Search

Oivaltavia saippuakääreitä – tulosta omasi!

Kaikki Paketissa pikkujoululahjaksi oivaltavia saippuoita

Pikkujoulukausi on kuumimmillaan. Täällä muutamat on jo juhlittu ja yhdet vielä edessä. Sesongin kunniaksi suunnittelimme leikkisät lahjakääreet saippualle. Tämä on hauska vieminen ja ajaa myös pikkujoulupaketin asemaa.

Suunnittelimme kaikkiaan kolme erilaista paperikuosia palasaippualle. Ensimmäisessä kuvassa näkyvät saippuakääreet soveltuvat erityisen hyvin jouluista kylpyhuonetta koristamaan. Kuten huomaat, muokkasimme joulutoivotuksen saippuaystävällisemmäksi. Tervehdys menee osuvasti: We Wash You A Merry Christmas.


Kaikki Paketissa pikkujoululahjaksi oivaltavia saippuoita

Kolmatta saippuakäärettä voi käyttää muulloinkin kuin jouluna. Paperikuosia koristaa vaatteiden pesumerkinnöistä tuttu kuva, ja käsinpesu on muutettu muotoon käsipesu.

Kuviot ja tekstit on suunniteltu perinteiselle palasaippualle. Jos haluat hyödyntää suunnittelemiamme saippuakääreitä, voit tulostaa ne täältä (klik). Tuloste on A4-kokoinen, joten sinun tulee leikata se saippuan ympärille sopivaksi. Perinteisen palasaippuan kohdalla mitat ovat 9x21cm. Päädyt näyttävät siistimmiltä, jos käärit saippuan ensin valkoiseen paperiin. Tämän jälkeen voit kietoa tulostamasi tekstikuosin saippuan ympärille ja teipata kiinni liitoskohdasta.


Jos et ole vielä tutustunut joulukalenteriimme, käväisehän kurkistamassa päivän luukun taakse (klik). Kuinka sokeria voi maustaa? Entä millainen on Valkoisen talon joulukuusi tänä vuonna? Vastaus näihinkin kysymyksiin löytyy joulukalenteristamme.

Näissä tunnelmissa suuntaamme kohti viikonloppua ja itsenäisyyspäivää. Rauhallista loppuviikkoa!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti