Search

Suosittujen pullokorttien jouluversiot uunista ulos!

Kaikki Paketissa joulutervehdys viinipullon kaulaan

Alkusyksyn suosituin ja eniten näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa saanut lahjaideamme oli pullon kaulaan ripustettava tervehdys. Siitä innostuneena päätimme suunnitella myös jouluiset versiot pullokorteille. Näillä tervehdyksillä voi koristaa esimerkiksi aikuisväen lahjahitin eli glögipullon. Kauniit pullokortit piristävät myös omaa joulupöytää.

Kaikki Paketissa joulutervehdys viinipullon kaulaan

Ohjeet pullokorttien tekemiseen löydät syksyllä tekemästämme blogipostauksesta (klik). Joulukuosit ovat tulostettavissa täältä (klik).

Kaikki Paketissa joulutervehdys viinipullon kaulaan

Missä vaiheessa sinun jouluvalmistelut ovat? Täällä tuntuu välillä, että aika loppuu kesken. Asiat tuppaavat kasautumaan aina loppuvuodelle niin työrintamalla kuin vapaa-ajallakin. Helpotusta on tiedossa torstaina, kun kauan odotettu loma viimein alkaa. Paras tapa irrottautua arjen kiireestä ja vilskeestä on suunnata hetkeksi muihin maisemiin. Me risteilemme päiväksi Tukholmaan. Tunnelmapaloja reissusta päivitämme ainakin Instagramiin (klik). Äläkä unohda joulukalenteriamme. Yllätyksiä riittää aina jouluaattoon asti.

Puhtia loppuviikkoon ja jouluvalmisteluihin!

6 kommenttia

 1. Nämä ovat niin hienoja! Harmi, ettei kukaan saa minulta tänä vuonna pulloa lahjaksi. Mutta eiköhän niitä pullojakin vielä joskus tule hankittua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jälleen kerran. Täältä nämä löytyvät, jos pullo tulee myöhemmin ostettua jollekin lahjaksi :)

   Poista
 2. Samaa mieltä, tosi hienoja! Tätähän voisi soveltaa myös muihin tervehdyksiin, jos antaa pullon lahjaksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tätä voi soveltaa muihinkin tervehdyksiin. Meiltä ilmestyi aiemmin syksyllä tämä postaus, jossa muutama erilainen tervehdysteksti pulloa koristamaan: http://kaikkipaketissa.blogspot.fi/2014/09/tervehdys-pullon-kaulassa.html

   Poista