Search

Poro suodatinpussista - sopiva piilo lahjakortille

poropaketti-suodatinpussista
Yksi eniten meiltä kysytty asia on, miten kätkeä lahjakortti persoonallisella tavalla. Jokusia ideoita olemme blogissa aiemmin esitelleet, mutta nyt olisi tarjolla erityisesti tulevaan jouluun sopiva toteutus. Me nimittäin teimme kahvinsuodatinpussista veikeän porokoristeen, jonka sisään lahjakortti tai pieni arpa sujahtaa helposti.

Materiaalit suodatinpussiporoon löytyvät varmasti lähes joka kodista, eikä hintaakaan tule juuri mitään. Jos kaipaat helppoja jouluaskarteluideoita lapsille, suodatinpussista tehty poro menee myös siihen sarjaan.

suodatinpussiporo-ohje

Kuva kertoo varmasti kaiken oleellisen, mutta laitetaanpa silti muutama virke, kuinka suodatinpussiporo on toteutettu.

Tarvittavat materiaalit: valkaisematon kahvinsuodatinpussi, punaista paperia, valkoista paperia, ruskeaa kartonkia ja musta tussi.

Ohje: leikkaa punaisesta paperista porolle nenä, valkoisesta paperista silmät ja ruskeasta kartongista sarvet. Liimaa ne paperiliimalla kiinni suodatinpussiin. Piirrä tussilla poron silmiin mustuaiset. Sujauta lahjakortti pussin sisään ja sulje suodatinpussi joko paperiliimalla tai niittaajalla. Sarvissa käytimme kartonkia, joka on perinteistä paperia jämäkämpää.

suodatinpussiaskartelu

Oletko sinä hyödyntänyt suodatinpusseja muussa yhteydessä kuin kahvin keitossa?

Lisää hurmaavia ja tyylikkäitä ideoita lahjapaketointiin sekä parhaat diy-lahjaideat löydät uudesta kirjastamme:

brunch

13 kommenttia

 1. Hieno ja helppo idea. Tämän pystyisi poropeukalokin toteuttamaan!
  Pitää varmaan kuitenkin vihjaista saajalle että suodatinpussin sisällä on varsinainen lahja.
  Mukavaa joulun odotusta teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina jouluntoivotuksista. Sitä samaa sinulle. Tämä lahjakorttipiilo onnistuu keneltä vain, jopa poropeukalolta :D

   Poista
 2. Nämä teidän joulujutut ovat aina yhtä ihania. ❤ Katsotaan josko jo vuoden päästä päästäisiin esikoisen kanssa askartelemaan ja testaamaan teidän ohjeita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos Jenni. Varmasti jo vuoden päästä teilläkin on pikkuinen sen ikäinen, että pieniä askarteluja voi jo tehdä :) Mukavaa toista adventtia sinulle!

   Poista
 3. Taas tuli kiva idea, tämän aion toteuttaa koska lahjakortti tyttärelle odottelee tuolla paketoimista!
  Koska olen innokas kukkien siemenestä kasvattaja, kerään kuivuneet kukkien siemenet suodatinpusseihin odottelemaan seuraavaa kevättä. Pussin päälle kirjoitan kukkien nimet ja päiväyksen, ja säilyvät todella hyvin niissä eivätkä ainakaan homehdu.
  Hyvää toista adventtia teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattuipa sopivasti, että tälle idealle olisi jo piakkoin käyttöä. Mukava juttu :) Tunnelmallista sunnuntaita Tuulikki sinulle :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Petteri Punakuono tosiaan seikkaili tämän kertaisessa postauksessa. Nopea, helppo ja edullinen toteuttaa :)

   Poista
 5. Sehän on selvästi Petteri Punakuono, söpöinen poro! Itse olen suodatinpapereista tehnyt kransseja ja tuoksupussukoita.
  Ihana idea taas kerran ja helppo toteuttaa myös lasten kanssa.
  Mukavaa sunnuntai-iltaa ihanat <3

  VastaaPoista
 6. Voi miten hauska idea! Teillä on niin upea blogi..täällä on aina vaikka mitä ihanaa:) Leppoisaa alkavaa viikkoa ja joulun odottelua
  sinne ❤

  VastaaPoista
 7. Mainio idea :) Heh, minähän olen suodatinpussien suurkuluttaja. Se vaan on niin hieno materiaali askarteluun. Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

  VastaaPoista