Search

Kokoa lahjasta rusetti

nivea-rusetti

Mukavaa marraskuuta! Halloween on juhlittu ja joulua kohti mennään kovalla vauhdilla. Sitä ennen edessä vielä isänpäivä.  Suunnitellessamme isälle työkalupakkia kylpyhuoneeseen (klik!), huomasimme, että Nivean tuotteista itse asiassa voi rakennella myös hauskan koristeen, joka toimii samalla lahjana. Men Cremen pyöreä alumiinirasia ja Face washien kulmikkaat tuubit soveltuvat täydellisesti muotojensa osalta rusetin kokoamiseen. Ristimme tämän lahjan leikkisästi Nivea-rusetiksi!

Nivean miestentuotteista tehty rusetti Kaikki Paketissa

Näin onnistut:

Jotta tuotteet olisi helposti irrotettavissa toisistaan, halusimme välttää liiman käyttämistä kokoamisessa. Sen sijaan teippasimme maalarinteipillä kasvojenpesunesteet toisiinsa. Kinkkisin vaihe oli saada pyöreä alumiinipurkki pysymään tukevasti rusetin keskiosassa. Erilaiset teippausviritelmät eivät toimineet. Lopulta päädyimme kiinnittämään Creme-purkin siimalla rusettiin. Avasimme rasian kannen, vedimme siiman reunojen yli, jonka jälkeen kiersimme kannen takaisin kiinni. Kannen alta tulevat siimanpäät kiersimme rusetin taakse ja sidoimme yhteen. Ja sehän toimi! Tällä viritelmällä alumiinipurkki pysyy tukevasti kiinni rusetissa.

Nivean tuotteista tehty rusetti isälle Kaikki paketissa

Näissä merkeissä on hyvä suunnata kohti uutta viikkoa. Meiltä on jo ennätetty kysellä, että koska blogissa vietetään joulun avajaisia. Viikon jos maltatte odottaa. Heti isänpäivän jälkeen laitetaan jouluvaihde päälle ja siinä moodissa mennään vuoden loppuun saakka. Monta kivaa ideaa on tiedossa, sen lupaamme!

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!


blogiyhteistyö2
*Kaupallinen yhteistyö: Nivea/Beiersdorf

14 kommenttia

 1. Hauska tämäkin idea. Kivaa alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno idea. Kyllä te olette sitten kekseliäitä <3
  Mukavaa sunnuntaina.

  VastaaPoista
 3. Hih ihan mahtava, katsotaan saanko toteutettua meidän perheen Nivea miehelle vastaavan isänpäiväksi. <3 Iloa päivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tarjoiltu ideoita ainakin, että niistä vain valitsemaan :) Mukavaa viikkoa Tiialle!

   Poista
 4. Hyvä ja helppo idea toteutukseen asti :) Kiitos :) Mukavaa marraskuun alkua :)

  VastaaPoista
 5. Olisinpa huomannut tän idean ennen isänpäivää :/ No, ensi vuonna :)))

  VastaaPoista