Search

Taimipaketti kuulokkeista

Taimipaketti kuulokkeista
Kevät. Se tulee nyt kohinalla! Meille vihannesten ja kukkien kylvö on kevään parhaita puutarhatöitä. Taimien kehittymistä on mielenkiintoista ja äärimmäisen terapeuttista seurata. Sään lämmetessä on ihana päästä istutuspuuhiin pihalle. Joskin suunnitelmat ovat vielä hieman auki, mitä kaikkea sitä tänä vuonna istuttaisi. Eiköhän suunnitelmat tarkennu vielä huhti-toukokuun aikana.

Kevätistutuksista päästäänkin sopivasti päivän aiheeseen. Tällä kertaa toteutimme keväisen lahjapaketin, jonka päällä komeilee puolikkaasta pahvimukista tehty istutusruukku ja vihreistä kuulokkeista muotoiltu taimi. Tämä lahjapaketti matkasi nuorelle synttärisankarille, mutta teemansa puolesta se soveltuu myös kaikille viherpeukaloille ja musiikin ystäville.

Lahjapaketti viherpeukalolle

Kuulokkeista tehty taimi

Kuulokkeiden kanssa kävi tuuri. Löysimme sattumalta Tigerista vihreät kuulokkeet, jotka olivat omiaan tähän tarkoitukseen. Eipä tarvinnut vetää väriä tai teippiä kuulokkeisiin, koska värisävy ja kuulokkeiden muoto muistuttavat juuri sopivasti mullasta noussutta taimenalkua. Istutusruukkuna toimii tosiaan pieni pahvimuki, joka on leikattu kahtia ja liimattu reunoista kiinni pakettiin.

Jos lahjapaketin tekeminen ei innosta, tällä tekniikalla voi toteuttaa myös hauskan onnittelukortin. Tämä tervehdys varmasti muistetaan! Plussaa on tietysti myös se, että koristekin on lahja itsessään. Nykyisin kun kaikilla on älypuhelimia ja muita vempeleitä, kuulokkeille on varmasti käyttöä.

lahjapaketin koristelu

Meillä on mukava viikonloppu edessä. Suuntaamme mm. Aleksin siskon luokse Sipooseen ja myös synttärihulinaa on tiedossa. Lahjoja on tullut taas näperrettyä ja parhaita paloja esittelemme toki täällä blogissa myöhemmin. Nyt toivotamme rentouttavaa ja iloista viikonloppua!

22 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Aurinkoista viikonloppua! / Aleksi ja Jani

   Poista
 2. Voi miten ihanan keväinen paketti.Esikoisella on synttärit ensi kuussa ja tämän voisi toteuttaa hänelle:)
  Eilen etsiskelin kasaan kaikki siemenpussit mitä on tullut shoppailtua talven aikaan ja melkoinen kasahan niistä tuli.Eikä meneillään oleva yrttikurssi yhtään vähennä kylvöintoa hih;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo yrttikurssi. Sellaiselle meidänkin pitäisi mennä. Lisäoppi ei olisi pahitteeksi. Mukavaa viikonloppua! / Aleksi ja Jani

   Poista
 3. Todella ihana paketti! Aivan mahtava idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aurinkoisen mukavasta palautteesta. Mukava kuulla. Iloa viikonloppuusi, toivottelevat Aleksi ja Jani.

   Poista
 4. Onpas tosi hauska. Voisin kuvitella jollekin meidän teineistä tällaisen lahjapaketin. Eipä siinä, kuulokkeet kelpaavat myös itselleni. Ne tuntuvat olevan kotona melkoisen katoavainen luonnonvara. Tässä mietin, mihin olen onnistunut omani hukkaamaan... Rikkinäisiä löytyy kyllä vaikka lahjoituksiksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Meilläkin hukkuu kuulokkeita samaan tahtiin kuin sateenvarjoja kesäisin ja lapasia talvisin. Rikkinäisiä kyllä on useammatkin. Iloista perjantaita sinulle Jilli. Toivottavat Aleksi ja Jani.

   Poista
 5. Onpas hauska idea!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 6. Niin hieno paketti taas; eihän noita raaski edes avata.
  Oikein mukavaa viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Tästä paketista onneksi jäi muistoksi kuulokkeet lahjan saajalle :) Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 7. Ihana idea taas kerran <3

  Mukavaa viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos ja viikonlopputoivotukset sinnekin suunnalle :)

   Poista
 8. Kätevä paketti! Saa kuulokkeetkin lahjaksi :-) Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Tästä paketista voi varmaan sanoa, että on musiikkia korville ;)

   Poista
 9. Ihana idea jälleen. On teillä kyllä mielikuvitusta :) Mukavaa viikonloppua sinne teille molemmille. Liisa

  VastaaPoista
 10. Onpa hauska idea!
  Oikein mukavia synttärihulinoita teille 🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täällä juuri valmistaudutaan päivänsankaria juhlimaan. Kaikki on valmista. Juhlakalu vain vielä puuttuu :)

   Poista
 11. Ihana kuulla. Kiitos palautteesta ja kommentista :)

  VastaaPoista
 12. Teidän blogia lukiessa on tullut huomattua että kun on noita ideoita niin lahjojen paketointikaan ei ole enää tuskaa, kiitos <3 Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista