Käytännölliset mökkiviemiset - 4 erilaista ideaa!

29.6.17

mökkivieminen
Kaupallinen yhteistyö: Kiilto Clean


Mökkikausi on vilkkaimmillaan, ja meilläkin edessä on useampi visiitti läheisten mökeille. Hyviin tapoihin kuuluu muistaa isäntäväkeä pienellä tuliaislahjalla. Mutta millainen on hyvä mökkivieminen? Elintarvikkeiden ohella erilaiset siivous- ja hygieniatuotteet ovat käytännöllisiä viemisiä. Niistä on mahdollista rakentaa myös kivoja lahjakokonaisuuksia.

Lahjoja hankkiessa pyrimme huomioimaan aina tuotteiden kotimaisuuden. Niinpä tämänvuotiset mökkiviemisemme on koottu suomalaisen Kiilto Cleanin tuotteista. Ne ovat suomalaisille entuudestaan tuttuja ja turvallisia käyttää. Kokosimme tuotteista neljä erilaista lahjasettiä, jotka jokaisen on helppo toteuttaa.  Lisäksi saimme mahdollisuuden arpoa yhdelle onnekkaalle lukijallemme Kiilto Cleanin tuotepaketin. Siitä kerromme lisää postauksen loppupuolella. Kurkistellaan kuitenkin ensin, millaisia mökkiviemisiä olemme Kiilto Cleanin tuotteista toteuttaneet.

Siivoustuotteita lyhdyssä


lahja-mökille

Kukapa ei rakastaisi tunnelmallisia lyhtyjä. Kun lyhdyn täyttää erilaisilla siivousaineilla, lahjansaajan ilo on taattu. Valitsimme lyhdyn sisään viisi näppärää tuotetta, joilla mökin puhtaanapito sujuu leikiten.

Kiilto suihkutettava käsitiskiaine on luottotiskiaineemme mökillä. Sitä suihkutetaan astian pintaan, sen jälkeen harjataan ja lopuksi huuhdellaan. Jopa astian pintaan palanut ruoka lähti tällä hyvin pois. Tuotteen omenaisen tuoksu vie ajatukset kesäisiin omenatarhoihin. Tuote on 98% nopeasti biohajoava.

Mökillä sauna lämpiää lähes joka ilta. Kiilto Saunapuhdistajalla on helppo pitää sauna raikkaan puhtaana läpi kesän. Koivuntuoksuinen puhdistusaine sopii mökkisaunaan täydellisesti. Ainetta suihkutetaan lauteille ja muille puhdistettaville pinnoille, annetaan tovi vaikuttaa, jonka jälkeen pinta harjataan/hangataan kevyesti puun syiden suuntaisesti. Lopuksi huuhdellaan ja annetaan saunan kuivua hyvin. Tuote poistaa myös nokilikaa.

Kotona meillä on jatkuvasti kaapissa paketillinen puhdistuliinoja. Olemme tykästyneet niihin helppokäyttöisyyden vuoksi. Niinpä sujautimme yhden paketin Kiilto Kodinpuhdistusliinoja myös lyhdyn sisälle. Puhdistuliinoilla saa näppärästi putsattua likatahrat ja pölyt pois mökin eri pinnoilta. Apilankukan tuoksu viimeistelee mökin ihanan raikkaaksi. Liinan voi laittaa käytön jälkeen biojätteeseen. Pakkauksessa on 36 liinaa.

Kiilto Kodinpuhdistaja soveltuu kaikille mökin kosteutta ja pyyhintää kestäville pinnoille. Limeltä tuoksuva puhdistusaine on todella helppokäyttöinen, sillä sitä ei tarvitse huuhtoa pois pinnoilta. Tuoksuvaihtoehtoja on useita.

