Search

Tyylikkäät mustavalkopaketit – Kolme paketointi-ideaa!

Tyylikäs lahjapaketti Kaikki Paketissa

Olemme yrittäneet tarjota tänä jouluna erityyppisiä paketointiratkaisuja täällä blogissa, jotta kukin voisi löytää omaa makua miellyttävät toteutukset. Näin jouluna kaunis paketti voi olla aattoon asti myös osa sisustusta ja toimia esim. kuusen alla tai pöydällä jopa joulukoristeena. Tällä kertaa tarjoamme kolme eleganttia mustavalkoista lahjapakettia.

Kaikki lahjat on kääritty valkoiseen lahjapaperiin ja mustaa väriä on käytetty tehosteena. Ensimmäiseen pakettiin olemme kirjailleet  mustasta satiininauhasta Jul-sanan. Tekstillä haluamme kunniottaa myös toista kotimaista kieltä, ruotsia. Toki satiininauhasta voi paketin kylkeen tehdä myös muita sanoja, esim lahjansaajan nimen. Satiininauhasta muodostettu sana on kiinnitetty pakettiin kaksipuoleisella teipillä.

Satiininauha lahjapaketissa Kaikki Paketissa


Mustavalkoinen lahjapaketti Kaikki Paketissa


Joululahjan paketointi-idea Kaikki Paketissa

Seuraavaksi vuorossa lahjapaketti, jonka esittelimme taannoin myös Ylen Aamu-tv:n haastattelussa ja moni ihastui siihen kovasti. Mukavaa, että se on miellyttänyt niin monia, sillä se on yksi tämän joulun suosikkipaketeistamme. Lahja on itse asiassa kääritty kahteen kertaan. Alimmainen kerros ensin mustalla lahjapaperilla. Sen jälkeen leikkasimme askarteluveitsellä kolmiokuvioita valkoiseen lahjapaperiin. Teimme kolmioista muodostelman, joka muistuttaa joulukuusta. Jokaisen kolmion alareuna on kiinni paperissa. Kun kolmiot taittelee auki, paljastuu alta musta lahjapaperi ja kuusikuvio.

Kuusipaketti Kaikki Paketissa


Kuusipaketti Kaikki Paketissa


Helppo paketointi-idea Kaikki Paketissa

Viimeinen paketti on simppelein, mutta silti tyylikäs. Teimme tietokoneella mustan ympyrän, jota koristaa numero 24. Leikkasimme ympyrän paperista ja liimasimme pakettiin. Sillä selvä. Tämäkään lahja ei kaipaa ympärilleen muuta.

Joululahjan paketointi-idea Kaikki Paketissa

Onko näissä paketeissa jokin, joka miellyttää erityisesti sinun silmääsi?

Moni on kysellyt taustalla näkyvistä julisteista. Ne on löydetty täältä (klik!) ja tulostettu seinälle.

Koska lahjapussit ovat monien suosiossa, huomenna kerromme täällä blogissa, kuinka ruskean paperipussin voi koristella helposti jouluisaksi. Nähdäänhän siis huomenna.

Ja hei, www.sisustusniksit.fi sivustolla on avautunut äänestys, jossa myös meidän taannoin toteuttamaamme tyhjästä Coca Cola -pullosta tehtyä valaisinta voi äänestää. Jos haluat ilahduttaa meitä, käy antamassa äänesi valaisinjutullemme. Samalla osallistut 300 euron lahjakortin arvontaan. Äänestäminen ei vie kovin kauaa aikaa. Kiitos jo etukäteen. Jokainen ääni on meille arvokas. Valaisinkilpailun löydät täältä (klik!).

Mukavaa maanantaita!

14 kommenttia

 1. Ihania! Mahdoton sanoa suosikkia, kun kaikki on niin kauniita :) Miten voikaan ihmiset olla noin taitavia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jossu. Mukavaa, että kaikki olivat mieleesi :) / Jani ja Aleksi

   Poista
 2. Onpa tyylikkäitä, erilaisia paketteja :) Hienoja, va fina , hihii :)

  VastaaPoista
 3. Hienoimmat paketit mitä olen tähän mennessä nähnyt. Kävin myös äänen antamassa teille :)
  Kivaa jouluviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Huipputyylikkäitä, tykkään! :)

  VastaaPoista
 5. Upeita jälkeen kerran! Kerrotteko mistä esim ensimmäisessä kuvassa taustalla olevat mustapohjaiset julisteet (?) ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Anne. Kiitos paljon. Nuo printit taustalla on ihan printattuja kuvia. Löysimme ne täältä: http://www.welivedhappilyeverafter.com/search?q=Free+Christmas+Printables+%28Part+I%29 Laitoimme ne taannoin esiin, kun pidimme ystävien kanssa glögihetken. T. Jani ja Aleksi

   Poista
 6. En osaa yhtä suosikkia valita, kaikki näistä ovat niin tyylikkäitä. Teiltä lähtee kyllä upeita paketteja, hennooko noita edes avata ;).

  VastaaPoista
 7. Mistä noita ideoita oikein pukkaa?? Kaikki aivan upeita, joten ei voi sanoa, mikä olisi oma suosikki. No ehkä tuo kuusipaketti, jos joku pitää valita. Liisa

  VastaaPoista
 8. Onhan nää komeita paketteja! Mulla ei tulut yhtään noin hienoa...Tunnelmallista joulun aikaa teille ♡

  VastaaPoista