Search

Ruusuke huovasta

ruusuke-ohje

Ruusuke on perinteinen ja tyylikäs pakettikoriste. Ruusukkeita myydään kaupoissa, mutta sellainen on helppo askarrella myös itse. Ruusukkeen tekeminen onnistuu lähes materiaalista kuin materiaalista. Sanomalehti, nahka, leveä lahjanaru tai huopa. Mahdollisuuksia on useita. Kuvissa näkyvä on huovasta tehty ruusuke.

Ruusukeohje oli yksi niistä askarteluvinkeistä, jonka esittelimme Helsingin Sanomien taannoisessa haastattelussa. Videon voit käydä katsomassa täällä (klik!).

ruusuke-huovasta

Tämä ei itse asiassa ole ensimmäinen ruusukeohje, jonka blogissa nyt jaamme. Pari vuotta sitten esittelimme kolme erilaista pakettikoristetta, jotka oli tehty Ikean mittanauhasta. Voit käydä kurkistamassa tuota vanhempaa postausta klikkaamalla tästä! Ihan veikeä ruusuke sekin.

ruusukkeen-ohje

Jouluaattoon on enää tunteja aikaa. Tämä viikko on mennyt viimeisiä jouluaskareita tehdessä. Aikaa on jäänyt myös nautiskelulle ja rauhoittumiselle. Toivottavasti sinäkin olet ennättänyt vetää välillä henkeä ja nauttia joulufiilistelystä esim. glögikupposen tai hyvä jouluelokuvan parissa.

7 kommenttia

 1. Täällä valmistaudutaan vuoden viimeiseen työpäivään.
  Oikein ihanaa aatonaattoa teille ihanuuksille <3

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavaa joulua teille ja ensi vuonna nähdään taas <3 Muiskuja

  VastaaPoista
 3. Rauhallista ja hyvää joulua teille Jani ja Aleksi. ❤

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanaa joulua teille molemmille :) Liisa

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ja rauhallista joulua teille molemmille <3

  VastaaPoista
 6. Kaunis ruusuke :) Hyvää joulua <3 ja leppoisaa oloa :)

  VastaaPoista