Ikkunanpesu saa harvat hihkumaan ilosta, mutta onneksi markkinoilta löytyy urakkaa helpottavia puhdistusaineita. Villiherukalta tuoksuva Kiilto Ikkunapuhdistaja soveltuu ikkunoiden, peilien ja muiden lasipintojen puhdistukseen. Sprayta suihkutetaan puhdistettavaan pintaan, jonka jälkeen pinta pyyhitään ja kuivataan. Lopputulos on kirkas ja raidaton.

kiiltoclean

Lahjasetti saunojalle


pyyhkeestä-paita

Toinen lahjasetti on erityisesti kaikkien saunojien mieleen. Mökkiviemisestä saa persoonallisen kokonaisuuden, kun käsipyyhkeestä ja perinteisestä pyyhkeestä muodostaa kylpytakilta näyttävän toteutuksen. Käsipyyhe on rullattu ja aseteltu kaulukseksi tavallisen pyyhkeen päälle.

Liitimme toteutukseen Erisanin hoitavan shampoon ja suojaavan kasvovoiteen. Lopuksi käärimme lahjan sellofaaniin.

Me suosimme viemisinä useimmiten juurikin Erisanin tuotteita, koska ne ovat hajusteettomia ja soveltuvat herkälle iholle. Nappivalinta, jos ei ole täysin varma, onko lahjansaaja yliherkkä tuoksuille.

Erisanin hoitava shampoo kosteuttaa hiuksia ja hiuspohjaa pesun aikana sekä jättää hiukset pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja.

Saunahetken jälkeen kasvoille voi levittää Erisanin suojaavaa kasvovoidetta. E-vitamiini suojaa ihoa ja samalla edistää ihon palautumista auringon ja ilmansaasteiden aiheuttamista vaikutuksesta. Voide imeytyy nopeasti ihoon. Soveltuu käytettäväksi aamuin ja illoin. Suojakerroin on 15.


Hemmottelutuotteita hellehatussa


mökkituliainen

Lahjakorit ovat mukavia viemisiä. Mökkituliaisena korin huono puoli on siinä, että se vie helposti ylimääräistä tilaa ahtaissa mökkiolosuihteissa. Varteenotettava vaihtoehto korille on hellehattu. Sen sisään voi koota käytännöllisen lahjakokonaisuuden siinä missä koriinkin.

Me täytimme hellehatun uusilla Aisti-tuotteilla. Nimensä mukaisesti ne hellivät aisteja. Näissä tuoksuu puhdas luonto ja suomen kesä!

Aisti Lumpeen Lumo suihkugeeli hurmaa keväisellä puron tuoksullaan. Tuote sisältää lummeuutetta, joka raikastaa ja viilentää. Tämä on ihana suihkugeeli! Sen kaveriksi lisäsimme viemiseen Aisti Lumpeen lumo kosteusemulsion ja mintunraikkaan jalkavoiteen. Täytyy sanoa, että kosteusemulsiosta on tullut meidän suosikkituote.

Tuotteilla täytetty puukiulu


aisti-käsivoide

Viimeinen mökkivieminen on koottu pieneen puukiuluun, jonka löysimme kirpparilta. Se on täytetty samaisen Aisti-sarjan tuotteilla, joista kerroimme yllä. Suihkugeelin ohella kiulusta löytyy Lumpeen lumo -käsivoide, joka auttaa pitämään kädet kunnossa kesät talvet.
arvonta-kiilto

///ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUNEILLE///

Ja sitten siihen arvontaan, josta kerroimmekin jo alussa. Yksi onnekas lukija voittaa yllä olevassa kuvassa näkyvät tuotteet itselleen. Palkinto sisältää: Serto pyykinpesunesteen, kodin puhdistusliinoja, Erisan shampoon ja hoitoaineen, Aisti suihkugeelin ja jalkavoiteen sekä Kiilto saunapuhdistajan. Yhteensä seitsemän erilaista tuotetta, joista voi halutessaan koota oman tuliaislahjan mökille. Palkinnon tarjoaa Kiilto Clean.

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN

Arvontaan voi osallistua kahdella eri tavalla. Joko kommentoimalla tämän postauksen alla olevaan kommentointilomakkeeseen tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaikkipaketissa(at)gmail.com ja kertomalla, mikä esittelemistämme mökkiviemisistä oli eniten mieleesi.

