Search

Tuparilahja jäätelöpuikon sisällä

Jäätelöpuikko-lahjapaketti
Oletko pitänyt kirjaa, kuinka monta jäätelöä olet tänä kesänä syönyt? Me emme, mutta kiristävä housun nappi kielii vähän liiankin suuresta luvusta. Onneksi emme ole ainoita jäätelölle persoja, sillä tilastollisesti Suomi on Euroopassa jäätelönkulutuksen kärkimaa: suomalaiset syövät jäätelöä vuodessa noin 12 litraa henkeä kohti. Se on paljon.

Myös tämänkertainen lahjapakettimme on saanut kimmokkeensa jäätelöstä. Piipahdimme taannoin katsomassa ystävämme uutta kotia. Viemisenä meillä oli pari pehmeää jäätelöpuikkoa, joiden sisälle olimme kätkeneet keittiöpyyhkeet.  Käytännöllinen kylävieminen kesäisessä lahjapaketissa. Perheen pienimmät innostuivat näistä paketeista suunnattomasti, vaikka paketin sisältö ei vastannutkaan oletettua.

Paketointi-idea: jäätelöpaketti

Jäätelötikkuaskartelu

Jäätelöpuikko-lahjapakettien askartelu soveltuu hätähousuillekin, sillä näiden tekeminen on helppoa ja nopeaa. Pyöräytimme keittiöliinan ympärille lahjapaperia siten, että paketin ylä- ja alaosa jäivät avonaisiksi.  Paketin alaosaan, keittiöliinan väliin, työnsimme puisen jäätelötikun. Puisia jäätelötikkuja myydään esimerkiksi Sinellissä (klik!). Lopuksi koristelimme vielä paketin päällisen jäätelötötterön kuvalla.

Loput jäätelötikut ajattelimme hyödyntää tänään hieman erilaisen projektin yhteydessä. Eiköhän tuotos päädy tänne blogiinkin, mikäli se onnistuu toivomallamme tavalla. Pidetään peukkuja!

Jäätelö-lahjapaketit

Jäätelöpaketti

Ja kun jäätelön makuun päästiin, pitäydytään siinä vielä seuraavassakin postauksessa. Mitä kivaa silloin tiedossa, se selviää pian. Sillä aikaa ennätät vielä osallistua Lagerhausin kankaisen lounaskassin arvontaan sekä täällä blogissa (klik!) että Facebookissa (klik!). Molemmissa kanavissa arvotaan yksi kassi. Arvontaan ehtii osallistua vielä tämän viikon ajan. 

Löytyykö siltä puolen ruutua jäätelön ystäviä?

34 kommenttia

 1. Jäätelöhän maistuu aina ;) Hauska lahjaidea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätelö on niin olennainen osa kesää...Meidän rakkaus jätskiin näkyy juuri näissä paketeissa :) Aurinkoa viikonloppuun!

   Poista
 2. Ihana. Ja meil on just tulos yhet tuparit pian :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nyt vain jätskipakettia kyhäämään tupareihin :)

   Poista
 3. Ihan loistava idea :) Tätä voisikin hyvin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva ja helppo idea! Miten te keksitte aina kaikkea kivaa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, lomalla on aikaa kehitellä kaikkea. Vähän on tullut jo suunniteltua syksyllä toteutettavia juttujakin. Vielä kun olisi aikaa totutettaa kaikki idikset :)

   Poista
 5. Tosi hauska paketointi idea. Sopii ehdottaman upeasti kesäviemisten paketoimiseen.
  Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäätelöä täällä on nautiskeltu viikonloppunakin ja pieni Tallinnan reissu ennätettiin tehdä. Pientä maalauspuuhaa vielä tälle päivälle ohjelmassa. Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 6. Aivan mahtava idea!!!
  Itse olen jäätelön suhteen ns. tuurisyöppö...välillä maistuu liikaakin ja välillä saatan vin maistaa lipaisun muksun jäätelöstä :)
  Lämmintä viikonloppua ja lukematon määrä jäätelöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu. Täytyy myöntää, että tänä vuonna jäätelöuutuuksia on tullut niin paljon, että moni vaan on pakko ollut testata. On myös mukavaa, että pienemmiltä toimijoilta on tullut herkullisia makuja.

   Poista
 7. Kiva idea! Meillä syödään kesäisin jäätelöä muiden vuodenaikojen edestäkin :D Lämpimänä päivänä se vaan maistuu parhaimmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sama täällä. Kyllä se tilanne viimeistään syksyllä tasaantuu, kun ilmat viilenevät :) Eli nautitaan kesästä ja jäätelöstä nyt vielä kun voi :)

   Poista
 8. Ihana idea taas kerran! :)

  Aurinkoista viikonloppua teille molemmille :)

  VastaaPoista
 9. Aika ovela lahjan naamiointi! :) Ja sisällehän voi laittaa myös monta muuta vaihtoehtoista viemistä, siivousliinasta lähtien. Kiva idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Tuonne voi tosiaan kätkeä jos jonkilaista kivaa siivousliinoista lähtien. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa :)

   Poista
 10. Ai, että löytyykö? Minä voisin elää jäätelöllä. :D Tänä kesänä sen syönti on jäänyt melkoisen rajalliseksi laihduttamisen takia. Nyt on saavutettu -7 kg (vielä olisi jotakuinkin 50 kiloa jäljellä). Minulla on kuitenkin lupa herkutella silloin tällöin ja tämä herkuttelulupa tulee käytettyä nimenomaan jäätelöön.

  Todella hauska paketti-idea. Pitääpä pistää idealaariin talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seitsemän kiloa on jo hyvä tulos. Aikaa tuo painonpudotus aina ottaa, mutta vain sillä tavalla voi saada kestävän ja parhaan tuloksen. Kokemusta on :)

   Poista
 11. Kauhea jäätelön kuluttaja en ole, mutta nuo paketit ovat tosi söpöset ja ihanat. :)

  VastaaPoista
 12. Jäätelötikutkin voi kierrättää, kun syö ensin jäätelön ja pesee tikun hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niin voi :) Sellaisiakin meiltä löytyy muutama. Näissä paketeissa käytimme vähän leveämpiä tikkuja, kun pienemmät näyttivät kookkaaseen pakettiin hivenen hassuilta.

   Poista
 13. Onpa söpö idea ja jotenkin vintage henkeäkin noissa. Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, nyt kun tarkemmin katsoo, niin ripaus vintagea on havaittavissa :) Mukavaa alkavaa viikkoa Tiialle ❤️

   Poista
 14. Mahtava idea taas kerran! Samalla bongasin tuon kuulokekasvitaulun joka oli päässyt jäämään välistä. Kiva sisustusjuttu tai vaikka synttärilahjaidea sekin ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, se kuulokekasvi on hieman vanhempi toteutus. Ihan veikeä ja sopii vaikka sisustusjutuksikin. Iloista elokuun alkua Anu :)

   Poista
 15. Mielettömän kiva idea. Hienot jäätelöpuikot!

  VastaaPoista
 16. Hyvä idea kesäiseksi lahjapaketoinniksi :) Teiltä löytyy aina parhaat idikset :) Mukavaa elokuuta ;)

  VastaaPoista
 17. Kekseliästä. Ja tätäkin ajatusta voi taas soveltaa vaikka ja kuinka :)

  VastaaPoista