Search

Kuusenhakumatka päätyi pakettiin

lahjapaketti-joulu
Nokka kohti joulua. Myös paketoinnissa on ollut kirjaimellisesti jouluvaihde päällä, sillä hauskoja paketteja on syntynyt tonttupajassamme jo useita. Ystävämme vinkkasi meille taannoin paketointi-ideasta, johon oli törmännyt Pinterestissä. Siinä lahjapakettiin oli piirretty auto, jonka katolla komeili pieni koristekuusi. Idea oli niin ihana, että päätimme koristella yhden lahjapaketin samalla tyylillä.

Lopputulokseen ei voi olla kuin tyytyväinen. Tässä paketissa oikein huokuu lapsuuden joulut, kun kuusta kuljetettiin auton katolla läpi tuiskuavan metsätien. Koristekuusi tuo mukavan lisän pakettiin, sillä lahjan lisäksi vastaanottaja saa koristeen, jota voi hyödyntää esim. jouluasetelmissa.

Autopaketti on nyt huristellut saajalleen ja odottaa avaamista. Ihastusta sai kovin osakseen, joka toki aina ilahduttaa tekijääkin. Mielessä pyörii myös muutama jatkojalostusidea samaan teemaan. Katsotaan, miten ne onnistuvat.

paketointi-ideoita-joulu2

Suosivatko miehet kovia vai pehmeitä paketteja?


Tämäkin lahjapaketti on osoitus siitä, että paketin visuaalinen ilme vaikuttaa osaltaan lahjan mielekkyyteen. Mutta entäpä se, onko paketti kova vai pehmeä? Entä miten miehet asian kokevat? Näihin kysymyksiin liittyen törmäsimme taannoin mielenkiintoiseen videoon. Miesten koruja ja asusteita myyvä Trendhim-sivusto nimittäin selvitti aivoskannerin avulla, suosivatko miehet pehmeitä vai kovia paketteja. 

Joukko miehiä osallistui tutkimukseen, jossa EEG-aivoskannerin avulla yritettiin selvittää, minkälaisia paketteja miehet oikeasti suosivat. Testi paljasti, että skanneri osoitti useimmiten aivan muuta kuin mitä miehet sanoivat. Trendhim-sivustolla voi käydä katsomassa videon, josta selviää kummat paketit olivat testin perusteella enemmän miesten mieleen. Videon löydät täältä!

paketointi-ideoita-joulu

Jos sinulta kysyttäisiin, ovatko pehmeät vai kovat paketit enemmän mieleesi, mitä vastaisit? Entä luuletko, että aivoskanneri tulkitsisi asian samoin? Meidän kohdalla skanneri todennäköisesti osoittaisi jotain aivan muuta kuin mitä suusta päästäisimme. Tiedä häntä, mielenkiintoista olisi nähdä.

Nyt on joka tapauksessa aika siirtyä viikonlopun viettoon. Kaikenlaista puuhaa riittää vielä viikonlopulle. Eikä blogikaan toki hiljene, vaan jotain kivaa tännekin on tulossa myös viikonloppuna.

Leppoisaa viikonloppua!

8 kommenttia

 1. Tuo on myös trendikäs sisustuksessa auto&kuusi katolla ihan tavaranakin.Kivan paketin olette tehneet!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva idea ja voi todellakin käyttää myös koristeen. Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana paketti. En osaisi kyllä valita, että kumpia paketteja mieluummin haluaisin, pehmeitä vai kovia... Riippuu lahjasta paketin sisällä :)
  Ihanaa viikonloppua teille ❤️❤️

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti ja mikä kirjoitus, miesten ajatus maailma muutenkin poikkeaa meidän naisten pitsiaivoisesta ajattelusta. Sanotaan että miehillä on putki ja naisilla pitsi aivo. Tiedä häntä. Mutta mielenkiintoisia kuitenkin olette. Pitää käydä videot kurkkaamassa. Hyvää joulun odotusta.

  VastaaPoista
 5. Hieno paketti :) Kyl mie oon kovan paketin ystävä, ei siitä mihkää piese! :D Mukavaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
 6. Jos paketissa olisi käsityölankoja, ottaisin pehmeän paketin, muussa tapauksessa kovan. Paketointi-ideanne saa mielikuvituksen liikkeelle. Tuostahan keksii vaikka mitä variaatioita.

  VastaaPoista
 7. Ihana paketti! Olisivatpa kaikki lahjapaketit noin kauniita ja ajatuksella toteutettuja.
  En osaa sanoa kumpi paketti enemmän miellyttäisi, molemmista tykkään.
  Salaa mielessäni toivon joka joulu kirjaa ja yöpaitaa, joten siinä on sekä kovaa että pehmeää.

  VastaaPoista
 8. Oi, onpa hauska paketti. Tällaisen paketin voisin antaa omalle isälleni! :)

  VastaaPoista