Anonyymit kommentoijat jättäkää toimiva sähköpostiosoite, jotta tavoitamme sinut voiton osuessa kohdallesi. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat. Arvonta on käynnissä 29.6.-9.7.2017. Voittaja paljastetaan 10.7.


Kommentointilomakkeeseen pääset, kun menet aivan tämän postauksen loppuun.
Onnea arvontaan!

p.s. muistathan seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa, jolloin saat tiedon myös tulevista arvonnoista.

You Might Also Like

128 kommenttia

 1. Hellehattukorin toisin omalle mielikuvitusmökille, koska en olekaan vielä testannut Aisti-tuotteita ja tarttisin hellehatun! :D Kiillon tuotteet on kyllä ♡ Pyykinpesuaineet on varmaan yli 5 vuotta ollut Erisanin ja muut siivoustökötit Kiillon.

  VastaaPoista
 2. Vau, nämä kaikki paketit olivat aivan loistavia mökkiviemisiä! Mieluisimmaksi valikoitui kuitenkin hellehattuun pakattu kokonaisuus. :)
  (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 3. Juuri tällaiset käytännölliset tuliaiset ovat mieleeni. Ainahan ei tuoja voi tietää saajan makua, mutta nämä sopivat kenelle tahansa.
  Näistä mieluisin on kyllä tuo lyhtyjuttu, mutta hatullinen kivoja tuotteita ei olisi myöskään hassumpi!

  VastaaPoista
 4. Aisti-tuotteet hellehatussa kuulostaa ihanille mökkiviemisille!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Puukiulu olisi minun mieleeni :) Vallan suloinen.
  lumppumaakari@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kaikki nuista on kyllä kivoja ideoita, mutta eniten miellytti hellehattuun pakattu tuliainen! :) jenn-na@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Kiva idea, ei ole koskaa tullut ajatelleeksi tällaista lahjaa! Lyhtysetti on kiva, mutta niin on muutkin, riippuu lahjan saajasta :) anniinajalkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Hyvät ideat jälleen. Kiitos vinkeistä!
  Itse veisin tuliaisiksi tuon lyhdyn ja tuotteet. Niin, ja jos arpa suosiii nyt ko paketin valitsisin itsellenikin! :)

  VastaaPoista
 9. Puhdistusaineet lyhdyssä oli mieleisin!
  mannanpostiatluukkupistecom

  VastaaPoista
 10. Lyhty siivoustuotteilla olisi ihanan käytännöllinen :) kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Puhdistusaineet lyhdyssä oli paras. Arvostan itse mökkiläisenä biohajoavuutta, joten käsitiskiainetta menen heti ostamaan kaupasta.

  VastaaPoista
 12. Ihanat molemmat!!💟☀️☀️☀️mukana arvonnassa.Aurinkoa☀️☀️päiväänne!

  VastaaPoista
 13. Aisti tuotteet hellehatussa miellyttäisi itseä eniten. :-)

  VastaaPoista
 14. Ihania kaikki mutta oma suosikkini on lyhtypaketti. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tuotteet lyhdyssä on lemppari :)

  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Aisti-tuotteet kiinnosti eniten :)
  pia1972 at luukku.com

  VastaaPoista
 17. Lyhdyssä olevat tuotteet olisivat ehdottomasti meille sopivimmat! Ja kauneimmin pakatut :)

  VastaaPoista
 18. Kaikki ovat hyviä tuliaisia mutta pesuaineita tarvitaan aina ja lyhdystä on iloa pimeinä iltoina.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Olipa kivat mökkiviemiset ja Kiillon tuotteista tykkään kovasti. Eli mukana ilomielin arvonnassa. Kivoja kesäpäiviä teille <3

  VastaaPoista
 20. Hauska tuo pyyhkeistä rakennettu kylpytakki. Ihanaa kesää!

  VastaaPoista
 21. Hellehattukori olis kaikista paras. Mukaan arvontaan.
  nelliina(@)yahoo.com

  VastaaPoista
 22. Ihania paketteja! Tykkään tuosta hellehattukorista!
  janika.siren@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. No lyhty kiinnostaa eniten, koska semmoinen puuttuu, mutta aisti-tuotteet kivoja! Kaikki kyllä käy!

  Maire

  Hullutellen(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Tuotteilla täytetty lyhty on kiva idea :)
  tyttinurminenn (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Kaikki niin kivoja mutta lyhty haluisin antaa ja myös saada.

  VastaaPoista
 26. Lyhty on kiva :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Minä ihastuin lyhtypaketista eniten. Luulin, että joku hemmottelu menisi ohi tuon, mutta ei, lyhty voitti! Ihanaa torstaita!

  VastaaPoista
 28. lyhtypaketti <3 mervik75@luukku.com

  VastaaPoista
 29. Kaikki tosi kivoja ja varsin käteviä & tarpeellisia, lyhtyideaa uskallan lainata parin vkon.päästä tiedossa olevalle mökkivierailulle

  mirkku56@luukku.com

  VastaaPoista
 30. Kaikkihan nämä olisivat mieluisia mökkituliaisia mutta tällä kertaa lyhtyyn pakatut tuotteet ovat eniten tarpeellisia ��

  VastaaPoista
 31. Ihania tuliaisia kaikki! Lyhty idea suosikkini. Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 32. Ihania tuliaisia kaikki! Lyhty idea suosikkini. Mari.h_84@netti.fi

  VastaaPoista
 33. Siivoustuotteita lyhdyssä , ehkä paras , vaikka kaikki oli hyviä ideoita <3 pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 34. Olipas kivoja. Ite tykkäsin lyhdystä eniten :)

  Annina M.
  Anzku_girl@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Hienoja ideoita, siivoustuotteita kuluu aina.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Ekan satain valisisin viemiseksi mökille

  VastaaPoista
 37. Kaikki on kivoja, mutta Aistit hellehatussa on tosi kiva idea! hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kiinnostavin puhdistustuotteet lyhdyssä . Mutta kaikki on kivoja .
  luissara@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Lyhtypaketti upea. Osallistun arvontaan. Susan.yrjola@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Puukiulun veisin mieluusti tuliaisiksi :)

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Kivoja ideoita :) puukiulu mieleinen
  Pyritin@hotmail.com

  VastaaPoista
 42. Voi että, mä pidin eniten siitä kylpytakin näköisestä lahjasta :) Myös lyhty, jossa on tavaroita, on hieno.

  VastaaPoista
 43. Lyhtyvieminen oli mieleisin. :)
  tt32232@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Lyhtysetti kävisi täydellisesti siivoushullulle äidilleni, jonka mökille olemme pian menossa kuokkimaan! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 45. Tuotteilla täytetty kiulu!

  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 46. Ihania ideoita!
  Henkilökohtaisesti kolahti hellehattu! :)
  Kesäinen ,erilainen ja olisi varmasti mieluisa saada sekä antaa ,sillä hyötyö olisi kaikesta. Eikä tarvi käärettä ympärilleen.

  Neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Lyhty puhdistustuotteineen on erikiva idea koska siinä voi romanttisesti poltella iltojen iloksi aistikkuutta ja fiilistellä muuten vaan. Puhtaus on puoli ruokaa, tämä on miehekäs valintani. �� tohtorino@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Siivoustuotteilla täytetty lyhty JA lahjasetti saunojalle ( olen saunahullu)
  v.laitinen@msoynet.com

  VastaaPoista
 49. Kivoja ideoita jälleen, kiitos! :)
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Mukana! Lyhty oli tosi kekseliäs!

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 51. Ihania viemisiä ovat kaikki, mutta tuo lyhty vie voiton mennen tullen. Aivan ihana...on käytännöllisiä pesuaineita ja jäljelle jää kuitenkin vielä muistoksi lyhty, joka kestää vuosia.
  heli@lailanet.fi

  VastaaPoista
 52. Aivan ihania kaikki ideat,Mutta ylitse muiden on lyhdyn sisällä olevat tuotteet. Pimeneviin iltoihin saa kätevästi lyhdyn käyttöön ja sisällä olevat tuotteet ovat piste i:n päälle mökki viemisiksi.

  VastaaPoista
 53. Aisti-tuotteet hellehatussa olisi aivan ihana kesäinen vieminen mökille! ☀️ Mellubaysal@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Aivan mahtavia ideoita, kiitos näistä! Suosikkini taitaa olla tuo hellehattu vieminen :)
  johannaliina@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Oi, siivoustuotteet lyhdyssä olivat minun suosikkini! :)

  cloudberryshake (at) gmail.com

  VastaaPoista
 56. Tuo lyhtysettihän on aivan mahtava lahjaidea varsinkin mökkeikyhulluille vanhemmilleni! :D Tuo setti menee ehdottomasti korvan taakse ja hankintalistalle!
  Sivonnii(@)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Hemmottelutuotteet hellehatussa on hauska idea.
  outi.vola@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Lyhty siivoustuotteilla on oiva mökkituliainen.
  malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 59. Kaikki kivoja, mutta siivoushulluna tuo lyhty olisi kaikkein mieluisin <3
  fairytailriver@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Hellehattukori oli sellainen, jota en ollut tullut ajatelleeksi. Tosi hieno idea! :) Ehkä kuitenkin mieluisin on tuo lyhtysetti, koska moinen voisi sopia myös tupaantulijaislahjaksi sukulaiselle piakkoin. Aloinkin miettiä, mistähän tuo hieno lyhty on peräisin... hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 61. Siivoustuotteita lyhdyssä, aivan mahtava idea!

  naurajatar@suomi24.fi

  VastaaPoista
 62. Siivoustuotteet lyhdyssä :)
  pusuri (at) luukku.com

  VastaaPoista
 63. Nää ihan kaikki ois ihania viemisiä omalle mökille perheen iloksi ja mökkiarkea helpottamaan :) laululeija@hotmail.com

  VastaaPoista
 64. Vastaukset
  1. Hellehattu olisi kiva viedä tuliaisena Tyttäreni perheen mökille.

   Poista
 65. tuo lyhty olis todella kiva mökkivieminen, siis lyhty missä on nuo siivousaineet.
  viherpeukalo12@suomi24.fi

  VastaaPoista
 66. Kaikki ihania. Lyhtysetti paras. taatelin(at)luukku.com

  VastaaPoista
 67. Olipas kivoja ideoita! Helteistä heinäkuuta 😊

  VastaaPoista
 68. Kaikki on hyviä tuliaisia! Suosikkini mökkiviemiseksi on lyhty.
  tuukui@luukku.com

  VastaaPoista
 69. Siivoustuotteet lyhdyssä =)
  tarja.nevala10@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Koska mä rakastan lyhtyjä, niin ensimmäinen osui ja upposi! Tosin tuo Hemmottelutuotteita hellehatussa oli myös symppis :) Kiitos kivoista ideoista!
  j.maailmanparaspaikka@hotmail.fi

  VastaaPoista
 71. Valoa tarvitaan mökin terassilla loppukesän iltoina, joten valitsen lyhtysetin.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 72. Tosi kivoja tuliaisia kaikki!
  Lemppari oli lyhtysetti!
  Mukana kivassa arvonnassa!

  VastaaPoista
 73. Kaikki paketissa. Aivan ihania lahjaideoita kaikki ja kaikille olisi paljon käyttöä. Lyhtysetistä tykkäsin kaikkein paljon.
  Mukana kisassa.
  maarit_kivi@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Onpa kivoja ja ennen kaikkea erilaisia tuliaisideoita kaikki! Nappasin heti korvan taakse talteen :) Eniten miellytti lyhtyidea, todella hauska ja sopii hyvin tuliaisen lisäksi vaikka tuparilahjaksi.

  VastaaPoista
 75. Lahjasetti saunojalle
  maaritmail (@) gmail.com

  VastaaPoista
 76. Hellehattu hauska, vai pipoko olisi tarpeen, ainakin tänä kesänä käyttöä...
  Kristiina
  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 77. Kiilto kodin puhdistusliinoja on mieleeni, näitä käytänkin koska saan nopeasti kodin pyyhkäistyä siistiksi ja pienet sotkut pois silmistä.
  Hienoja ja tarpeellisia tuotteita kaikki muutkin.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 78. Hemmottelutuotteet hatussa :) ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Hellehattu tuotteineen on mielestäni ihanin mökkituliaissetti :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 80. tuotteilla täytetty puukiulu :-)
  ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Puukiulu olisi eniten minun mieleeni.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 82. Kylläpäs on ihania mökkiviemisiä! Tuo lyhty oli eniten mieleeni, todella ihana :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Kivoja ideoita. Oma suosikki lyhtyjuttu. 😊
  perhe.tuominen3@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Vau miten ihania ja tarpeellisia ideoita! Mielestäni kivoin on tuo hellehattuun tehty kokonaisuus:)
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Hauskoja ideoita :) Lyhtytuliainen oli mun suosikki nyt :) Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 86. Ihana ajatus tuo siivoustuotteita lyhdyssä! kissankarva85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 87. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 88. Siivoustuotteita lyhdyssä :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Ihania ideoita! Hellehattuun on pakko seuraava vieminen kehittää :)

  tia.marian@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Siivoustuotteet lyhdyssä -setti olisi mukava itsekin saada!
  blogmii00(at)gmail.com

  VastaaPoista
 91. Wau, ompa kivoja ideoita! Minua ihastutti hellehattuun pakattu hemmottelusetti eniten! :)

  VastaaPoista
 92. Aisti tuotteet :)
  Jessu881@hotmail.com

  VastaaPoista
 93. Kaikki tosi kivoja, mutta saunasetti erityisesti!

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 94. Nythän keksitte kivan idean - tuon "pää"kuvan kaltaisen lyhtyjutun kokoan kun menemme mökkivieraisille!
  Pitää ajatella niin, että vieminen on sellainen, minkä haluaisi itsekin vastaanottaa :)

  VastaaPoista
 95. Ihania paketteja. Itse valitsisin lyhdyn:)

  rand.milla@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Kaikki todella kivoja <3 Lahjasetti saunojalle nousi jotenkin ylös heti ensisilmäyksestä :)
  garanbola(at)gmail.com

  VastaaPoista
 97. Lyhdyn veisin. :-)
  Susanna2409@hotmail.fi

  VastaaPoista
 98. Miten tässä ei ole paikkaa, mistä saa salaisena sähköpostin laitettua, että näkyisi vaan teille. Voisitte muokata ja kysyä joltain, joka osaa tän laittaa niin.

  VastaaPoista
 99. Tuo paketti pesuaineita lyhdyssä on paras keksintö ikinä. Löytyy kaikkea tarpeellista ja vielä lyhty pimenevien iltojen valoksi ja iloksi.
  riitta.hartikainen@pp1.inet.fi

  VastaaPoista
 100. Kaikki ovat mieleeni mutta erityisesti lyhty on aivan ihana! :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 101. Kivoja ideoita :)
  t: Eija
  eijakoo(a)gmail.com

  VastaaPoista
 102. Lyhty oli aivan mainio idea siitä pidin eniten.jaaouma@gmail.com

  VastaaPoista
 103. Mahtavia ideoita :) kiva että miehetkin miettivät tuliais-asioita :) terveisin: engel85@suomi24.fi

  VastaaPoista
 104. Aivan upeita lahjaideoita! Itse ainakin arvostaisin kovasti noita siivoustuotteita lyhdyssä =). Mukana kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Mahtav tuo lyhty (Y) Kyllä kelpaisi ,näille kun on aina läyttöä.
  Mukavahan tämä arvonta, täytyy pitää peukut pystyssä että pääsisi siivoilemaan :)
  tuotae(at)gmail.com

  VastaaPoista
 106. Puukiulu tuotteineen kelpaisi

  arvonnat1@luukku.com

  VastaaPoista
 107. Kaikki setit upeita, mutta kyllä lyhty vie voiton. :)
  lennu2010@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Lyhty olisi mieluisin vieminen mökille :)
  tiinariikkanen109@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Ihania ideoita kaikki :)
  Itse tykkäisin saada lyhdyllisen siivoustuotteita, mutta viemisiksi kyllä hellehatullinen hemmottelutuotteita on sellainen idea jonka aion häpeilemättä varastaa :D
  ei_keksi_osotetta@hotmail.com
  (omituisuudestaan huolimatta; kyllä, ylläoleva on ihan oikeasti sähköpostiosoitteeni)

  VastaaPoista
 110. Hyviä ideoita..just mun tyylisiä tuliaisia :)
  ulla-79@jippii.fi

  VastaaPoista
 111. Siivoustuotteet ovat aina tarpeellisia! :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 112. Monta hyvää ideaa, lempparini on aisti-tuotteet :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 113. Ihania ideoita! Varsinkin tuo pyyhkeistä taiteltu suihkutakki :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Lyhty pesuaine setti, itse olisin ainakin saadessani sellaisen mielissäni.
  kirsialen@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Himosiivooja innostuu tietenkin pesuainesetistä lyhdyssä! :) jolielaide00(at)gmail.com

  VastaaPoista
 116. Lyhty ja siivoussetti on mainio, aina tuplasti tarpeellinen.
  nakir@suomi24.fi

  VastaaPoista
 117. Tuotteilla täytetty puukiulu :)
  millal@luukku.com

  VastaaPoista
 118. Olen Saara Kemi yksityinen lainanantaja, etsit yrityksen lainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa, autolainaa, opintolainaa, velkojen konsolidaatiolainoja, vakuudettomia lainoja ja riskipääomaa? Jos pankki tai rahoituslaitos on luopunut yhdestä tai useammasta syystä. Olet oikeassa paikassa laina ratkaisuille, annamme lainoja kaikille henkilöille, jotka vaihtelevat 2,000 vähintään 100 miljoonan sisällä yhden vuoden 30 vuoden takaisinmaksuaikaan mihin tahansa maailmaan. Ota yhteyttä minuun lisätietoja sähköpostitse: saara.kemi@gmail.com tai whatsapp +1 (518) 601-1639

  VastaaPoista
 119. Tämä on Oceanic-rahoitus tarjoamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri maailmaa, olemme rekisteröity ja lisensoitu laina yritys, tarvitset lainaa maksamaan laskuja? tarvitset lainaa aloittaa liiketoiminta? tarvitsetko lainaa ostaa asunnon? tarjoamme kaikenlaisia lainoja, jos olet kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com tai whats-app: +1(267)725-7570

  VastaaPoista
 120. Tämä on Oceanic-rahoitus tarjoamme lainoja yksityishenkilöille ja yrityksille ympäri maailmaa, olemme rekisteröity ja lisensoitu laina yritys, tarvitset lainaa maksamaan laskuja? tarvitset lainaa aloittaa liiketoiminta? tarvitsetko lainaa ostaa asunnon? tarjoamme kaikenlaisia lainoja, jos olet kiinnostunut saamaan minkäänlaista lainaa sähköpostitse: Oceanicfinance113@gmail.com tai whats-app: +1(267)725-7570

  VastaaPoista
 121. Olen leski, yksinhuoltaja 3 lasta. Edesmennyt ex jätti minut ja lapset velkaa, mutta pääsin ulos (m a k o k o f i n a n c e s e r v i c e s @ o u t l o o k. c o m) jälkeen siskoni in-law kertoi minulle, kuinka hän sai lainaa tästä laina yritys. Sain lainaa puoli miljoonaa lujittaa minun velat ja maksaa minun kiinnitys. hakea lainaa niiden kanssa juuri nyt, se on vain 3% korko. whatsApp + 4 4 7 4 8 2 8 5 4 2 7 9 makoko Finance UK laina hakemuksen. Lisää arvostelu ja tiedustelu (m a k o k o f i n a n c e s e r v i. w i x s i t e. c o m/o n l i n e l o a n s).
  Olla fiksu kerrakseen jotta eliminoida asettaa kesken aakkoset.

  VastaaPoista

Yhteydenottolomake

Nimi

Sähköposti *

Ilmoitus *