Search

Pyyhi kyyneleet jäävuoren huipulla

Jäävuorilahjapaketti Kaikki Paketissa

Ajatukset ovat virittäytyneet hiljalleen joulu-moodiin, vaikka lämpötilan puolesta kevät voisi olla ovella. Kummallista kuinka suuri merkitys säällä on ihmisen mielentilaan. Jos lämmin sää jatkuu, toiveet valkeasta joulusta joutunee unohtamaan.

Tämänkertaisessa lahjapaketissa sen sijaan liikutaan viileämmissä tunnelmissa. Suorastaan talvisissa, sillä paketin päällä komeilee jäävuori. Toteutimme paketin tuparilahjaksi seikkailijapariskunnalle, joka rakastaa tuntureita, vuoria ja lunta.

Oman hauskan lisänsä lahjaan tuo jäävuoren lumipeite. Jos lahjan saajan silmät kostuvat onnen kyyneleistä, voi ne kuivata jäävuoren huipulla. Tämän lahjan huippu on nimittäin nenäliinasta tehty.

Paketointi-idea seikkailijalle Kaikki Paketissa

Lahja seikkailijalle Kaikki Paketissa

Lahjapaketti on äärimmäisen helppo toteuttaa. Tarvitset vain lahjapaperia, valkoisen tussin ja paperinenäliinan tai ohutta kasvopaperia. Asettele lahjapaperi lahjan ympärille, mutta älä teippaa vielä kiinni. Tämä toimenpide helpottaa vuoren kohdistamista oikeaan paikkaan. Tee lahjapaperiin lyhyt suora viilto kohtaan, johon haluat vuoren huipun asettuvan. Työnnä taiteltu nenäliina viillon läpi. Asettele nenäliina niin, että se muistuttaa vuoren huippua. Loppuosa nenäliinasta voi jäädä lahjapaperin alle. Piirrä valkoisella tussilla jäävuoren ääriviivat lahjapaperiin. Lopuksi teippaa lahjapaperi kiinni lahjaan.

Jäävuoripaketti Kaikki Paketissa

 Millaisia ajatuksia viime päivien lämpimät säät siellä herättävät? Kaipaatko lumisia maisemia vai toivoisitko sään jatkuvan tällaisena pitkään? Häiritsevätkö keväisen lämpimät päivät virittäytymistä joulutunnelmointiin? Niin tai näin, yritetään varastoida auringosta energiaa talven pimeää jaksoa varten.

15 kommenttia

 1. Hauska idea !

  Onhan tämä aika ihmeellistä käydä marraskuussa lenkillä ihan kesähepeneillä...täällä Lapissa oli tänäänkin 11 astetta lämmintä ja aurinko paistoi :) Joulufiilis on ihan hukassa vielä, mutta onneksi meille yleensä tulee lunta ennen joulua. Toivon ainakin, että nytkin tulisi!

  Iloa viikkoonne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinne! Täällä kanssa toivotaan ja odotellaan että pääsisi edes hetkeksi nauttimaan lumesta, kyllä se vaan piristää kummasti :)

   Poista
 2. Ihana jäävuori <3 Mun mielestä vois nämä säät jatkua ihan tuonne kevääseen saakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ♡ saa nähä tuleekos sieltä kesä talven keskellä ;)

   Poista
 3. Hieno idea ja varmasti saajan näköinen paketti. En kaipaa lunta tai jos muutama sentti. Kyllä sitä lunta varmasti vielä tulee ihan kyllästymiseen saakka. Kiva, kun vielä aurinkokin paistaa, vaikka on jo näin myöhä syksy. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aurinko tuo kyllä ihanaa piristystä harmauteen :) Tänäänkik täällä oli niin upea päivä että ihan harmittinolla sisällä töissä :D

   Poista
 4. Onpas ihana idea, kuten monet muutkin teidän jutuistanne. <3 Tämäkin menee sinne idealaatikkoon vastaisuuden varalle.

  Meikäläisellä on ajatukset ihan joulussa, monestakin syystä. Ilmasta se ei tosin johdu, vaan kaikesta muusta oheismateriaalista, jota ympärilleni järjestän. Lisäksi minuun on sisäänrakennettu sellainen biologinen kello, joka rupeaa joka vuosi tikittämään marraskuussa joulun lähestyessä. :) Joulu ja sen odotus ovat ehdottomasti lempiaikani vuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♡ täällä on vähän myöhässä joulumieli mutta kyllä se sieltänpikku hiljaa alkaa heräilemään :) Yleensä ollaam jo tässä vaiheessa juotu ensimmäiset glögit ja syöty ekat joulutortut ;) ehkä viikonloppuna sitten!

   Poista
 5. Hauska idea! Ootte kyllä kekseliäitä :)

  VastaaPoista
 6. Kekseliäs idea ja selkeä ohje sen toteuttamiseen :-)

  VastaaPoista
 7. Nenäliinoille olisi käyttöä kun toista viikkoa flunssa vaivaa, ikävä kuiva yskä :( Kaipaan lunta ja pakkasta jo ;)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana jäävuori! Saisi jo tännekin tulla kaunis kevyt lumipeite :)

  VastaaPoista
 9. Kiva idea, hellyttävä ja samalla tyylikäskin. Kyllä minä voisin ottaa lunta vastaan tähän pimeyteen :). Sillä tavalla sopivasti, ettei joka päivä tarvitse lumitöitä tehdä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista