Search

Yhteystiedot ja yhteistyö

yhteistyöt

Kaikki Paketissa on ainoa laatuaan. Se on Suomen ainoa miesten ylläpitämä askartelu- ja tee se itse -blogi, jossa käsitellään laajasti myös kodin sisustusratkaisuja ja muita lifestyle-aiheita. Välillä terveisiä tuodaan ulkomailta asti. Sivuston takana on järvenpääläinen kaksikko Jani ja Aleksi, joita kutsutaan myös lempinimellä pakettipojat. Ideanikkareiden käsissä on syntynyt vuosien varrella mitä persoonallisempia toteutuksia. Siitä osoituksena on myös blogin nimeä kantava kirja, joka julkaistiin syksyllä 2017 (kustantaja Nemo). Olemme olleet ehdolla myös The Blog Awards Finland -kilpailussa yleisön valitsemana ehdokkaana. 

Kiinnostaako yhteistyö kanssamme? Haluatko meidät tapahtumaasi? Kuuden vuoden aikana olemme tehneet useita yhteistyöpostauksia, osallistuneet yritysten tapahtumiin, järjestäneet työpajoja sekä toteuttaneet sisältöjä eri medioille. Tarjoamme oivaltavia ideoita, joista hyötyvät niin blogimme lukijat kuin yhteistyökumppanitkin. Kaikki Paketissa tavoittaa parhaimmillaan 50 000 kävijää kuukaudessa.

Blogiyhteistöihin voidaan sisällyttää myös videopostauksia. Blogin lisäksi yhteistyöt näkyvät vahvasti sosiaalisen median kanavissamme.

yhteistö-kanssamme

Lisäksi olemme tehneet yhteistyötä eri kustantamoiden kanssa.


Tavoitat meidät sähköpostitse: kaikkipaketissa(at)gmail.com


nimet