Search

Rakenna tunnelmallinen joulukylä paketin päälle

Kaikki Paketissa joululahja paketointi-idea joulukylä

Enää yksi yö ja joulu saapuu virallisesti joka niemeen ja notkoon. Rauha laskeutuu maahan ja kiireen voi jättää taakseen.

Blogissamme on tullut aika esitellä tämän vuoden viimeinen joulupaketti, joka kantaa nimeä "Joulu saapui kylään". Tämä paketti on sekä lahja että joulukoriste. Paketin päälle on rakennettu tunnelmallinen joulukylä. Pihapiiri käsittää kolme valaistua taloa, puukelkan ja kuusen, jonka sisään on piilotettu yllätys. Aikamoista, vai mitä? 

Kaikki Paketissa joululahja paketointi-idea joulukylä

Talot voi tehdä itse tai hyödyntää valmiita askartelupaketteja kuten me teimme. Esimerkiksi harrastekauppa Lumikellot myy joulukylän taloja valmiina tuotepakettina. Naapurusto-talot askarrellaan sapluunatarroista ja kuviopapereista. Kaikki tarvittava liimaa lukuun ottamatta löytyy pakkauksesta. Taloista saa kauniita ja tunnelmallisia valaistuja asumuksia, kun niiden sisään laittaa led-tuikkukynttilän. Yhdestä tuotepaketista tulee kolme taloa ja mukana on yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Lisätietoja Naapurusto-taloista löydät täältä (klik).

Jotta talot pysyvät tukevasti paketin päällä, teimme talojen pohjiin pienet pahvisaranat. Niiden avulla talot voi halutessaan kumota kyljelleen ja kytkeä sisällä olevan led-kynttilän valon päälle tai pois päältä.

Kaikki Paketissa joululahja paketointi-idea joulukylä

Joulukylän kuusi on omaa käsialaamme. Se on suunniteltu niin, että puun sisään voi kätkeä pienen yllätyksen. Sapluunan voit ladata täältä (klik) ja halutessasi voit hyödyntää sitä myös pakettikorttina. Kuusi kannattaa tulostaa A3-kokoiselle paperille.

Joko teillä on lahjat paketoitu vai onko edessä vielä joululahjavalvojaiset?

Rauhallista aatonaattoa!

2 kommenttia

  1. Upea paketti! Viime yönä oli rapisteluvalvojaiset, eilen koristeltiin kuusi, kinkku on uunissa. Kaikki alkaa olla valmista suureen päivään. Kiitos kaikista pakettiesittelyistä ja tunnelmallista aaton aattoa teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Teillä on jouluvalmistelut hyvällä mallilla. Tunnelmallista joulua!

      Poista