Search

Itse tehdyt kädenlämmittimet ja koristeltu tulitikkuaski

kädenlämmittimet

Joulukuu on ovella, hui kuinka aika rientää! Tänään voi toivottaa myös mitä parhainta ensimmäistä adventtisunnuntaita. Mekin sytytimme heti aamutuimaan ensimmäisen adventtikynttilän. Jos sinulla on mennyt ohi, millaiset ovat tämänvuotiset adventtikynttilämme, niin voit kurkistaa postauksen täältä (klik!).

Kokosimme adventtisunnuntain postaukseen muutaman kuvan viime joululta. Aleksin käsissä syntyi tuolloin muun muassa itse tehdyt kädenlämmittimet ystäville. Löytyipä yhdestä paketista myös kaunis kolmion mallinen tulitikkuaski, joka oli koristeltu juuttikankaalla, koristenauhalla ja vanerista tehdyllä kuusikoristeella. Näitä tulitikkuaskeja myy Suomessa ainakin Sinelli. Jokainen voi koristella askin haluamallaan tavalla.

Kädenlämmittimet lämmittävät kenen hyvänsä mieltä ja palelevia sormia talvipakkasilla. Kankaasta ommeltujen kädenlämmittimien sisällä on kauranjyviä. Näitä voi paukkupakkasilla lämmittää mikrossa ja laittaa sen jälkeen esim. tumppujen sisään ulos mentäessä. Toki kädenlämmittimet oli itsellekin tehtävä. Jani, joka on todellinen vilukissa, turvautuu näihin usein.

Huomenna onkin viimeinen päivä marraskuuta. Lähtölaskenta jouluun alkaa virallisesti tiistaina, jolloin täällä blogissa avautuu myös erillinen joulukalenteriosio. Tule ihmeessä katsomaan, mitä kivaa on tarjolla!

Lämminhenkistä adventtisunnuntaita!

Koristeltu tulitikkuaski Kaikki Paketissa

18 kommenttia

 1. Oi, mulla tuli heti visio siitä, miten lämmittäisin nämä kädenlämmittimet oikein kunnolla. Laittaisin ne mun huovutettujen lapasten sisään ennen kuin lähden ulos hoitolasten kanssa. Saattaa mennä kokeiluun nämä ihanuudet.
  Mukavaa ensimmäistä adventtia ihanat <3

  VastaaPoista
 2. Nuo kädenlämmittimet onkin hyvä idea! Meillä on kotona se pitkä niskanlämmitin, jossa on sisällä jyviä. Mukavaa adventtisunnuntaita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli sellainen niskanlämmitin, mutta en tiedä minne se on joutunut. Aivan ihana ja auttaa kyllä hartiajumiinkin.

   Poista
 3. Noi kädenlämmittimet on hyvä idea, taidankin meidän teineille tehdä nuo :) Ei palele käsiä talvella :) Hyvää adventtia :)

  VastaaPoista
 4. Minulle kelpais kyllä vilukissana tuollaiset kädenlämmittimet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat <3 ei palele sormet yhtään ja jälkikäteen käytettynä lämpiäö sormet alta aikayksikön :)

   Poista
 5. Hauska lahjaidea nuo lämmittimet ja kiva vieminen tai pikkujoululahja!
  Meikämammalla on menossa viimeinen rutistus myyjäistuotteiden kanssa (inspis on totaalisen kadoksissa) ja sitten alan valmistella omaa Joulua:)

  VastaaPoista
 6. Söpöjä kuin mitkä, mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 7. Ihania nuo kädenlämmittimet. Tämä postaus toi mieleen sen, että pitääpä itse tehdä vauvalle oma kauratyyny. Kaikkein nuorin pikkuveljistäni kun ei suostunut menemään vauva/taaperoiässä nukkumaan ilman kauratyynyään.

  VastaaPoista