Search

Lahjapaketteja hyväntekeväisyyteen – Joulupuu-keräys käynnissä


Haluamme jakaa paketeillamme joulumieltä myös niille, jotka muuten jäisivät ilman joulupukin tuomisia. Blogimme tämänvuotinen hyväntekeväisyyskohde on Joulupuu-keräys, joka järjestetään jo 12. kerran ympäri Suomea paikallisten Nuorkauppakamarien toimesta. Ihmisten lahjoittamat paketit menevät lastensuojelun piirissä oleville lapsille sosiaalihuollon kautta ilman välikäsiä tai kuluja. Vastaanottajat ovat lastenkodeissa tai sijaisperheissä asuvia tai vähävaraisten perheiden lapsia. Pelkästään Helsingissä on noin 8500 lasta ja nuorta lastensuojelun piirissä.

Mitä lapsille antaa lahjaksi? Esimerkkejä lasten toivomista lahjoista löytyy täältä (klik). Lahjojen tulee olla uusia ja valmiiksi paketoituja. Jotta lahjat osataan ohjata sopivalle lahjansaajalle, paketin päälle tulee kiinnittää lappu, josta ilmenee lahjansaajan sukupuoli, ikähaitari ja mitä lahja sisältää.

Kaikki Paketissa -blogi osallistuu keräykseen neljällä lahjapaketilla.

Kaikki Paketissa joululahja hyväntekeväisyyteen

Ensimmäinen lahjoista on kääritty kultaiseen tähtipaperiin. Paketin keskikohtaa koristaa kaurissiluetti, johon on liimattu ääriviivatarroista jouluntoivotus. Siluetti on ladattu täältä (klik). Paketti on viimeistelty saatinauhalla.

Kaikki Paketissa joululahja hyväntekeväisyyteen

Toisessa paketissa kaurissiluetti on korvattu joulupalloprintillä. Joulupallokuvion päälle liimasimme minirusetin. jonka teko-ohje löytyy aiemmasta postauksestamme (klik). Joulupalloprintin voit tulostaa täältä (klik).

Kaikki Paketissa joululahja hyväntekeväisyyteen

Viimeisiä paketteja piristimme jouluisella kuvioteipillä. Pakettiin saa mukavasti särmää, kun sen ympärille tekee kuvioteipistä muutaman raidan. Pakettikortit on ostettu Janin työpaikalla järjestetyistä joulumyyjäisistä.

Jos mielit osallistua Joulupuu-keräykseen, luettelo eri puolilla Suomea järjestettävien Joulupuu-keräysten projektipäälliköistä löytyy täältä (klik). Keräysajankohdat ja -paikat näet, kun klikkaat kamarin nimessä olevaa linkkiä.

Nyt on hyvä tilaisuus lahjoittaa jouluiloa monelle lapselle paketin muodossa!

2 kommenttia

  1. kaunis ajatus teiltä:)mami

    VastaaPoista
  2. Tänään seurasin, kun Espoon lastensuojelu siirsi paketteja toimistolta. Samalla kuulin seuraavan lauseen työntekijän sanomana toiselle henkilölle. Tänä vuonna tuli niin paljon paketteja, että nämä viedään maahanmuuttajille. Paketteja oli monia jätesäkkejä isompia säkkejä ja Ikean kasseja yms. Minua itseäni harmittaa ajatus siitä, että mahdollisesti juuri minun paketti menee mamuille, jotka ei välttämättä ole lastensuojelun asiakkaita. Sinänsä harmitontahan tuo oli mutta periaate kuitenkin on väärin käytetty, miksei lastensuojelun asiakkaat lapsineen voineet saada niitä monia lahja paketteja, ei niitä varmaan ole koskaan liikaa ainakaan yleensä näillä asiakkailla.

    VastaaPoista