Search

Paketointi-ideoita: Vessapaperirullasta joulutähti ja helppo kynttiläpaketti

joululahjojen-paketointi-ideoita
Tämän vuoden joululahjat alkavat olla hiljalleen paketissa. Kokosimme vielä muutaman viime hetken paketointi-idean, joista osa on toteutettu alkujaan Iltalehden julkaisemaan Ilona-lehteen. Kyseessä on joulunumero, joka on edelleen myynnissä lähes joka kaupassa. Hyvin ehdit hankkia sen vielä ja lukea samalla meistä tehdyn haastattelun.

Mutta sitten niihin paketteihin. Lahjapajassamme syntyi kaikkiaan kolme veikeän erilaista lahjapakettia. Ensimmäistä pakettia koristaa huovasta tehty joulupukin nuttu. Paketissa joulupukki on jo lopettanut urakkansa ja ripustanut nutun narulle roikkumaan. Tämä paketti löytyy myös meidän syksyllä julkaistusta kirjasta ja samassa yhteydessä opastamme, kuinka klemmarista saa taiteltua henkarin, johon nutun voi laittaa roikkumaan. On muuten tosi kiva idea myös joulukorttiaskarteluun!

joululahjojen-paketointi

Toisen lahjapaketin päälle askartelimme tyhjästä wc-paperirullan hylsystä punaisen joulutähden. Upea koriste, jonka voi lahjapaketin sijasta ripustaa vaikkapa ikkunalle tai kuuseen roikkumaan.  Iltalehti kuvasi toteutuksesta myös ohjevideon, jonka voit käydä katsomassa täältä! 

joulutähti-vessapaperirullasta

paketointi-idea-kynttilä

Viimeinen paketointi-idea soveltuu erityisesti pitkulaisille lahjoille. Siinä paketista muodostetaan kynttilä. Lahja kääritään ensin paperiin ja sen jälkeen sen päälle muodostetaan keltaisesta ja oranssista paperista liekki. Todella helppo ja yksinkertainen toteuttaa.

kynttiläpaketti-joululahja

paketointi-ideoita-joululahjoille

Monta mielenkiintoista lahjapakettia on tänäkin vuonna pakettipoikien pajassa kääritty. Niitä löytyy huima kasa lisää Kaikki paketissa -kirjastamme. Olemme toteuttaneet ohjeita myös Kauneimmat askartelut -lehteen, Suomalaisen kirjakaupan tube-kanavalle ja viimeisimpänä Me Naisten -joulunumeroon. Aleksista tehtiin ihana joulujuttu myös Opettaja-lehteen. Eikä siinäkään vielä kaikki, eilisaamuna vierailimme Maikkarin aamutelevisiossa parin paketointi-idean kanssa. Kyllä tässä on ollut mediahässäkkää niin, että meikäläisten pää on aivan pyörällä. Taitaa ihmiset saada jo yliannostuksen meistä :) Huomenta Suomen haastattelun voit käydä katsomassa täältä! Kyllä siinä lankarullakin pomppi pitkin lattioita, kun aamu-unisena paketeerattiin lahjoja ja olipa Janilla flunssakin vielä inhottavasti päällä. Joka tapauksessa mukavaa oli ja se on pääasia.

No nyt se rauhoittuu ja hiljaalleen blogikin suuntaa joulutauolle. Toivottavasti näistä ideoista heräsi inspiraatiota vielä niihin viimehetken paketointeihin. Huomenna tulemme tänne vielä toivottelemaan hyvät joulut sinulle :)

7 kommenttia

 1. Tuo WC-paperihylsystä tehty kukka ja kaunis nauha, on ehdottomasti minun lemppari, vaikka punainen onkin. ;)
  Kauniita pakettaja, tuollaisia on ilo antaa ja saada!

  VastaaPoista
 2. Eskarilainen toi juuri eilen kotiin tuollaisen vessapaperihylsystä tehdyn kukan.
  Oikein kaunista joulunaikaa teille molemmille <3

  VastaaPoista
 3. Meidän äiti oli ihan innoissaan teidän esiintymisestä tv:ssä. " Nyt minä Outi näin ne sinun Kaikki paketissa pojat!"
  Upeita paketteja olette taas tehneet. Tuo kynttilä on aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kauniita paketteja!
  Uskomatonta, miten kaunista voi saada aikaan vessapaperirullan hylsystä!
  Hyvää joulua!

  VastaaPoista
 5. Voi teitä mahdottomat luovuuden lähteet 😀. Kiitos teille innostavista ideoista ja oikein rentouttavaa joulua teille molemmille!

  VastaaPoista
 6. Erinomaista joulunaikaa teille <3
  Kiitos ihanista ideoista!

  VastaaPoista