Search

Lumoavaa Joulua - odotus on päättynyt

joulukoriste-piparimuotista
Jouluaatto on valjennut. Kuusen valot tuikkivat hämyisessä olohuoneessa. Oksilla roikkuu piparkakkumuotista tekemämme koriste. Keittiössä tuoksuu riisipuuro. Sen kaveriksi uunissa paistettua saaristolaisleipää kera kinkun. On aika hieraista viimeiset unihiekat silmistä pois ja hiljalleen ymmärtää, että muutaman kuukauden odotus on päättynyt. Kaikki on valmista, me olemme valmiit. Se on täällä. Joulu.

Blogissa olemme tarjoilleet erilaisia ideoita jouluun parin kuukauden ajan lähes joka päivä. Huikean moni on löytänyt myös ensi kertaa tiensä tänne. Erityiskiitos kaikista kannustavista ja kiittävistä viesteistä, joita olemme saaneet teiltä. Ne merkitsevät paljon. Nyt on aika rauhoittua. Blogi hiljenee hetkeksi.

Toivotamme taianomaista joulua sinulle sekä yhteistyökumppaneillemme! Nauttikaa ja rakastakaa. 
HYVÄÄ

Aleksi-joulu

Jani-joulu

14 kommenttia

 1. Grazie. Buon Natale a voi da Bologna Italy
  Laura

  VastaaPoista
 2. Hyvää joulua. Kiitos kuluneesta kuukaudesta. Me olemmekin jo junamatkalla, mutta illalla saadaan mekin rauhoittua joulun äärelle.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa, rentouttavaa ja rakkautta täynnä olevaa joulua teille ihanille, iloisille ja kannustaville muruille <3 Onni on olla teidän blogin lukija!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanat, kun jaksatte ihastuttaa meitä läpi vuoden näillä upeilla ideoillanne. <3 Rauhallista ja tunnelmallista joulua teille.
  T. Minttu :)
  ps. upeat kuvat teistä

  VastaaPoista
 5. Mukavaa joulun aikaa teille <3

  VastaaPoista
 6. Rentoja joulunpyhiä teille ♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikista kivoista ideoista ja kauniista kuvista, ensi vuonna sitten lisää! :)
  Iloista ja onnellista joulun aikaa sinne! <3

  VastaaPoista