Search

Jäädytetyt numerot uudenvuoden juhliin

jäädytetyt numerot
Vuosi 2016 on lähes taputeltu. Vuoteen on mahtunut paljon ihania asioita. Välillä myös huonoja päiviä. Kaiken kaikkiaan 2016 jää mieleemme tapahtumarikkaana. Myös blogi on antanut paljon uudenlaista väriä elämään. Tänä vuonna olemme saaneet uusia ihastuttavia blogituttavuuksia, monista on tullut jo ystäviä. Oli suuri kunnia päästä myös ehdolle The Blog Awardseissa. Loppuvuoden kruunasi Helsingin Sanomien kirjoittama haastattelu. Huikeita juttuja kaikki!

uusivuosi 2017

Me otamme vuoden 2017 vastaan pienen ystäväporukan kesken. Pelailua, naposteltavaa ja rakettien värittämän taivaan ihailemista. Pihalle teimme 2017-jääkoristeen. Se on tehty silikonisiin numeromuotteihin, jotka ostimme syksyllä Lidlistä. Tarkoitus oli tehdä jäästä kirkasta ja sekoittaa ennen jäätymistä joukkoon vähän kultahilettä, mutta eipä lopputuloksesta tullut ihan sellainen kuin ajatuksissa oli. Eipä tuo haittaa. Ihan kaunis jääkoriste se on tuollaisenakin. 

jääkoristeet

Erilaisiin kädentaitoihin keskittyvän blogin pitäminen on kaikessa hienoudessaan myös työllistävää. Ideointi, ohjeistukset, valokuvaus, videointi jne. Vaikka meitä onkin pari heppua, blogi syö kahden työssäkäyvän ihmisen vapaa-ajasta aika paljon. Valehtelisimme jos väittäisimme, että välillä hanskojen tiskiin laittaminen ei olisi käynyt mielessä. Kaikki ne ihanat kommentit ja palautteet, joita olemme lukijoiltamme saaneet, ovat kuitenkin saaneet mielemme aina muuttumaan. Elämään jäisi tyhjä aukko ilman blogia. Homma siis jatkuu myös vuonna 2017.

Tapanamme ei ole liiaksi juuttua menneeseen. Katse on hyvä pitää tulevassa. Olemme nostaneet tulevalle vuodelle kaksi teemaa: luovuuden ruokkiminen ja yhdessä tekeminen. Ne tulevat näkymään vahvasti blogissa. Suunnitteilla on myös uudenlaisia juttusarjoja ja kenties videoitakin. Toivottavasti pysyt mukana menossa. Tehdään vuodesta 2017 ikimuistoinen. Yhdessä.

Hyvää uutta vuotta 2017!

-Jani ja Aleksi-

19 kommenttia

 1. Hienot numerot! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Kovin suuria koristuksia ei uudeksi vuodeksi tehty. Nämä ovat just passelit. Eivät jää ainakaan vuodeksi kaappeihin viemään tilaa :) Iloa sinulle vuoteen 2017!

   Poista
 2. Hieno vuosi ollut teillä.
  Onneksi ette ole lyöneet hanskoja tiskiin.
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 3. Hieno koriste! Teillä on niin mahtava blogi ♥
  Hanskat on melkein tiskissä käyneet täälläkin ja tiedostan, että aikani ei yksinkertaisesti riitä enää kunnon joulublogin pitämiseen, mutta tuntuisi hurjalta sitä kokonaan lopettaakaan.. pitää pohtia jatkoa. Kimaltavaa vuoden vaihdetta ja menestystä uuteen vuoteen 2017!!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa uutta vuotta 2017 teille kahdelle. Haleja ja muiskuja <3

  VastaaPoista
 5. Ihana koriste♥ Onnea ja menestystä uudelle vuodelle♥

  VastaaPoista
 6. Mukavia juttuja on riittänyt tänäkin vuonna, kiitos niistä.
  Ja ei paineita, uusia postauksia silloin vain kun jokin uusi juttu putkahtaa mieleen :) Ilon kautta.
  Hyvää tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 7. Ihana idea! Kaikkea hyvää ja onnellista uudelle vuodelle 2017❤

  VastaaPoista
 8. Mielettömän hienoja juttuja teille tapahtunut. Oli aivan mahtavaa juhlia teidän kanssa Blog awardseissa, olette parhaita ja teidän blogi on ansainnut ihan joka pisaran menestystä ja niitä toivon teille lisää. <3

  On ihan normaalia miettiä ajoittain bloginkin lopettamista, tuttua kipuilua. Varmasti nuokin tunteet kuuluvat blogiprosessiin ja ajatuksiin mihin suuntaan haluaa mennä. <3

  Muiskuja teidän tätikamulta ja mitä parhainta uutta vuotta. <3

  VastaaPoista
 9. Teillä on ollut varmasti upea vuosi ja kaikenlaista upeaa olettekin saaneet aikaan. Tietysti pysyn mukana!! Oikein hyvää uutta vuotta teille molemmille ihanille <3 Liisa

  VastaaPoista
 10. Näin mahtavaa blogia on ollut ilo seurata ja innolla odotankin teidän uusi ideoita tälle vuodelle <3 Tsemppiä ja jaksuja niihin hetkiin kun tekisi mieli heittää hanskat tiskiin :) Itsekin viime vuonna mietin oman blogini lopettamista mutta kyllähän ilman blogin kirjoittelua ja pitoa ei kuitenkaan osaisi olla :)
  Upeaa uutta vuotta teille Jani ja Aleksi :)

  VastaaPoista
 11. Iloa ja valoa alkavaan vuoteen 2017! 🌻

  VastaaPoista
 12. Hienot jäädytetyt numerot!
  Hyvää alkanutta vuotta teille!❤

  VastaaPoista
 13. Onpa komeat numerot. Hyvää uutta vuotta ja kiitos kivoista ideoista teille ❤

  VastaaPoista
 14. Upeat tuli numeroista - ja upea tulee takuulla myös tästäkin vuodesta! <3

  Kiitos ihanasta blogista, älkää vain missään tapauksessa laittako blogia jäihin - monet inspiraatiot olen teiltä saanut! :) Ja phuuh, niin totta, vaikka bloggaaminen viekin ihan suunnattomasti enemmän aikaa, kuin joku voisi erehtyä luulemaan, on tämä puuha myös samalla niin valtavan palkitsevaa, ja kaikkien noiden tietokoneella vietettyjen tuntien arvoista! :)

  Hieman samalla teemalla olin itsekin eilen omassa blogissani liikkeellä - ihania uusia blogituttavuuksia ja blogeja on elämääni ilmestynyt menneen vuoden aikana - ja heitinkin myös teille Ystäväkirja -haasteen! <3

  Hyvää alkanutta vuotta, ja isosti tsemppiä vuoteen 2017!

  VastaaPoista
 15. Voi miten kekseliäs idea. Tätä pitää testata itsekin jossain kohtaa. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista