Search

Marthan askartelu- ja käsityökirja on tietopankki vailla vertaansa

Martha_askartelukirjakansi_2017_34mm.cdr

Askartelu, ruuanlaitto, puutarhanhoito, juhlien järjestäminen ja sisustaminen. Harvassa ovat ne asiat, joita legendaarinen Martha Stewart tiimeineen ei osaisi. Puuhakas nainen on julkaissut aiheiden tiimoilta myös useita kirjoja, joista oma suosikkimme on Marthan askartelu- ja käsityökirja (readme). Tuhti, innoittava ja lähes kaiken kattava opaskirja vailla vertaansa.

Ensimmäinen painos kirjasta julkaistiin jo vuosia sitten. Nyt kirjasta on ilmestynyt päivitetty painos, joka ainakin visuaaliselta ilmeeltään on raikkaampi kuin edeltäjänsä.

askartelukirja-martha-stewart

Jos etsit opusta, josta löytyisi monipuolisesti erilaisia askarteluideoita ja -tekniikoita, se on tämä! Marthan askartelu- ja käsityökirjaan on koottu lähes kaikki mahdolliset askartelutekniikat. Erilaisia projektejakin on tarjolla reilusti yli 200. Mukaan on saatu muun muassa:


* leikekirjat
* helmityöt
* kohopainanta
* kasvien kuivaus
* kalligrafia
* kynttilän valmistus
* muovailumassasta askartelu
* decoupage
* lasin etsaus
* kangaskukat
* kultaus
* kimallekoristelu
* korujen valmistus
* marmorointi
* posliininmaalaus
* rautalankatyöt 


Ja paljon, paljon muuta. Hikihän tässä luetellessa tulee. Kirja tarjoaa myös valmiita sapluunoita, joita voi hyödyntää omissa töissään.

Jokaisen toteutuksen yhteyteen on listattu tarvittavat materiaalit ja työvälineet. Ohjeet on laadittu niin selkeiksi, että homma onnistuu noviisiltakin.

marthan-askartelukirja

kirja-askartelu

askartelukirja

Vaikka kirja kantaakin Marthan nimeä, suurin osa ohjeista on Stewartin palkkaaman askartelutiimin suunnittelemia. Samainen tiimi tekee sisältöjä myös muihin Marthan julkaisuihin. Sen verran isoksi on Martha Stewartin business paisunut, että aivan kaikkeen ei tehopakkauksen aika riitä.   

Kirja on tarkoitettu kaikille kädentaidoista kiinnostuneille, mutta tuoko se mitään ennen näkemätöntä mukanaan? Kyllä vain. Opus tarjosi meidänkin kaltaisille askarteluholisteille paljon uutta oppia ja monen monta uutta ideaa. Ensi kesänä on esimerkiksi pakko testata hiekkakynttilöiden tekoa. Luit oikein, hiekkakynttilöiden! 

Nyt kun Marthan askartelukirja on kahlattu läpi, on aika siirtyä muiden uutuuskirjojen pariin. Syksy tuo mukanaan kivoja teoksia myös käsityöihmisille. Niistä kerromme lisää myöhemmin.

Tunnelmallisia syyspäiviä!

Kirjaa myy muun muassa Adlibris

12 kommenttia

 1. No nyt ois taas kirja minunkin makuun :)
  Ihanaa syyskuun viimeistä viikonloppua murut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outi tulit ensimmäisenä mieleen, kun tämän kirjan avasi :) Tosi monta kivaa juttua ja omallekin toteutuslistalle pääsi jo ensimmäisellä selailulla 7 erilaista ideaa. Kivaa viikonloppua sinnekin <3

   Poista
 2. Kiva kuulla, mitä muitakin mukavia kirjoja syksy tuo tullessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä on kiva istahtaa sohvalle, kääriytyä viltin alle, ottaa käsityökirja ja ammentaa ideoita loppuvuoden toteutuksiin ja ehkä jo vähän seuraavaakin kesää silmällä pitäen. Jokusia oikein kivoja kirjoja syksy tuo tullessaa ja niistä tosiaan myöhemmin lisää :)

   Poista
 3. Marthan ohjeita on tullut joskus googlailtua, tuo kirja vaikuttaa erittäin kiinnostavalta!:) Jään odottamaan teidän toteutuksia kirjasta.
  Vieläkin nousee hymy huulille taannoisesta tapaamisestamme.<3 Mitenkäs ne pellavalakanat, oletteko olleet tyytyväisiä niiden laatuun?

  Loistoviikkoa!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Martha on kyllä aikamoinen käsityövelho tiimeineen. Ja kiitos kysymästä. Lakanat testattu ja kyllä on tykätty :) Hinta-laatusuhde vallan mainio. Niiden alla kelpaa köllötellä. Oli kyllä huisin kiva tapaaminen taannoin. Ihanaa syksyn odotusta Taina sinulle <3

   Poista
 4. Hiekkakynttilät kuullostavat mielenkiintoisilta :)
  Iloa ja energiaa uuteen alkavaan viikkoon <3

  VastaaPoista
 5. Martha on kyllä melko lahjakas nainen! Mulla on Marthan kuvioleikkyreita tosi monta kappaletta. Tuo kirja ois huippu. Ihanaa iltaa ❤️

  VastaaPoista
 6. Minulla on se aikaisempi painos ja sen kaivan esille, kun tarvitsen inspiraatiota johonkin.Todella monipuolinen kirja, jota suosittelen kaikille näprääjille:)
  Värikästä syksyä!

  VastaaPoista
 7. Hmmm ....vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta. Mukavaa lokakuun alkua teille.

  VastaaPoista
 8. Täähän olisi mulle kuin tehty. Ihanaa lokakuun alkua teille :)

  VastaaPoista
 9. Oih, Marthan uusi kirja näyttää todella houkuttelevalta! <3
  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista