Search

Kässäfestarit – uusi DIY-tapahtuma kädentaitajille

kässäfestarit-kaikki-paketissa

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään 10.-11. toukokuuta tapahtuma, joka on suunnattu kaikille kädentaidoista kiinnostuneille. Ensimmäistä kertaa järjestettävät Kässäfestarit kasaa Merikaapelihalliin joukon käsityöalan toimijoita, yrityksiä sekä harrastajia kokemaan käsillä tekemisen ihanuuden. Myös me pidämme tapahtumassa työnäytöksen lauantaina klo 17.


Tapahtuma tarjoaa perinteisistä käsityötapahtumista poiketen muutakin kuin valmiita käsitöitä. Tarjolla on yritysten ja yhteistyötahojen tuottamaa sisältöä työnäytöksistä ohjelmalavan
informatiivisiin luentoihin. Näytteilleasettajien pisteillä olevat demot ja työnäytökset ovat pääosin
maksuttomia, mutta mukaan kannattaa varata käteistä pieniin materiaalimaksuihin. Lisäksi
Merikaapelihallin parvella on maksullisia kursseja mm. leimailutekniikoista Hollantilaisen
leimailugurun Liesbeth Fidderin opastamana.


Kaikki Paketissa lavalla lauantaina


Me osallistumme tapahtumaan lauantaina 11.5. ja pidämme työnäytöksen klo 17.00 lavalla 1. Koska kevään juhlakausi on alkamaisillaan, omassa työnäytöksessä esittelemme, kuinka syntyvät itse tehdyt lahjat erilaisia kuvansiirtotekniikoita hyödyntäen. Kuvansiirtotekniikoiden ohella annamme ideoita itse tehtyjen lahjojen paketointiin. Tule siis kuulemaan, kuinka syntyvät ikimuistoiset diy-lahjat ja ihastuttavat paketit niiden ympärille.

Lisäksi kahden tapahtumapäivän aikana on luvassa käsinkehruunäytöksiä, kierrätyspajoja, ATC-korttien vaihtoa sekä tietoiskuja kalenterituunauksesta tai voit vaikka osallistua maailman pisimmän kaulaliinan tekemiseen. Ohjelmaa ja tekemistä löytyy aivan kaikille.

Tapahtuman sisäänpääsymaksu on 10€/päivä ja 18€/2 päivää.
Tapahtumapaikka: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki
Festariovet ovat avoinna molempina päivinä klo 12.00 - 20.00


Lisätietoa tapahtumasta löydät Kässäfestareiden sivuilta


VOITA LIPUT TAPAHTUMAAN!


Facebook-sivuillamme on käynnissä arvonta, jossa voit voittaa liput itsellesi ja ystävällesi tapahtumaan. Käyhän osallistumassa!

Toivottavasti nähdään Kässäfestareilla!

11 kommenttia

 1. Nyt kyllä huusin ääneen...en kestä kun on jo muita suunnitelmia ensi viikonlopuksi. Muuten olisitte löytäneet minut lauantaina klo:17.00 eturivistä ihastelemassa teidän taidonnäytteitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, nuo festarit olisi olleet just sun juttu. Onneksi Maiju kävi moikkaamassa, niin oli sentään joku tuttu täältä blogimaailmastakin.

   Poista
 2. Milenkiintoiset festarit tulossa, olisi mukava päästä osallistumaan. Tosin ajankohta ei nyt sovi minulle ja Helsingin reissulle. Mutta, jään odottelemaan postausta täällä blogin puolella.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Täytyypä katsoa miten osuu vapaata viikonloppuun, jos kerkeisi tutustumaan. Kivalta kuulostaa :) mukava että ajallisesti iltapainotteinen!

  VastaaPoista
 4. Lovely favorites post!, Yes!!!! I love this post!!, I fan of your site. You have to keep doing such an article even future. LOVE

  yours in this

  post!  FunnyJoke.in

  VastaaPoista
 5. Kuulostaapas mukavalle tapahtumalle:)
  Itselle liian etäällä,mutta teille toivotan kivaa festaripäivää!

  VastaaPoista
 6. Oli mahtavat festarit ja harmillista, että sijainti vaikuttaa toki aina siihen, että kaikkiin tapahtumiin ei pysty osallistumaan. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista