Search

P-touch CUBE tulostaa tekstit tarroihin ja satiininauhaan

tarratulostin-satiininauhalle
*Tekstissä esitelty tulostin saatu Brotherin järjestämästä tapahtumasta


Ostimme muutama vuosi sitten perinteisen tarratulostimen, joka ikävä kyllä sanoi sopimuksensa irti kevään muuttotohinoissa. Harmitus oli melkoinen, sillä vempele oli meillä aktiivisessa käytössä. Tilanne korjaantui tällä viikolla, kun osallistuimme Brotherin ja Akvamariinin järjestämään askartelutyöpajaan, jossa esiteltiin aivan uudenlainen tarratulostin. Kyseessä on jokaisen askartelijan unelmavempele, P-touch CUBE -tarratulostin. Paitsi että tulostimella onnistuu erilaisten tekstitarrojen luominen, sillä voi tulostaa tekstejä myös satiininauhaan ja silitettäviin kangastarranauhoihin.

Et usko, kuinka innoissamme olemme tästä uutuudesta. Olemme jo pitkään kaivanneet markkinoille laitetta, jolla voisi luoda uniikkeja tekstejä satiininauhaan. Hallelujaa, nyt sellainen on saatavilla! Kiitos Brother, vastasitte rukouksiimme. Ja kuinka kätevää, että samalla laitteella luonnistuu tekstien tulostaminen myös tarroihin ja silitettäviin kangastarroihin. Saimme tulostimen itsellemme tilaisuuden päätteeksi ja jo lyhyessä ajassa se on osoittautunut todelliseksi helmeksi.

satiininauha-tulostus

P-touch-cube

P-touch CUBE -tarratulostin — monella tapaa uniikki


Brother-P-touch-cube

Mikä tekee Brotherin P-touch CUBE -tarratulostimesta uniikin? Perinteisissä tarratulostimissa tekstit on totuttu näpyttelemään tulostimen näppäimistöllä, mutta P-touch Cubea hallitaan puhelimeen ladattavalla ilmaisella Brother Design & Print -sovelluksella. Teksti, fontti ja muut asetukset tehdään siis älypuhelimen avulla.

Tarratulostin yhdistetään älypuhelimeen bluetoothin avulla. Sovellus sisältää erilaisia fontteja, fonttikokoja, raameja sekä yli tuhat symbolia, jotka saa tulostettua tarroihin tai satiininauhaan. Ohjelma on helppokäyttöinen ja sisältää myös valmiita pohjia kodin eri käyttökohteisiin.


Tulostin on ollut meillä vasta muutaman päivän, mutta olemme ennättäneet jo tehdä sillä tekstitarrat maustepurkkeihin ja säilytyslaatikoihin. Askartelupuolella toteutimme lahjapaketin, johon tulostimme Happy Birthday -tekstillä varustetun satiininauhan. Samalla tuli tehtyä myös syksyisellä toivotuksella varustettu karkkipussi. Vitsit, kuinka näppärää!


Tulostimeen on saatavilla laaja valikoima eri värisiä tarroja (myös kuvioituja), satiininauhoja ja silitettäviä nauhoja vaatteiden nimikoimiseen. Vempeleen suositushinta on noin 70 euroa, mutta pikainen googletus paljasti, että Verkkokaupassa tarratulostinta myydään parikymppiä halvemmalla. Nauhoja ja tarroja tulostimeen myy Verkkokaupan ohella mm. Clas Ohlson.


tarratulostin-askartelu-brother

Ideoita P-touch CUBEn käyttöönBrotherin ja Akvamariinin järjestämässä askartelutyöpajassa esiteltiin valtavasti erilaisia ideoita tulostimen hyödyntämiseen. Askarteluyrittäjä Piia Kinnunen oli loihtinut työpajaan toteutuksia, joista osallistujat ammensivat ideoita omiin tuotoksiinsa. Yllä ja alla muutamia kuvia, joita nappasimme Piian nerokkaista tuotoksista. 


Alla olevalta videolta voit katsoa lyhyen esittelyn Brotherin P-touch CUBEsta ja mihin kaikkeen se taipuu.Brother-tulostin-askartelu

tulostin-hääkutsu

Keittiössä tarroilla voi merkitä esimerkiksi pullot, säilykkeet ja maustepurkit. Järjestystä rakastava merkitsee tarroilla hyllyt, johdot, kansiot, kenkälaatikot ja lelulaatikot. Puutarhassa tarroja voi hyödyntää kasvien merkitsemiseen ja autotallissa työkalujen merkintään. Tarrat ja tekstillä varustetut nauhat ovat erinomaisia myös lahjojen koristeluun, kutsuilla leivonnaisten ainesosien merkintään ja pöytäkortteihin.

Tarrat kestävät hyvin ääriolosuhteita ja pysyvät tiukasti kiinni sateessa ja lämpötilanvaihteluissa. 

tarratulostin-brother

Kyllä tämä masiina vei askartelun aivan uusiin ulottuvuuksiin. Odotamme jo, että voimme jouluna luoda tulostimella ihastuttavia etikettejä ja koristenauhoja läheisille annettaviin herkkulahjoihin. Sitä ennen tiedossa on sukulaisen häät. Eiköhän tällä tulostimella onnistu myös onnentoivotusten luominen hääparin lahjaan ja korttiin.

Olemme tulostimesta hurjan innoissamme. Mihin kaikkeen sinä hyödyntäisit tarratulostinta, jolla luonnistuu tekstien ikuistaminen myös satiininauhaan ja silitettäviin kangastarroihin?

*Tekstissä esitelty tulostin saatu Brotherilta.

24 kommenttia

 1. Tuohan on kuin teille on tehty. 😍 Voin kyllä kuvitella, miten innoissanne olette olleet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä sellainen vempele, että oksat pois :) Oikein odotetaan jo, että pääsee jouluna testaamaan herkkulahjoihin :)

   Poista
 2. Siis eilen ihailin näitä instan vai fbn puolella!! Aivan ihanat ja todellakin just teille tehty 😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S :) Tosi monipuolinen tarratulostin ja taipuu moneen hommaan :) Kaiken lisäksi kooltaan pieni, joten ei vie kotona edes suurta tilaa.

   Poista
 3. Mikä mainio laite, etenkin teidän laisille askartelijoille! Itse käyttäisin tuollaista eniten maustepurkkien merkkaamiseen.

  VastaaPoista
 4. Oi tuohan on ihan loistava masiina ja helppo on kuvitella kuinka innoissaan siellä ollaan..Nyt kyllä alkaa tekstiä pukkaamaan:)♥ Leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
 5. No onpa kiva keksintö! :) Tämä mahdollistaa monenlaista askartelua ja erilaisia yksityiskohtia. Kiva nähdä, mitä kaikkea keksitte tehdä vielä tekstien ja eri matskujen avulla.

  VastaaPoista
 6. Vitsit miten hieno vempain. Harmillisen kallis vaan. Ihanaa iltaa teille ❤️

  VastaaPoista
 7. Varmaan tulostelisin erilaisia nauhoja teksteillä ja vaatteisiin merkkejä. Ihan tässä innostuin tuosta koneesta. Ihanaa löytää laite, jolle on tarvetta ja joka tulee heti käyttöön. Upeita juttuja jo nyt olettel tehneet.
  Ihanaa sunnuntai-iltaa teille kahdelle <3

  VastaaPoista
 8. Kääks miten ihana laite! Mä varmaan tulostelisin kaiken vapaa-aikani tuollaisella, joten ymmärrän hyvin innostuksenne :D
  Aurinkoista alkavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
 9. Mahtava laite ja miten kätevästi saa ihania tekstejä nauhoihin <3
  Tuo pitää saada!
  Mukavaa alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 10. Tuo on varmasti kiva askartelu hommissa.:)

  VastaaPoista
 11. Oijoi, mikä laite! Tuollaisen avulla jopa minusta (peukalo keskellä kämmentä) voisi tulla askartelija :) Töissä minulla on pereinteinen P-touch tarratulostin ja se on kyllä hurjan kätevä tulostaessa vaikka nimitarroja lasten harrastuskamppeisiin. Mutta tuo teidän laite on kyllä jo ihan mieletön! ♥

  VastaaPoista
 12. Ooh mahtava!
  Meilläkin on merkitty tarratulostimella esim. valokatkaisijat (samassa kompleksissa 8 kytkintä), sekä erinäiset työkaluboxit varastossa. Näppärää, koska etsiessään jotain löytää heti oikean boxin.
  Kynttilänvaloa tunnelmallisiin syksyiltoihin <3

  VastaaPoista
 13. Luulin, että vekotin olisi ollut huomattavasti kalliimpi. Minulla on karmea käsiala, joten tuolla tarratulostimella voisi tulostella vaikka mitä.

  VastaaPoista
 14. Ihailinkin tätä jo Instan puolella ja täytyy sanoa, että harvoin näkee näin mainiota ja monipuolista keksintöä askartelijalle.Minä merkkaisin tällä ainakin lankalaatikot, lasten vaatekaappien hyllyt ja korit, säilytyspurkit, askartelutarvikepurnukat...ja tulostaisin noita hauskoja lahjanauhoja.Ehkä kokeilisin käyttää myös jotenkin koruihin.Veikkaan, että meillä olisi merkattu pian joka paikka varsinkin kun lapset pääsisi tällä tulostamaan:D

  VastaaPoista
 15. Hienoja nauhoja! Näppärän oloinen vehje!

  VastaaPoista
 16. Wautsi mikä laite ❤ Keksitte tuolla varmasti vaikka mitä huippua. Eikä ole hinnalla pilattu!

  VastaaPoista
 17. Voi mikä ihana laite. Taidan vinkata miehelleni joululahjaideaksi :) Teillehän tämä on kuin tehty, kun teette ihania paketteja. Mukavaa syyskuun loppua :)

  VastaaPoista
 18. Mikä huippuidea....joulukin tulossa ihan tuossa tuokiossa. Mihin kaikkeen tuota voisikaan käyttää. Ihania paketteja...jotenkin taas vuosien jälkeen eksyin tänne, hyvä että olitte jättäneet omaan blogiini kommentin <3

  VastaaPoista
 19. Aika makea keksintö tuo tarratulostin, että sillähän voi keksiä vaikka ja mitä. Enpä ole tiennyt, että nykyään voi myös tulostaa suoraan satiininauhoihin tai muihin. Askartelijan todellinen unelma tuo tarratulostin!

  VastaaPoista