Search

Adventtikynttilöiden koristelu kuvioteipillä +alekoodi


Ensimmäistä adventtisunnuntaita vietetään tänä vuonna 29 marraskuuta. Niinpä, pianhan se sieltä tulee. Meille adventtikynttilöiden polttaminen on lapsuudesta opittu perinne, joka kuuluu olennaisena osana joulun odotukseen. Tänä vuonna innostuimme hyödyntämään kuvioteippiä adventtikynttilöiden koristelussa. Teippitarhan valikoimista löytyi kauniita jouluteippejä, jotka olivat omiaan tähän tarkoitukseen. Tykästyimme kuvioteippeihin niin, että päätimme ilahduttaa myös ystäväpariskuntaamme adventtikynttilöillä. Niistä sekä Teippitarhan alennuskoodista lisää postauksen loppuosassa.

adventtikynttilät


Omiin adventtikynttilöihin teimme kuvioteipistä vaakaraitoja kuvamaan, mikä adventtisunnuntai on kyseessä. Ensimmäisen adventtisunnuntain kynttilässä teippiä on kierretty kynttilän ympärille kerran, kun taas viimeisen sunnuntain kynttilässä teippiraitoja on neljä. Valitsimme valkoisiin kynttilöihin punaista washiteippiä, joka on kuvioitu kauniilla neuletähdillä. Täydellinen väri- ja kuvioyhdistelmä adventtikynttilöihin. Näitä kynttilöitä poltettaessa on ehdottomasti muistettava, että kuvioteippi pitää irrottaa kynttilästä jo hyvissä ajoin ennen kuin liekkiosuus saavuttaa sen. Turvallisuus ja varovaisuus siis ennen kaikkea! Omasta mielestämme kynttilöistä tuli kauniit ja erilaiset. Mukavaa vaihtelua kaupan adventtikynttilöille.
 

Kuten alussa kerroimme, päätimme ilahduttaa myös ystäväpariskuntaamme adventtikynttilöillä. Kruunukynttilöiden sijaan koristelimme neljä tuikkua samaisella joulukuvioteipillä. Teippitarhan valikoimista löytyi myös hauskoja numeroteippejä, joista leikkasimme numerot tuikkuihin. Tokihan lahjapussukkaan piti sujauttaa myös tulitikkuaski, niin ikään kuviteipillä tuunattuna. Musta ja kultainen kimalleteippi antoivat juhlavan säväyksen yllätykseen. Pinosimme tuikut päällekkäin ja sidoimme juuttinarulla yhteen. Lopuksi asettelimme adventtikynttilät ja tulitikkuaskin sellofaanipussiin.

Adventtituikut Kaikki Paketissa


adventtituikut washiteipillä Kaikki Paketissa


adventtituikkujen koristelu kuvioteipillä
Hyväksyisitkö tällaiset adventtikynttilät kotiisi? Kummat adventtikynttilät olivat enemmän mieleesi?

Nyt jos koska kannattaa tutustua Teippitarhan laajaan teippivalikoimaan, sillä saat Teippitarhan tuotteista -20% koodilla Kotopirkot-teippaa 13.12. klo 23.59 asti. Näihin teippeihin jää koukkuun, sillä ne ovat erittäin monikäyttöisiä. Kynttilöiden lisäksi niitä voi hyödyntää jouluaskarteluissa ja tietysti paketoinnissakin. Teippitarhan valikoimaan voit tustua täällä (klik!)

*Kaupallinen yhteistyö Teippitarhan kanssa.
blogiyhteistyö2




39 kommenttia

  1. Onpas hyvän näköiset adventtikynttilät. Omaa silmää viehätti erityisesti nuo kruununkynttilät, mutta tuikut sopivat täydellisesti pieneksi viemiseksi kylään mentäessä. :) Meillä poltetaan myös adventtikynttilöitä ja minulla on kaapissa jemmassa (pitääpä muuten ruveta kaivelemaan), metalliset, pöytäkynttilöihin kiinnitettävät numerot. Ehkä tänä vuonna numeroiden kaveriksi voisi kiinnittää jonkun simppelin teipin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Teippi on äärimmäisen helppo ja kiva tapa koristella kynttilät, kunhan muistaa irrottaa teipin hyvissä ajoin ennen kuin liekki saavuttaa teippiosuuden. Ennen adventtina toimivat kauniina koristeina pöydällä :)

      Poista
  2. Tosi kauniita <3 ja kruunukynttilät hiveli silmää himpun verran enemmän :)
    Tästä sainkin ihanan pikkujoululahja-idean, kiitos :)

    VastaaPoista
  3. Niin kauniit ja helpot ideat, tykkään kummastakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :) Me tykkäämme molemmista. Erilaisia mutta helppoja toteuttaa molemmat :)

      Poista
  4. Ihana idea! Kiitos siitä, nyt tiedän mitä vien pikkujouluihin lahjaksi jouluisen rockyroadin kaverina :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva idea koristella kynttilöitä teipillä. Varmaan adventtikynttilöiksi ottaisin perinteisen pitkän kynttilän, mutta muuten vaan tuikkujen koristeleminen on loistojuttu:-) Minulla olisi tuolla laatikossa muutamia koristeteippirullia... Kiitos ideasta, taidan jotain toteuttaa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kaivaa teipit esiin ja ryhtyä pieneen kynttiläkoristeluun :)

      Poista
  6. Nuo Festivot ovat kyllä todella, todella kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nuorempana pitänyt niistä, mutta nyt ne ovat suosikkejani. Kauniita varsinkin kun useampi vierekkäin.

