Search

Nimikoitu joulupallo ja viinilaatikko

nimikoitu-joulupallo
Kaupallinen yhteistyö: Lahjat.fi

Tämän vuoden joululahjahankinnat on nyt kutakuinkin tehty. Pientä kivaa on tarttunut mukaan myös omaan kotiin. Kuten taannoin kerroimme, joulukuuseemme päätyy vuosittain aina muutama uusi koriste. Osa koristeista on ulkomaan matkoilta hankittuja, osa verkkokaupoista tai kivijalkamyymälöistä ostettuja. Tänä vuonna kuustamme koristaa todella spesiaali joulukoriste. Kyseessä on kustomoitu joulupallo, johon on kirjailtu jouluntoivotus ja meidän nimet. Nimikoitu joulupallo on kerrassaan upea ja niin erilainen!

Nimellä varustettu joulupallo on hankittu lahjat.fi-verkkokaupasta, jonka valikoima kattaa myös muita kustomoitavia tuotteita. Palloon kirjaillut nimet tekevät koristeesta henkilökohtaisen, jonka vuoksi nimikoitu joulupallo on erinomainen lahjaidea esimerkiksi läheisten muistamiseen. Hankkimamme joulupallo osoittautui niin kauniiksi, että muutama oli pakko tilata myös lahjaksi. Kustomoitu joulupallo ei ole hinnalla pilattu, sillä yksi pallo maksaa reilun kymmenen euroa. Varsin kukkaroystävällinen joululahja!

joulupallo-nimellä

kustomoitu-joulupallo

Joulupalloja on myynnissä eri värisiä, ja kuviovaihtoehtojakin on useampia. Me päädyimme hankkimaan mustan joulupallon, joka sopii hyvin kotimme muuhun värimaailmaan. Lahjapaketteihin sen sijaan päätyi muutama punainen ja sininen joulupallo lahjansaajien nimillä varustettuina. Todella juhlavan näköisiä olivat molemmat. Joulupalloja on saatavilla myös vaaleanpunaisena, hopeana ja kultaisena. 


joulupallot-omalla-tekstilläKustomoitu puulaatikko


Joulupallojen ohella verkkokaupasta tarttui mukaamme myös toinen kustomoitu lahja, nimittäin saajan nimellä varustettu puulaatikko. Puulaatikkoon mahtuu esimerkiksi pullo viiniä. Toki sisään voi piilottaa muutakin, sillä laatikko antaa hyvän suojan mm. herkästi särkyville lahjoille. Ja tekeehän nimellä varustettu laatikko lahjasta astetta juhlavamman.

kustomoitu-laatikko

Lahjalaatikkoon voi kaiverruttaa lahjansaajan nimen tai nimikirjaimet. Puinen laatikko on tilattavissa kahdella vaihtoehtoisella joulukuvamotiivilla. Me valitsimme porokuvioisen laatikon, sillä siinä tekstikenttään mahtui enemmän tekstiä. Koska laatikko menee pariskunnalle lahjaksi, oli mukava saada molempien etunimet kanteen.

Tämäkin lahja on tyylikäs, ajaton ja ajattelevainen valinta henkilökohtaisella silauksella. Tilaus saapui meille muutamassa päivässä eli varsin ripeää toimintaa. Toki näin joulunalla paketteja on liikkeellä paljon ja posteissa piisaa ruuhkaa, joten tilaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. Jos mielit tilata nimellä varustetun puulaatikon joululahjaksi, ehdit tehdä sen vielä hyvin.

kaiverrus-viinilaatikkoon

Jokos siellä lahjahankinnat on tehty? Mitäs pidät näistä kustomoiduista lahjoista? Jos kiinnostuit enemmän, käy tutustumassa tuotteisiin myös lahjat.fi-sivustolla. Nimellä varustetut joulupallot ovat nousemassa todelliseksi hitiksi ja kysyntä on niin suurta, että osa värivaihtoehdoista on jo päässyt loppumaan. Toivotaan, että niitä saadaan lisää tarjolle vielä ennen joulua.

Ohessa vielä suorat linkit molempiin esittelemiimme tuotteisiin:
*Kaupallinen yhteistyö Lahjat.fi

19 kommenttia

 1. Kauniita palloja💕Taidanpa tilata kissan nimellä😻😊Oikein hyvää ensimmäistä adventtisunnuntaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin. Minä tilasin useamman pallon lahjaksi, kun ihastuin tuohon omaamme niin paljon.

   Poista
 2. Tyylikäs joulupallo, samoin laatikko!
  Tehän ootte ollu tehokkaita, lahjat jo hankittuna!
  Mä tajusin eilen että 3vk jouluun, apua! En halua aatonaattona pyöriä kaupoissa.. Ens vkl on vapaata, silloin siis täytyy yrittää hankkia puuttuvat jutut.

  Mukavaa ensimmäistä adventtia teille!😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut aika selvät sävelet lahjojen kanssa tänä vuonna ja tokihan tuo oma kirja päätyy aika moneen pakettiin, eli siinä mielessä päästään vähällä. Mutta sitten on paljon niitä, joita kiva muistaa myös jollain muulla kirjan lisäksi. Pallot ovat just kiva pieni tapa liittää osaksi lahjaa :)

   Poista
 3. Onpas ihana tuo pallo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuosi on ollut meille niin spesiaali, että tuo pallo oikeastaan symboloi sitä. Muistaa tulevinakin jouluina nämä kivat asiat, kun koristelee kuusta ja ottaa tuon pallon esiin :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva, että Katja sinäkin pidät. Meistäkin tämä pallo on kerrassaan ihana.

   Poista
 5. Nuo pallot oli ihania ja niin on laatikkokin! Kivoja lahja ideoita! Täällä ei ole kuin muutama lahja vasta hommattu:) Leppoisaa ensimmäistä adventtia sinne teille♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei olla ihan varmoja, mitä laatikkoon laitetaan lahjaksi. Sinne kun voi laittaa pullon tai jotain muuta kivaa. Kaunis se on tuollaisenaankin anettavaksi :)

   Poista
 6. Upeat on lahjat :) Tuollainen pallohan olisi kiva lahja antaa aina, kun perheeseen on syntynyt vauva ja saanut jo nimen. Muutaman lahjan olen hankkinut sekä annan myös itse tehtyjä lahjoja. Mukavaa adventtia teille <3

  VastaaPoista
 7. Muutama lahja pitää vielä tehdä, mutta suurin osa on jo valmiina ja paketeissakin.
  Upeita lahjaideoita. Tuo pallo teidän nimillä on niin hieno <3
  Mukavaa sunnuntaita ihanat <3

  VastaaPoista
 8. Jo instassa ihastelin tuon sinisen joulupallon kuvaa; ihan mielettömän kaunis! Ja idea on todellakin hieno...varsinkin tuo viinilaatikko!!!
  Mukavaa itsenäisyysviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on todella juhlava ja sopii myös tähän Suomen juhlavuoteen. Noita tuli sukulaisille tilattua useampikin. Upeita ovat :)

   Poista
 9. Ihania nuo pallot. Pallot poikien nimillä olisivat ihanat kuusessa!

  VastaaPoista
 10. Kauniita palloja! Tuolainenhan olisi kauniimpi esim. vauvan ensimmäiseksi joulupalloksi sillä vielä ei kaupan valikoimissa nähdyt ole oikein iskeneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi. Pallo kun voi symboloida montaa asiaa. Mikä olisikaan ihanampi kuin vauvan ensimmäinen joulupallo :)

   Poista
 11. Hauskoja lahjaideoita! Eivät todellakaan mitään tavallisia!

  VastaaPoista