Search

Parane pian -paketti flunssapotilaalle

Parane pian Kaikki Paketissa

Niisk niisk! Sitkeä flunssa jylläsi taannoin lähipiirissä ja kaatoi Aleksinkin sänkyyn muutamaksi päiväksi. Toivottavasti ruudun sillä puolen on pysytty terveinä. Pidetään peukkuja, että tänä vuonna myös välttäisimme tammi-helmikuun taitteeseen yleensä ajoittuvan influenssa-aallon.

Kaikki meistä tietävät, että sängynpohjalla makaaminen sairaana ei ole herkkua. Vaan kukapa estää ilahduttamasta flunssan kourissa makaavaa ystävää tai perheenjäsentä pienellä yllätyksellä. Se voi olla suklaata, pokkari, vitamiineja tai esimerkiksi itse tehty kortti, jolla toiselle toivottaa pikaista paranemista. Me yhdistimme monta kärpästä samalla iskulla ja suunnittelimme Parane pian -paketin flunssapotilaalle. Ostimme lukemiseksi pokkarin, paketoimme sen ja kiinnitimme pussillisen Finrexiniä laastarilla lahjapaperiin kiinni. Laastariin piirsimme hymynaaman, joka toivottavasti toi hymynhäivähdyksen myös toipilaan kasvoille. Sinellin ideakuvastossa huomasimme kuvan, jossa samalla idealla ilman Finrexiä on toteutettu myös kortti. Tämä toimii siis kivasti kortti-ideanakin.

Lahja sairaalle Kaikki Paketissa

Pikaista paranemista lahja Kaikki Paketissa

Parane pian paketti Kaikki Paketissa

Viime päivinä vilunväreitä on kulkenut selkäpiitä pitkin ilman flunssaakin. Pakkanen ei juuri ole houkutellut ulos, mutta pientä lämpenemistä on sääennusteiden perusteella ilmassa. Hyvä niin, sillä nyt on hyvä hetki suunnata ulos ihastelemaan talvista luontoa. Siinäpä meidän viikonloppusuunnitelmat tiivistetysti. Pieniä tee se itse -juttujakin olisi tarkoitus testata. Katsotaan, josko niistä jokin päätyisi myös blogiin asti.

Parane pian paketti Kaikki Paketissa
Tässä vaiheessa toivotamme mukavaa viikonloppua! Pukeutukaa lämpimästi, juokaa lämmintä ja syökää hedelmiä. Josko ne edes vähän pitäisivät pöpöt loitolla. Ja kertokaahan, tuleeko mieleenne muita tapoja, kuinka toipilaita voisi ilahduttaa. Luodaan yhdessä iloa sitä tarvitseville!

p.s. Facebook-sivuillamme on meneillään arvonta, jossa voi voittaa ruotsalaisen Lagerhausin paperituotteita. Käy osallistumassa www.facebook.com/kaikkipaketissa

22 kommenttia

 1. Voi kun joku olisi minullekin tällaisen paketin tuonut kun kolme viikkoa makasin keuhkokuumeessa. Niin suloinen paketti ♡
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla oli tosiaan sitkeässä tuo tauti. Toivottavasti tropit ovat purreet ja voiton päällä :)

   Poista
 2. Kyllä varmasti tuo hymyn saajan kasvoille! Hauska idea :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Täällä tehtaillaan tänä viikonloppuna jäälyhtyjä :)

  VastaaPoista
 4. Onpas hauska idea ja piristää varmasti potilasta :)

  VastaaPoista
 5. Oi, mikä ihana idea! Hauska!
  Pikaista paranemista Aleksille.

  VastaaPoista
 6. Voi pojat miten suloinen selviytymispaketti ja Finrex on vielä hyvää! <3 Pirteää sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Se on niitä harvoja hyvänmakuisia lääkkeitä :)

   Poista
 7. Kyllä te olette sitten kekseliäitä. Kyllähän tuollainen piristää potilasta kummasti ja varmasti tuo hymyn kasvoille. Mukavaa sunnuntaita tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein kanssa ystävälleni vähän aikaa sitten parane pian - paketin. Laitoin sinne tossut, karkkia, mynthonia, glögiä ja dvd:n, mikä hänen on pitänyt katsoa jo kauan. Tykkäsi kovasti :)

   Poista
  2. Kivoja juttuja keksit paketin sisään. Varmasti oli mieluisa yllätys :)

   Poista
 8. Voi juju, kuinka hauska paketti potilaalle, Te aina keksitte, niin mahtavia juttuja ♥

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava idea ja ihana toteutus. En malta odottaa että joku sairastuu ja pääsen koittamaa tätä! No ei vaines, mutta taudit kyllä tosiaan nyt jylläävät!

  VastaaPoista
 10. Ihan idea. Itse kukin tietää sen, että flunssassa kaipaa piristystä.
  Meillä oltiin myös flunssassa ja totta kai se tarttuu myös tähän muutaman viikon ikäiseen pieneenkin. Onneksi hän pääsi kaikkein vähimmällä ja tukossa oleva nenä oli se kaikkein ikävin juttu.

  VastaaPoista
 11. Tämä on taas niin hauska ja ennen kaikkea ajatuksella tehty lahja! Flunssa varmasti lähtee nopeammin, kun tietää olevansa läheisen mielessä. Meillä miesväki hamsteroi noita flunssia, joten voisinkin keksiä jotain kivaa piristystä seuraavan flunssan iskiessä.

  VastaaPoista