Search

Käpyjen koristelu kookoshiutaleilla

kookoskävyt

Elämä on pari viikkoa ollut aikamoista hulinaa. Kalenterissa on ollut jos jonkinlaisia menoja: joulutapahtumia, reissu Tukholmaan ja toki jouluvalmistelutkin ovat syöneet oman aikansa. Mahtuupa mukaan yksi mediahaastattelukin, sillä Helsingin Sanomat kävi tekemässä meidän jouluvalmisteluista jutun. Se ilmestyy tulevana sunnuntaina lehden Koti-liitteessä. Mielenkiinnolla odotamme sitä itsekin.

Hesarin verkkosivuilla on tarjottu tulevasta jo hieman makupaloja tämän viikon aikana. Toteutimme Helsingin Sanomien lukijoille kolme helppoa askarteluohjetta jouluksi. Ensimmäisellä videolla Aleksi näyttää, kuinka kookoshiutaleilla koristellaan kävyille lumihuntu. Alla olevalla videolla on lyhyt esittely, mutta kannattaa katsoa videon koko versio Hesarin verkkosivuilta täältä (klik!).käpyjen koristelu kookoksella

Halusimme esitellä lukijoille ideoita, joiden toteuttaminen onnistuu kotoa löytyvillä materiaaleilla. Tulossa on vielä pari muutakin videota.

joulu käpyaskartelu

Käpyjä voi koristella monella eri tapaa. Tämä on yksi vaihtoehto. Kookoshiutaleet ovat rakenteeltaan ja muodoltaan lähellä lumihiutaleita, joten siksi olemme päätyneet käyttämään niitä.

Käväisehän tosiaan myös katsomassa video, jonka Hesari teki. Omat videot tuntuvat hieman räpeltelyltä näihin verrattuna. Videoon pääset, kun klikkaat tästä!

Mukavaa torstaita ruudun sille puolen!

16 kommenttia

 1. Just mietin, että mistä keksisin tekolunta töihin, joten tämä postaus tuli kuin tilauksesta!
  Ihana idea taas kerran.
  Kivaa loppuviikkoa murut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, täydellinen ajoitus siis :) kiitos Outi <3 ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Aivan ihana idea :) Voi että, kun jaksais näpertää!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos♥ Nyt mä tiedänkin mitä meillä laitetaan tekolumeksi jouluasetelmaan! Viime vuonna astian pohjalla oli sokeria, mutta lasten keksittyä tuon herkkupurkin se ei ollutkaan kovinkaan hyvä idea tai ainakin lumi "suli" salaa varsin tehokkaasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes! Mahtavaa että inspiraatio tarttui <3 kookoshiutaleet on kuin tehty pakkaslumeksi ;) Ja tuoksukin tulee kaupanpäälle :D tosin pahinmat herkkumaakarit syö nämäkin ;)

   Poista
 4. Voi kun söpöjä. Meillä oli tänään perhepäivähoidon joulujuhla, eli siis vauvan ihan ensimmäinen joulujuhla. Siellä oli hieno laulu-taika-tanssiesitys, jota meidän yksi veekin jaksoi katsella silmät suurina. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanan kuulosta! Ihanaa että vauvakin päässyt joulutunnelmiin <3 Mukavaa joulunalusviikkoa <3

   Poista
 5. Ihan loistava idea! Tämä menee kokeiluun, vaikka muuten en kookoshiutaleista välitäkkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 mä en kanssa niin välitä kookoshiutaleista kokkailussa ja leivonnassa mutta askartelussa aivan pro! Tulee ihana tuoksukin ;)

   Poista
 6. Teiltä ei ideat lopu.Voi, kun saisin ylimääräisiä tunteja päivääni juuri nyt. Ensi vuonna aloitan jouluvalmistelut jo lokakuussa. Mukavaa viikonloppua teille. Pikkujoulua pukkaa täällä!

  VastaaPoista
 7. Teiltä ei ideat lopu.Voi, kun saisin ylimääräisiä tunteja päivääni juuri nyt. Ensi vuonna aloitan jouluvalmistelut jo lokakuussa. Mukavaa viikonloppua teille. Pikkujoulua pukkaa täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kokeilemaan tota lokakuussa aloittanusta :D meillä meni niin nappiin ajoitukset kun alotettiin lokakuussa, ei tietoakaan perinteisestä joulustressistä <3 ihanaa viikkoa ja tsemppia sinulle <3

   Poista
 8. Hehehee kanelitankohimmeli- ja löylyvesi-kommenttien jälkeen-haluatteko arvata mitä myös löytyy kaapista ja mille olen etsinyt kivaa käyttötarkoitusta:D?

  VastaaPoista
 9. Hahaha aivan mahtavaa! Samalla katsos tyhjenee kuiva-aine varastot ja saa ihania koristeita ja lahjoja <3 nyt vaan puuhastelemaan! Vielä kerkii hyvin ennen joulua :D

  VastaaPoista
 10. Siis voi teitä. En ole ehtinyt käymään blogeissa vähään aikaan joulukiireiltäni, niin teiltä on tullut jo monta postausta. Todellakin kookoshiutaleet sopivat hyvin "lumeksi". Liisa

  VastaaPoista