Search

Designkaupat netissä yhdessä osoitteessa

designkaupat-netissä
*Kaupallinen yhteistyö: designkaupat.fi

Koti ei rakennu yhdessä yössä. Kaksi vuotta on kulunut, kun muutimme Helsingistä Järvenpäähän ja vasta nyt koti alkaa näyttää omanlaiselta. Kun neliömäärä edelliseen asuntoon verrattuna tuplaantui, tuli tarvetta myös uusille huonekaluille. Tarpeita on toki syntynyt myös asumisen myötä. Milloin on kaivannut jalkalamppua luomaan valoa hämyisään lukunurkkaukseen tai jakkaraa helpottamaan kengännauhojen solmimista eteisessä.

Sisustus- ja jopa huonekaluhankinnat teemme nykyisin pitkälti verkossa, sillä asuinpaikkakunnallamme tämänkaltaisten erikoisliikkeiden määrä on harmillisen minimaalinen. Vaikka nettishoppailu onkin helppoa, sivustojen selailuun ja hintojen vertailuun uppoaa aikaa. Siksipä haluammekin vinkata sivustosta, joka kokoaa useiden liikkeiden designhuonekalut yhden osoitteen taakse.

Designkaupat.fi -sivusto kokoaa Suomen designliikkeiden tarjonnan yhteen ja auttaa samalla hintojen vertailussa. Todella kätevää, kun samasta osoitteesta löytyy muun muassa Finnish design shopin, Elloksen, Stockmannin, Hobby Hallin, Iittalan, RoyalDesign.fi:n, Jotexin ja monen muun kaupan sisustusvalikoima. Myös kaikki tunnetuimmat merkit ovat saatavilla samaisen nettisivun alta. Edustettuina ovat esimerkiksi Hay, Muuto, Artek, Marimekko, Villeroy & Boch, String ja Alessi.

seinäkello

Kyllähän sivustolta löytyi vaikka mitä omiinkin tarpeisiin. Ensimmäiseksi tarkoitus olisi hankkia seinäkellot netistä sekä työhuoneeseen että makuuhuonseen. Designkaupat.fi-sivustolta löysimme neljä potentiaalista ehdokasta. Menun marmorikuvioinen Marble-seinäkello on suurella todennäköisyydellä valintamme makuuhuoneeseen. Sen sijaan työhuoneen kello aiheuttaa enemmän valinnan vaikeutta. Yhtenä päivänä olemme kallistumassa Applicatan Watch:Out-kelloon, toisena betonipintaiseen House Doctorin kelloon. Lopullista päätöstä on hetki mietittävä.

Kellojen ohella meiltä löytyy liuta muitakin haaveita entistä toimivamman kodin ratkaisuiksi. Esimerkiksi nykyinen tv-tasomme on mennyt ikävästi niin notkolle, että silmiä särkee. Tilalle olemme kuolanneet Decotiquen Vogue-mediatasoa. Se on kerrassaan upea. Vielä ei budjettimme uuden tason ostamiseen taivu, mutta säästäminen on sentään aloitettu. Sen sijaan Muuton The Dots Metal -ripustimet ovat oman toivelistan edullisimmasta päästä. Niitä olemme kaavailleet eteiseen. Samoin olemme kaivanneet eteisen lattialle kuramattoa ja vaatekaappiin ohuita, mutta tyylikkäitä henkareita.

design-huonekalut2

design-huonekalut

designkaupat.fi

Valinnanvaraa designkaupat.fi-sivustolla on valtavasti. Tuotteiden etsiminen ja hintojen vertailu on tehty todella helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi. Sivustolla on selkeät kategoriat ja hakukenttää käyttäessä tuloksia voi sortata esimerkiksi hinnan, tuotemerkin, värin tai kaupan mukaan. Tällainen eri verkkokauppojen desgin- ja sisustustuotteet kokoava sivusto on tervetullut. Sen ansiosta säästyy niin aikaa kuin rahaakin.

Millaisia sisustustarpeita sinulla on? Entä oliko kertomamme verkkosivusto sinulle entuudestaan tuttu?

*koosteen tuotekuvat valmistajien kuvia
*Kaupallinen yhteistyö designkaupat.fi

9 kommenttia

 1. Luulenpa että sisustustarpeeni pääsevät valloilleen kun lapset suvaitsevat lentää "matkoihinsa", ihan rakkaudella <3 Perintömööpeleiden kanssa voisi ajatella kyllä jotain kotimaista ihan uutta, täytyy pistää sivusto korvan taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, taitaa aika moni ajatella samalla tavalla :D Itse pyrin nykyisin suosimaan ajattumia ja klassisia sisustustuotteita. Tärkeintä on, että kestää aikaa ja on omaa silmää miellyttävä :) Mukavaa loppuviikkoa Onneli!

   Poista
 2. Olen kuullut kyllä näistä sivuista, mutta kerran vain olen vieraillut sivuilla. Jaa-a mitäköhän sitä tarvitsisi kotiin. Sohva tarvitaan (säästetään siihen), uudet verhot olohuoneeseen ja tyynyjä ei koskaan ole liikaa. Rachidille mietin synttärilahjaksi Casablancan karttajulistetta. Oho, siinähän tulikin jo vaikka mitä haaveita :)
  Ihanaa iltaa teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset koontisivustot on kyllä tosi kätsyjä nykyisin, kun ei tarvitse tsiljoonalla sivulla vierailla, vaan yhteen paikkaan on koottu kaikki. Samalla helppo vertailla, missä on edullisin hinta tai nopein toimitus. Ne kun ainakin itsellä usein painaa valintaa tehdessä. Ja tosiaan, kyllä niitä tarpeita varmasti tulee mieleen, kun alkaa kunnolla miettimään :D

   Poista
 3. Ihan uutta tämä sivusto mutta tosi kiva, kun kaikki löytyy helposti yhdestä paikasta :)
  Kevät on aina sellaista sisustusinpiraatioiden aikaa, joten taidampa poiketa tuolla sivustolla!

  Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Emme mekään tästä olleet tietoisia ennen kuin pääsimme yhteistyön merkeissä tutustumaan. Ja ilolla tällaiset tulokkaat otamme vastaan.

   Poista
 4. Onpas kätevä sivusto, Ei ollutkaan ennestään tuttu:) Täällä pitäisi kevään aikana uudistaa eteinen ja makuuhuonekin on "lumipallo efektin" mahdollinen kohde:) Mukavaa viikon jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiinnolla jään odottelemaan, millainen muutos teille mahdollisesti tulossa :) Kivaa loppuviikkoa Päde!

   Poista
 5. Olen muutamasti selaillut sivuja, mutta en ole koskaan tilannut. Mutta, täytyykin katsoa taas kun seuraava hankinta on edessä. Nyt vaan tulisi keittiöön matto löytää, ei vaan tunnu sopivaa olevan. :)

  VastaaPoista