Search

Kynttiläorigami wc-paperirullaan

wc-rullateksti

Näin pikkujoulusesongin aikaan mennään blogissakin hilpeämmissä tunnelmissa. Kyläreissuilla meillä on välillä tapana jättää  isäntäväelle pieni yllätys kylpyhuoneeseen. Ehei, nyt ei puhuta siitä ikävämmästä yllätyksestä, että jättää vessan vetämättä. Kyse on nimittäin vessapaperitaiteesta. Tällä kertaa opastamme, kuinka vessapaperirullaan voi tehdä jouluisen kynttiläorigamin. Tämä yllätys muistetaan! Mukavahan näillä on koristaa myös oman kodin saniteettitilat. 

wc-rullaorigami2

Kynttilä-origami on helppo taitella. Lyhyessä ohjevideossa opastamme, kuinka persoonallinen origami tehdään wc-paperirullaan.Mitäs teidän torstaihin kuuluu? Jouluvalmisteluja vai rentoa oleilua?

Seuraathan meitä jo Facebookissa? Siellä saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun julkaisemme uusia postauksia. Facebook-sivuillemme pääset tästä (klik!)

22 kommenttia

 1. Hauska ylläri:)!Pienet ilahduttamiset on niitä ikimuistoisimpia.
  Meikämammam torstaihin kuuluu panikointia,tuskailua ja hermoromahduksia-eli myyjäisten loppuvalmistelut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä sellainen ylläri, että monet muistavat :) Kuulostaa kovin tutulta tuo panikointi. Tuntuu, että aika loppuu kesken ja puuhaa yllin kyllin.

   Poista
 2. Kiitos aamun piristyksestä! Aivan mahtava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä tämä hymyilyttää aina vain. Kiva koriste, mutta samalla tässä pieni ripaus huumoria. Ehkä se on vaan ajatus, että tekee jotain vessapaperista.

   Poista
 3. Ihana, täytyypä testata ja katsoa älyääkö kukaan meillä mitään. ;) Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
 4. Hauska vinkki! Tätä täytyy kokeilla :). Espanjassa hotellin siivooja taitteili pojan pyyhkeen aina eri tavoilla. Jännityksellä odotettiin aina illalla, millainen pyyhe tällä kertaa löytyy sängyltä. Oli kalaa, laivaa, sydäntä jne. Jätettiin kyllä kunnon tippi ja pojan piirustus kiitokseksi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, joskus olen kanssa nähnyt noita pyyhetaideteoksia. Hauskojahan ne ovat ja kyllä ovat myös pienen tipin arvoisia :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Meitäkin hieman hymyilytti tämä, joten ajateltiin jakaa täällä muidenkin iloksi :)

   Poista
 6. Taas kerran aivan mahtava idea, pakko kokeilla heti tänään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän taideteokseen pitäisi ainakin löytyä tarvikkeet joka kodista :)

   Poista
 7. No, kaikkea te kans touhuatte vessareissuilla. ;)

  VastaaPoista
 8. :D Meillä mies varmaan kattos, että mikä sille paperille on tullut ;) Kivasti on taiteltu! Nyt ois sinappiresepti esillä blogissa, hiukan tulista, mutta meidän miehille maistui :)

  VastaaPoista
 9. Hahaa, oispa hauska yllätys! Ja onneks olkoon, olitte hetki sitten telkussa! Hyvin meni!

  VastaaPoista
 10. Hihii! Kiva yllätys, kiitos tästä ideasta. Pakko kokeilla joskus tehdä...
  Toivottavasti muistan kyläreissulla miten tämä tehtiin ettei tarvitse veskissä mennä älypuhelimen kanssa YouTubeen katsomaan videota :D Herättää ehkä ihmetystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on onneksi aika yksinkertainen ja aina voi vähän soveltaa jos ei muista ;)

   Poista