Search

Puffet-jäätelösandaalit

Puffet-jäätelösandaalit
Hip hei, se on elokuu! Heinäkuu meni hurauksessa, mutta kesä ei sentään ole vielä ohi. Viime postauksessa päästiin niin mukavasti jäätelön makuun lahjapakettien muodossa (klik!), että jatketaan samalla teemalla. Tällä kertaa ihan aidon jäätelön parissa. Näin kesällä jäätelöä voi tarjoilla monella tapaa. Me innostuimme tekemään Pingviinin Puffet-jäätelöistä hauskat jäätelösandaalit.

Ripottelimme lautasen pohjalle keksimuruja ja asettelimme pari Puffet-jäätelöä niiden päälle. Teimme vielä kirpeistä viinikumimakeisista nyörit jäätelövarvastossuille, jolloin lopputulos muistutti sopivasti rantasandaaleita. Nämä jäätelövarvastossut soveltuvat hyvin esimerkiksi kesäjuhlissa tarjottaviksi ja ovat erityisesti perheen nuorimmaisten mieleen.

jäätelövarvastossut

Pingviinin Puffet-jäätelö on ollut yksi meidän lempijäätelöistä jo lapsuudesta asti. Kukapa ei rakastaisi jäätelöä, jota ympäröi herkullinen keksi- tai kakkutaikina. Puffetin historia ulottuu vuoteen 1984, jolloin se tupsahti Valion valmistamana kauppoihin. Nykyisin Puffet kuuluu Nestlén Pingviini-jäätelöperheeseen. 

jäätelösandaalit Puffet-jäätelöstä

Puffet-jäätelötossut

Tänään on muutenkin aihetta juhlaan. Blogimme nimittäin viettää kaksivuotispäiväänsä. Jos meni heinäkuu nopeasti, niin on mennyt nämä kaksi vuottakin. Emme kuuna päivänä olisi uskoneet, että omaksi "päiväkirjaksi" alkujaan perustamastamme blogista olisi tullut sellainen, että joku sinne  joskus eksyykin. Mutta niin vain on kahdessa vuodessa moni vieraillut täällä. Emme voi kuin kiittää kaikkia kävijöitä ja olla onnellisia, kuinka lämpimästi meidät on vastaanotettu. 

Mitään suurta myllerrystä ja muutosta ei blogiin ole nyt tiedossa. Vuosi sitten uusimme sivuston ilmeen ja logon, joten mennään niillä nyt ainakin seuraava vuosi. Tällä viikolla blogissa järjestetään toki synttäriarvonta kiitoksena teille lukijoille. Siitä lisää loppuviikosta. Ennen sitä on aika julistaa Lagerhausin kankaisen lounaskassin voittaja. Onnetar suosi tällä kertaa Jenniä, joka kirjoitti kesästään seuraavaa:

Parasta kesässä on se ettei vauvaa tarvitse pakata paksuihin vaatekerroksiin, vaan pieni voi reissata paljain varpain, tunikassa ja pikkuhousuissa. Mikä tekee vauvan kanssa reissaamisesta ja retkeilystä tavattoman helppoa. <3 
Olen mukana kahdella arvalla! :)

Paljon onnea Jennille! Olemme sinuun yhteydessä vielä tänään. Facebookin puolella arvotun kassin voittaja on myös selvillä. Sen voi käydä kurkistamassa FB-sivuiltamme.

Kiitos kaikille osallistuneille. Oli ihana lukea niistä hetkistä, jotka ovat tehneet kesästä teille ikimuistoisen :)

Jäätelövarvastossut

Mukavaa elokuun ensimmäistä viikkoa!

27 kommenttia

  1. Onpa hauska idea nuo sandaalit <3
    Onnea arvonnan voittajalle ja ihanaa elokuun alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi. Mä en oikeista varvastossuista niin välitä, kun ne hiertää inhottavasti varpaan välistä, joten nämä jätskitossut ovat enemmän mun juttu :)

      Poista
  2. Onnea paljon "uhmaikäiselle" ;D
    Nams,minttu-buffet on toinen minun lempparijätskeistäni ja tämä idea on ihanan hassu.Tämmöisen voisi pyöräyttää vaikka muksuille viimeisen lomapäivän kunniaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on just käytetty minttu-Puffettia. Se on niiiiin hyvää. Yksi parhaista jätskeistä.