      Poista
  7. Kivan näköistä teippiä! Molemmat voisi toimia meilläkin. Kiva idea, taidan joululahjoiksi tuunailla tuikkukippoja ja tulitikkurasioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan tulitikkirasioihinkin saa nopeasti uutta ilmettä tuolla teipillä. Mahdollisuuksia on lukemattomia :)

      Poista
  8. Hauska toi adventtikynttilät paketti! :)

    VastaaPoista
  9. Taas kerran aivan mahtava idea. Molemmista tykkään mutta tuikkuja polttelen joka ilta eli valinta on tuikut :)

    VastaaPoista
  10. Ihana idea ja erityisesti tuikut sopisivat meille. Teippitarha on vuosien tuttu. Love it

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teippitarha yllätti kyllä runsaalla valikoimallaan. Valtavasti teippejä.

      Poista
  11. Nyt oli kyllä loistava vinkki lahjoja piristämään :) Varsinkin nuo kruunukynttilät on tosi tyylikkäät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kruunukynttilät tuovat omalla tavallaan arvokkuutta ja juhlan tuntua.

      Poista
  12. Noi adventtikynttilöiden tuunaus oli kyllä aivan upea :) Tuli niin jouluinen tunnelma. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee Liisa. Ihanaa että sait joulufiilistä tästä. Siellä se joulu kolkuttelee ovella :)

      Poista
  13. Toi tuikkupakkaus adventtikynttilöitä iski heti silmään postauksen lopussa :) Ihana idea ja tätä voisikin hyödyntää :) Hyviä kynttilä duunauksia saa tuolla teipillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää hommata sellaista tähtikuvioteippiä. Tulit heti mieleen kun näin sen Teippitarhan valikoimissa.

      Poista
  14. Hauskoja ideoita molemmat.Itselleni tekisin nuo kruunukynttilät ja juuri tuolla neulekuviota muistuttavalla teipillä.Tuikkuidea on taas tosi hyvä pieneksi viemiseksi tai esim opettajille joululahjaksi.Teipeillä pienemmätkin lapset osaa koristella tikkuaskin ja tuikut!Hmm,täytyykin käydä teippitarhan puodissa ja katsella mikä kuvio sopisi opettajille..nostalginen mittanauha;)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne vain verkkokauppaan ihailemaan valikoimaa. Valinnan vaikeus siellä iskee :)

      Poista
  15. Ihan superit! Etenkin nuo perinteiset kruunukynttilät, mutta kelpuuttaisin kyllä ihan kummat vaan :). Ja toi punavalkoinen teippi on jotenkin kanssa ihanan perinteinen, mutta samalla pirtsakka ja iloinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo teippi on tosiaan ihanan perinteistä. Viestii vanhanajan joulusta :)

      Poista
  16. Hyvä idea.

    Mennessäni 10 v sitten naimisiin ei noita washi-teippejä vielä ollut, joten ostin ripsinauhaa, ja kiinnitin ne paksuihin pilarikynttilöihin nuppineulalla kiinni. Teipillä olisi mennyt paljon kätevämmin.

    VastaaPoista
  17. Loistoidea, kumpikin! Itse en ole vielä keksinyt, millaisen adventtikynttelikön tekisin tänä vuonna. Kohta tulee kiire!

    VastaaPoista
  18. Jos kiinnostaapi, niin minun blogissani on teillekin tarjolla pientä kunnianosoitusta ja haastetta. http://bigmamashome.blogspot.fi/2015/11/liebster-award.html

    VastaaPoista
  19. Hieno idea ja tosi tyylikkäät toteutukset jälleen. Itse ihastuin noihin kruunukynttilöihin jo instassa, ja toteutusta harkitsen - lapset on käyttäneet mun kaikki washi-teipit omiin värkkäilyihinsä joten alekoodikin tulee tarpeeseen. :)
    Mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
  20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  21. Kiitoksia helposta ja nopeasta koristeluideasta. Näin vinkinne juuri syntymäpäivänäni ja inspiroiduin tästä koristamaan juhlakattauksen kynttilät sitten pyöreillä kultatarroilla. Eipä ole aiemmin tullut mieleen, että myös kynttilöitä voi "stailata" teemaan sopiviksi - ja vieläpä helposti!

    VastaaPoista