Search

Uudenvuoden juhlajuoma tuunatussa puulaatikossa

Kaikki Paketissa uusi vuosi lahjaidea pullolaatikko

Aika rientää usein nopeammin kuin tahtoisimme. Sitä ei voi pysäyttää. Sen sijaan voimme itse pysähtyä muistelemaan kuluneen vuoden hetkiä. Niitä hetkiä, jotka tekivät vuodesta 2014 ikimuistoisen ja joista voimme olla kiitollisia. Toisaalta joukossamme on myös niitä, joiden vuoteen on mahtunut ikävempiäkin muistoja. Onneksi uuteen vuoteen liittyy aina liuta odotuksia, joiden toivoo tekevän tulevasta aiempaa paremman. Sitä toivomme niin itsellemme kuin sinullekin.

Me juhlistamme vuodenvaihdetta ystävien luona. Ohjelmassa on yhdessäoloa, hieman kuplivaa ja tinanvalantaa. Uudenvuoden kunniaksi tuunasimme aiemmin lahjaksi saamamme puisen pullolaatikon uuteen uskoon. Maalasimme kannen liitutaulumaalilla ja kirjoitimme uudenvuodentoivotuksen siihen. Tämä on helppo tapa uusiokäyttää puurasia ja sopii juhlaan kuin juhlaan.

Kaikki Paketissa uusi vuosi lahjaidea pullolaatikko

Millainen oli sinun vuotesi 2014? Millä mielin astelet kohti vuotta 2015? Entä miten aiot juhlistaa vuodenvaihdetta?

Kiitos, että olet viettänyt aikaa blogissamme tänä vuonna. Toivottavasti voimme tarjota sinulle iloa ja inspiraatiota myös tulevana vuonna.

Kaikki Paketissa tarjoaa aiempaa laajemman kattauksen paketointi- ja lahjaideoita ensi vuonna. Kerromme lisää vuoden 2015 teemoista heti tammikuun alkupäivinä.

Nyt on aika toivottaa sinulle onnekasta, menestyksekästä, riemukasta ja inspiraation täyteistä uutta vuotta 2015! Nähdään silloin!

Kaikki Paketissa uusi vuosi lahjaidea pullolaatikko


4 kommenttia

 1. Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen myös teille!

  VastaaPoista
 2. Hyvää Uutta Vuotta 2015 ja hyviä blogitekstejä ensi vuonnakin:)

  VastaaPoista
 3. Hyvää Uutta Vuotta 2015 myös teille! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta ja ISO kiitos inspiroivista ideoistanne! ♥
  Miru (http://arkilove.blogspot.fi/)

  VastaaPoista