      Poista
  3. Kertakaikkisen ihanat sandaalit, huippu idea 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Kanneli :) Ihania elokuun päiviä sinne suuntaan :)

      Poista
  4. Ihanat herkut!
    Ja onnea voittajalle :D

    VastaaPoista
  5. Mielettömän oivaltava idea tehdä klassikkojätskistä sandaalit! :D Onnea kaksivuotiaalle blogille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina. Tämä on hyvä ikä blogille. Alkukankeudet selätetty ja oma juttu on hiljalleen löytynyt. Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti seuraavia vuosia :)

      Poista
  6. OMG! No, en olis uskonut, että arpaonni osuu kerrankin kohdalle. Onnistuin mieheni ja vauvankin säikäyttämään; "Täh", huudahduksellani. :D Mutta jee!

    Ja ihanat sandaalit. Päätyvät varmasti jossain vaiheessa lastenjuhlien tarjoiluihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että voitto lämmitti mieltä :) Niinhän se menee, että onni potkii kun sitä vähiten odottaa :)

      Poista
  7. Hauska tarjoilu idea. Mistä te aina näitä keksittekin! =) Sit vois jalostaa vielä pidemmälle ja laittaa päärynänmakuiseen puffettiin vihreät nauhat kun taas mansikan makuiseen puolestaan punaiset karkkinauhat. :)
    Onnea kaksivuotiaalle blogille ja Teille kiitos, kun jaksatte yllättää sekä ilahduttaa meitä kerta toisensa jälkeen yhä uudelleen upeilla ideoillanne. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sinun jalostusidea kuulostaa oikein hyvältä. Värinauhojen perusteella tietää, mitä makua mikäkin jäätelö on :) Laitetaan muistiin, kun seuraavan kerran näitä tossuja tarjoamme :)

      Poista
  8. Onnea arvonnan voittajalle <3 WAU mitkä kesäsandaalit tuollaiset minunkin pitää vielä loppukesään hankkia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. Hivenen myöhässä kommentoin tähän, kun niin paljon tuonut paluuu arkeen kiireitä.

      Poista
  9. Makeat kesäsandaalit :) Onnea blogillenne, joka on näköjään yhtä vanha kuin omani. Onnea voittajalle!! Terkuin Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa. Onnea myös sinun blogille. Mukavaa, että meillä saman ikäiset blogit :)

      Poista
  10. Onnea maan mainiolle blogille ja sen kirjoittajille, hurjan idearikkaille tyypeille, jotka ottavat lukijansa niin lämpimästi vastaan, 2-vuotisesta blogitaipaleesta! (ah, mikä lausehirviö :D) Teillä onkin täällä kesän aikana tullut monta kivaa ideaa, jotka täytyy laittaa ensi kesää varten muistiin :). Idearikkaita vuosia teille blogin parissa tästä eteenkinpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas ihania sanoja niin paljon, että ihan pökerrytään onnesta ja hyristään ilosta :) On ilo tehdä blogia, kun on noin ihania lukijoita.

      Poista
  11. Hih, ihana idea! :) Ja onnea superille blogille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Santtu :) Ilo kuulla kehuja sinulta. Ihaillaan valtavasti blogiasi.

      Poista
  12. Hauska idea. Pöh, miksen mä keksi mitään tuollaisia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulenpa, että sinunkin ideavarastosta löytyy kivoja juttuja. Ehkä ne vain odottavat oikeaa hetkeä, jolloin pompsahtavat esiin :)

      Poista
  13. Onnea merkkipäivän johdosta!
    Vitsi, miten hauska tarjoiluidea :D

    VastaaPoista
  14. Kiitos onnitteluista. Jäätelö on aina hyvää ja synttäreillä sitä on lupa syödä paljon, eikös niin :)

    VastaaPoista