Search

Värikäs juhlatarvikesetti + alekoodi Chic Companylle

chic-company
Joskus onni potkaisee. Aleksi osallistui taannoin Minäkö keski-ikäinen -blogissa järjestettyyn arvontaan, josta hän pokkasi  lahja- ja paperituotteita myyvän Chic Companyn tuotepalkinnon. Arvontavoiton sisältö pysyi yllätyksenä siihen asti, kunnes voitto oli kiikutettu lähipostiin. Paketista paljastui pirteän värinen juhlatarvikesetti, joka kantaa nimeä Party in a box. Tuotepaketin pinkki, musta ja kultainen värimaailma oli erityisesti mieleemme. Lahjasettiin kuului pari mukia, aluset mukeille, pillejä, serviettejä ja tyylikkäät kortit. Olimme ensimmäisiä, jotka saivat Chic Companyn valikoimiin tulevan Party in a box -lahjasetin itsellemme. Tuotteita voi toki ostaa erikseenkin, mutta setti käsittää kaiken tarvittavan kahdenkeskisiin juhlahetkiin. Nämä taitavat tulle käyttöön heti vappuna.

lahjasetti kahdelle

party in a box

Chic Company oli meille uusi tuttavuus. Mieluisa sellainen, sillä yrityksen verkkosivuilla on myynnissä kauniita ja hauskoja paperitavaroita sekä kauniisti pakattuja lahjoja. Valikoimiin kuuluu juhlatarvikkeita, vihkoja, kortteja, mukeja, kyniä, lahjakasseja ja vaikka mitä muuta. Ihastuttavan verkkokaupan tuotteita voi käydä ihailemassa täällä (klik!). Myös Party in a box -lahjapakkaus on tulossa verkkokauppaan myyntiin näinä päivinä. Lisäksi Chic Company vinkkasi meille alennuskoodista, jolla lukijamme saavat -15 prosenttia alennusta. Alekoodin löydät postauksen loppuosasta.

Muutama vuosi sitten kannoimme selkä notkolla erilaisia paperi- ja juhlatarvikkeita New Yorkista Suomeen. Harmittelimme tuolloin, kun Suomessa ei oikein vastaavanlaisia tuotteita ollut myynnissä. Vaan nytpä tiedämme, ettei kauniita paperitarvikkeita tarvitse lähteä hakemaan toiselta puolelta maapalloa. Lähempääkin saa. Mukavaa, että Chic Companyn kaltaisia yrityksiä on vihdoin saatu myös Suomeen.


chic company lahjatarvikkeet

Kaikki Paketissa Chic Company

Lahjatarvikkeet netistä Chic Companylta

Jos innostuit Chic Companyn tuotteista, nyt olisi iloinen uutinen. Chic Company tarjoaa lukijoillemme alekoodin, joka on -15% ostoksista. Alennuskoodi on CHIC15


Eikös olekin pirteän värinen juhlasetti?

18 kommenttia

 1. Mä olin niin onnellinen teidän puolesta, että voititte tämän paketin.
  Ihanaa keskiviikkoa ♡

  VastaaPoista
 2. Niin ihana toi DAMN GOOD FRIEND kortti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä siisti :) Siitä ei vaan raaski luopua, kun on niin hieno :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Musta ja pinkki on kyllä tyylikäs väriyhdistelmä :) Siihen ripaus vielä kultaa, niin kokonaisuus on täydellinen.

   Poista
 4. No oikeaan osoitteeseen osui tämä voitto ja kivoilta näyttävät. Mukavaa viikkoa, terkuin Suska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitäkin nauratti, että tuli blogimme teeman näköinen paketti. Kiva voitto oli :) Iloista loppuviikkoa Suskalle! / Aleksi ja Jani

   Poista
 5. Ompa kivat! :) Pitää laittaa korvan taakse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa laittaa korvan taakse. Kivoja juttuja paljon. Meilläkin on mielessä yhtä sun toista, mitä tuolta voisi lähiaikoina hankkia :)

   Poista
 6. Onpa tyylikäs setti ja aikuisille sopiva, vaikka vapuksi! Kyllä oli upea voitto!Mukavaa vappuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, mukava setti aikuiseen makuun. Pirteä, mutta juhlava.

   Poista
 7. Onpa ihanan värisiä ja sopiikin vappuun oikein hyvin. Onnea voitostakin :) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mukavaa leikkisyyttä on tässä setissä mukava. Ja sitähän vappukin on. Iloista loppuviikkoa ja vapun odotusta Liisalle!

   Poista
 8. Kiitos onnitteluista. Mukava palkinto, joka tulee vappuna käyttöön.

  VastaaPoista
 9. Vitsi miten ihanat ja kivat party jutut voititte, onnea <3 Ei muutakuin värikästä vapun juhlintaa :)

  VastaaPoista