas ensi vuonna keksitte. :)

  VastaaPoista
 4. Minä odotan uutta ja tasapainoista parisuhdetta vuodelta 2016. :)
  Mukavia joulukuun viimoisia päiviä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu. Toivotaan, että sinunkin toiveesi toteutuu <3

   Poista
 5. Hauskat pillit! Upeet nuo essencen lasit! Odotan terveyttä, onnellisuutta ja hyvinvointia. Onnellista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 6. Kivat! :) yksinkertaiset ja kivan nopeat toteuttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman laiskuus vaivaa näin joulun jälkeen ja haluttiin jotain nopeaa, mutta kivaa toteuttaa. Tällaiset sitten saatiin aikaiseksi :)

   Poista
 7. Tuota ideaahan voisi käyttää myös neidin 10v-synttäreillä... Kiitti jälleen ideasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta. Soveltuu oikein hyvin. Ja nuo pillit voi painella esim kakun päälle koristeeksi :)

   Poista
 8. Ihanat pillikoristeet ja nuo tähtipillit ❤️ Minä toivon uudelta vuodelta että osaan edelleen nauttia elämästä ja etten turhia ressailisi, ensi vuosi alkaakin kiireisissä merkeissä kun on tiukka työrupema ja koulu siihen päälle ja tietenkin rakkaan husbandoksen snooker kisat ympäri Suomea ja lastenkin kanssa tiedossa reissuja ja meininkiä ❤️ Uskon että tulee hyvä vuosi sillä arjen onni on parasta elämää ❤️ Hyvää uutta vuotta ❤️

  VastaaPoista
 9. Hyvä idis taas kerran :)
  Hyvää ja idearikasta tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 10. Ihanaa, inspiroivaa ja idearikasta blogivuotta! Ehkä myös koiranpentua ja makuuhuoneen remonttia.


  VastaaPoista
 11. Hyvä vuosi tulossa, siispä toivottelen teillekin OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016!!

  VastaaPoista
 12. Kiva idea, joka on helposti myös muokattavissa. Meidän uusi vuosi sujuu jopa oletettua rauhallisemmin, koska olen onnistunut hankkiutumaan kipeäksi.
  Uudelta vuodelta odotan sitä kaikkea, mitä lapseni kasvaminen tuo mukanaan.

  VastaaPoista
 13. Kivat pillikoristeet! Vuosi vaihtui perinteisesti unten mailla :D. Ehkä näin unta ilotulitteista, ehkä en. Uudelta vuodelta en sen erityisemmin toivo mitään, mukavaa ja elämän täyteistä vuotta vain. Kokemuksia ja ihmisenä kasvua. Olihan siinä kuitenkin toiveita. Onnellista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista