Search

Tulostettavat eläinrasiat

tulostettava-eläinrasia
Joulukuu on vihdoin täällä ja meilläkin jouluvalmistelut ovat pärähtäneet kunnolla käyntiin. Piipahdimme viikolla mm. tulostimia valmistavan HP:n tilaisuudessa, jossa kerrottiin vinkkejä erilaisiin askarteluihin. Tulostinta voi itse asiassa hyödyntää monellakin tapaa askartelutöissä. Olipa kyseessä etiketit lahjapakettiin, itse tehdyt magneetit tai menu juhlatilaisuuteen, kaikissa tulostin on näppärä apuväline. Me päädyimme tulostamaan hauskat eläinrasiat, joihin voi piilottaa pieniä yllätyksiä. Kerrassaan suloiset vaikkapa pikkujoulahjojen kätkemiseen.

Tulostettavat eläinrasiat löytyvät HP:n MyPrintly-sivustolta, jossa on tarjolla myös muita askarteluohjeita. Eläinsapluunoita on kaikkiaan kolme erilaista. Niissä seikkailevat pesukarhu, kettu ja pöllö. Sapluunat voi ladata ja tulostaa ilmaiseksi täältä! Tulostamisen jälkeen eläinhahmot leikataan ääriviivoja pitkin irti ja taitellaan rasioiksi. Tarkemman ohjeen löydät alempaa videomuodossa. Tulostettaviin rasioihin suosittelemme normaalia tulostuspaperia paksumpaa paperia, jolloin rasioista tulee jämäkämmät. Homma toki onnistuu myös ohuemmallakin tulostuspaperilla.eläinrasiat

Eläinrasioiden lisäksi tilaisuudessa oli mahdollista tulostaa veikeät partyhatut uudenvuodenjuhliin. Ne olivatkin erityisesti lasten mieleen. My Printly-sivustolta löytyy kolme erilaista hattumallia, joista voi valita mieleisensä. Hattuja voi tulostamisen jälkeen vielä tuunata haluamallaan tavalla, esim. värittämällä kuvioita ja lisäämällä tupsun kartion päähän. Hauska idea tämäkin. Hatun tulostus onnistuu täältä!

uudenvuoden-hattu-tulostettava


Muste loppu? Älyteknologia hoitaa tilaukset puolestasi


askartelu

Monta kivaa ideaa nappasimme MyPrintly-sivustolta ensi vuodellekin. Ainoa hidastava tekijä tällä hetlkellä on se, että omasta tulostimesta on väri päässyt loppumaan. Uusien mustekasettien hankinta on jatkuvasti puheissa, mutta eihän sitä enää perusostosreissulla muista, ellei varta vasten lähde mustetta ostamaan. Kotona sitä sitten manataan, kun jotain pitäisi tulostaa, eikä se onnistu ilman mustetta.

Onneksi markkinoille tulee jatkuvasti uusia älyteknologiaan perustavia ratkaisuja, jotka helpottavat huomattavasti jokaisen arkea. Meidänkin mustehankinnat helpottuvat pian, sillä ajattelimme testata HP:n vastikään Suomessa lanseeraamaa Instant Ink mustepatruunoiden vaihtopalvelua. Siinä uudet mustepatruunat toimitetaan automaattisesti kotiin ennen kuin muste pääsee loppumaan. Toisin sanoen, kun verkkoon yhdistetty ja palveluun rekisteröity tulostin huomaa musteen olevan vähissä, lähtee käyttäjälle postissa uusi mustepatruuna automaattisesti. Mukana tulee palautuspussi, johon vanhan mustepatruunan voi sujauttaa ja lähettää kierrätettäväksi. Kätevää ja ekologista!

Hieman uumoilimme, että palvelun hinta saattaa nousta meiläläisille kalliiksi, mutta olimme väärässä. Instant Ink -palvelun hinnoittelu perustuu tulostettujen sivujen määrään, ei käytettyjen mustepatruunoiden määrään. Saatavilla on eri tasoisia hinnoitteluvaihtoehtoja alkaen vajaasta kolmesta eurosta noin kymppiin kuussa. Tulostamatta jääneet sivut voidaan lisätä seuraavalle kuukaudelle ja tilausta voi myös muokata tarpeen mukaan monellakin tapaa. Jos palvelua ei koe tarpeelliseksi, sen voi perua koska tahansa. 


Hinnat ja saatavuus

2,99€ kuukaudessa satunnaiseen tulostukseen (50 sivua kuukaudessa)

4,99€ kuukaudessaa kohtuulliseen tulostukseen (100 sivua kuukaudessa)

9,99€ kuukaudessa jatkuvaan tulostukseen (300 sivua kuukaudessa)


Lisää Instant Ink-palvelusta voi lukea täältä!

Jahka saamme palvelun kytkettyä päälle ja testattua, kerromme toki kokemuksiamme siitä. Eipähän tarvitse enää harmitella musteen loppumista hetkinä, kun tulostamiselle olisi tarvetta.

hp-tulostin

Näin käynnistettiin joulukuu tulostusaskartelujen merkeissä. Kiitos HP:lle ja järjestelyistä vastanneelle Akvamariini Porter Novellille tilaisuudesta. 

Käy ihmeessä tutustumassa askarteluideoita pursuavaan MyPrintly-sivustoon ja hyödynnä ilmaiset mallit ja ohjeet. Tuleeko sinulla heti mieleen, miten hyödyntäisit tulostettavia eläinrasioita?

Tunnelmallista joulukuun alkua! Uusia ideoita tarjoamme joulukuussa lähes päivittäin.

11 kommenttia

 1. Ihania eläinrasioita. Hurmaavia <3 Ensimmäiseksi tuli mieleen, että sopisivat lasten koru lahjojen rasioiksi. Huomaa, että itselläni on tyttöjä, kun korut olivat ensimmäiseksi mielessä :D
  Näppärä idea tuo mustehomma. Itse käytän tulostinta nykyään tosi harvoin, mutta muistan, kuinka paljon harmitti, kun muste oli "aina" loppu.
  Ihanaa joulun odotusta teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä rasiat ovat just täydellisiä pienten yllätysten kätkemiseen. Korut siis sujahtavat näihin oikein hyvin :) Me olemme tuosta mustepalvelusta niin innoissamme ja kiva päästä nyt testaamaan, miten hyvin homma toimii. Kerrotaan toki lisää aiheesta täällä blogissa myöhemmin kokemusten kera :) Kivaa joulukuun ensimmäistä! / Jani ja Aleksi

   Poista
 2. Vitsit kun on hienoja rasioita ja ihan itse tehtyjä! Makeita ovat! Ihanaa joulukuuta teille <3

  VastaaPoista
 3. Oih..miten suloisia rasioita! Tuollainen mustepalveluhan on ihan loistojuttu, onpas kätevää:) Mukavaa alkanutta joulukuuta ja ihanaa joulun odottelua sinne teille♥

  VastaaPoista
 4. Pitää varmasti käydä tulostamassa 10 tuollaista ihanaa eläinrasiaa, sopisivat hyvin lapsille pikkujoulu eväitä varten. Aivan ihania juttuja!
  Mukavaa joulukuun ensimmäistä iltaa teille ihanille!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Taidankin käydä heti katsomassa tuota tarjottavaa, jospa löytyisi sopiva rasia huomisiin synttäreihin.
  Mukavaa alkanutta joulukuuta!

  VastaaPoista
 6. Minulla on aina makea mielessä, joten laittaisin namia rasioihin. Niihin voi kyllä laittaa paljon muutakin, mutta minkäs sitä itselleen voi, jos tykkää makeasta.

  VastaaPoista
 7. Onpa suloiset rasiat! Tunnelmallista joulukuuta♥

  VastaaPoista
 8. Kivoja rasioita! Voisin kuvitella että meidän neiti innostuu noista. 😊

  VastaaPoista