Search

DIY kultainen kynttelikkö

diy-kynttelikkö
Olemme tänä vuonna innostuneet tekemään erilaisia kynttilänjalkoja ja kynttelikköjä. Kaikki ovat hyvin erilaisia, mutta jokainen omalla tavallaan todella kaunis. Kahvikupin aluslautasesta tehdyn kynttilänjalan esittelimmekin jo aiemmin täällä! Nyt vuorossa on itse tehty kynttelikkö.

Tämä diy-kynttelikkö on tehty neliskanttisesta sinkkitarjottimesta, joka on lojunut kaapin pohjalla vuosia. Pikaisella googlettelulla ainakin Plantagenissa myydään samantyyppisiä alustoja. Yhdessä vaiheessa pidimme alustan päällä kukkia, mutta muuten se on ollut hyvin vähällä käytöllä.

diy-kynttilänjalka

Miten käytetystä sinkkiastiasta syntyi kaunis kynttelikkö? Oheisella videolla näet alkutilanteen, tarvittavat materiaalit ja toki vaihe vaiheelta sen, kuinka itse tehty kynttelikkö on syntynyt. Kuten yleensä, tälläkin videolla ohjeistamme diy-kynttelikön tekemisen lyhyen ytimekkäästi, noin minuutissa. Kynttelikön keskelle jää sopivasti myös tilaa ja ilmavuutta. Me asettelimme marraskuun lopussa keskiosaan enkelikellon, joka sopii värimaailmaltaan kokonaisuuteen.

Itse tehty kynttelikkö

Maalauksessa astian pintaan jäi hieman karheutta, joka näkyy myös lopputuloksessa. Meistä se tuo kuitenkin mukavasti rouheutta kokonaisuuteen. Itse tehdyssä saa näkyä tekemisen jälki! Toivottavasti sinäkin pidit näkemästäsi.

11 kommenttia

 1. Tosi nätti! Eikä todellakaan arvaisi itse tehdyksi :) Kivaa lauantaita!

  VastaaPoista
 2. Kaunis♥ Tuo teidän tassiin tehty kynttilänjalka saattoi muuten pelastaa meidän lasten adventin! Ellen olisi sitä nähnyt, en välttämättä olisi kaikessa kiireessä ja väsymyksessä tajunnut, että kynttelikköjä voi tehdä itsekin.

  VastaaPoista
 3. Siellähän olikin mun luottoliima myös käytössä :)
  Tuli todella kaunis lopputulos <3
  Ihanaa viikonloppua murut!

  VastaaPoista
 4. Video oli hyvä ja tosi selkeä. Tykkäsin.

  VastaaPoista
 5. Yksinkertaisesti kaunista.
  Tuo liima on kyllä hyväksi havaittu.

  VastaaPoista
 6. Kaunista taas kerran <3

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hieno lopputulos :) Mukavaa adventtia tv Liisa

  VastaaPoista
 8. Bonsoir Ranskasta, tosi kiva blogi!Juuri mitä tarvitsen joululahja-askartelun inspiraatioksi. Seuraan. -Pip

  VastaaPoista