Search

Mummi ja minä – lahjaksi puhdasta iloa

mummi-ja-minä-pesuaineet
*Postauksen tuotteet saatu pr-näytteinä. 

Sunnuntaina äidit ja isoäidit ovat juhlinnan keskipisteenä. Moni miettii kuumeisesti, millä tavoin rakkaitaan muistaisi. Niin mekin. Itse tehdyt lahjat ilahduttavat aina, mutta oma kädenjälki voi näkyä muistamisessa, vaikka se ei aina olisikaan materiaa. Lahja voi olla esimerkiksi kauniita sanoja tai arkea helpottavia tekoja, kuten kodin tai mummolan kevätsiivous.

Idea tämänvuotiseen äitienpäivälahjaamme syntyi, kun saimme pr-näytteinä kotimaisia Mummi ja minä -pesuaineita. Voisiko paljon valloittavampaa nimeä olla tuotesarjalla! Hurmaavalla nimellä varustettuja pesuaineita ihastellessa syntyi ajatus ostaa Mummi ja minä -tuotteita lahjaksi myös äideille ja isoäideille. Puhdas koti on ollut heille aina sydämen asia, joten tämä lahja on varmasti mieluinen. Ehkä kaikista paras osa lahjaa on kuitenkin se, että pesuaineiden ohella se sisältää kodin ja mummolan kevätsiivouksen. Pienellä vaivannäöllä voi luoda suurta iloa rakkailleen.

mummi-ja-minä-pyykinpesuaine

mummi-ja-minä-siivoussuihke

Mummi ja minä -kokemuksia


Kauniilla etiketillä ja osuvalla nimellä varustetut Mummi ja minä -tuotteet ovat osoittautuneet omassa käytössä myös tehokkaiksi. Näin ei ole käynyt kaikkien ekopesuaineiden kanssa, joten Mummi ja minä oli tässäkin suhteessa iloinen poikkeus. Sokkona emme juurikaan tuotteita lahjaksi osta, joten oli tärkeää saada omakohtaista kokemusta pesuaineiden laadusta ennen ostopäätöstä.

Tuotesarjaan kuuluu käsisaippua, siivoussuihke, pyykinpesuaine, pyykkietikka sekä astianpesuaine. Erityisen vaikutuksen meihin teki siivoussuihke, josta tuli heti keittiön luottotuote. Suihke tehoaa lika- ja rasvatahroihin, joten keittiön pinnat saa tällä tuotteella helposti puhtaiksi. Tuote soveltuu toki myös muuhun siivoukseen, mutta meillä suihke lunasti paikkansa keittiössä.

Käsitiskin olemme tähän asti hoitaneet perus Fairylla, mutta todistetusti astiat puhdistuvat myös täysin luonnollisella astianpesuaineella. Mummi ja minä yllätti siis tälläkin rintamalla! Taidamme ostaa tätä tiskiainetta kesäksi mökillekin, siellä kun ympäristöä ei halua millä tahansa aineilla kuormittaa.

Kolmas kehumisen arvoinen tuote on pyykkietikka. Nyt loppui meillä huuhteluaineiden käyttö. Pyykkietikka nimittäin ajaa täysin saman asian. Vaatteista tuli raikkaita ja mikä parasta, pyykinpesukoneessa ollut kumma haju poistui, kun aloimme käyttää pyykkietikkaa. Loistava tuote.

Mummi ja minä -tuotteita myydään sekä sitruunan että piparmintun tuoksuisena. Käyttäjien keskuudessa erityisesti tuoksut ovat keränneet kehuja, eikä ihme. Molemmat tuoksut valloittavat luonnollisuudellaan. Plussaa myös pakkauksista, jotka ovat niin tyylikkäät, ettei purnukoiden ympärille välttämättä tarvitse äitienpäivänä kietoa edes lahjapaperia.

ekologinen-siivous

ympäristöystävällinen-siivous

Entä mitkä muut asiat tekevät Mummi ja minä -tuotteista niin erityisiä? Kauppojen peruspesuaineet saattavat toisinaan olla melkoista myrkkyä, vaikka puhdasta tulisi luonnollisemmillakin aineilla. Mummi ja minä -tuotteet ovat yhtä tehokkaita, mutta puhdistavat hellemmin ja kuormittavat vähemmän ympäristöä. Lisäksi Mummi ja minä -tuotteet ovat

 • kotimaisia, Haminassa valmistettuja
 • kasviöljypohjaisia
 • vegaanisia
 • eläinkokeettomia
 • turvallisia
 • ekosähköllä valmistettuja

Kiteyttäen sanottuna Mummi ja minä -pesuaineet ovat juurikin niitä samoja tuotteita, joilla mummit kautta aikojen ovat putsanneet ja puunanneet. Kaikki pesevät raaka-aineet eli tensidit ovat joutsenmerkkihyväksyttyjä.

mummi-ja-minä-siivousaineet

Tuotteita myyvät mm: Ruohonjuuret, Ekolot, hyvinvarustetut luontais- ja terveyskaupat sekä lahjatavarakaupat ja www.mummijamina.fi

Mummi ja minä -tuotteet ratkaisivat äitienpäivän lahjapähkäilyt kerta heitolla. Lahjassa yhdistyy sopivasti ekologisuus, käytännöllisyys ja arjen helpottaminen. Kukapa ei ilahtuisi, kun joku siivoaa kodin puolestasi.

Lämminhenkistä äitienpäivää ja puhtaita onnen hetkiä kaikille äideille!

10 kommenttia

 1. Ihastuttava tuotesarja! Kiva että markkinoille tulee tälläisiä kotimaisia tuotteita.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä hurmaa kyllä ihan nimeä myöten :) Siivoussuihke on ollut erinomainen, sitä voisi vain hehkuttaa. Mukavaa sunnuntaita Maikku <3

   Poista
 2. Onpa ihana tuotesarja. Tämä pitää laittaa muistiin, koska äitini, lasteni mummi siis, tykkäisi varmasti näistä. Voisi lapset vaikka antaa näitä tuotteita mummille synttärilahjaksi.
  Kivaa viikonloppua teille ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli niin täydellinen löytö juuri näin äitienpäivän alla, mutta toki näitä lahjaksi voi antaa milloin vain :) Pyykkietikkaa pitää ostaa itselle kyllä toinenkin puteli, se on ollut loistava korvaaja huuhteluaineelle.

   Poista
 3. Kauniit purkit ja lahjaidea. Täytyykin tutustua tarkemmin ko tuotemerkkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tutustua. Hienoa, että kotimaisia ekologisia vaihtoehtoja on saatavilla kodin puhdistukseenkin :)

   Poista
 4. On ollut ilo tutustua tähän tuotesarjaan. Toivottavasti mummitkin pitävät :)

  VastaaPoista
 5. Onhan nämä jo niin kauniita, että pelkkien purkkien perusteellakin voisi ottaa :) Lisäksi ovat varmasti tosi hyviä käytännössä. Pyykkietiikka on aivan ehdoton pyykin pesussa. Ilman sitä en osaisi enää olla :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana lahja! Kevätsiivous on taatusti mieleinen lahja kenelle vaan. :)Ja nuo purnukat ovat kyllä kauniita. <3
  Ekologisuus on tosi tärkeä juttu, tuntuu että valmistajat ovat sen havainneet kun ekotuotteita alkaa tulla markkinoille tiheään tahtiin.
  Itsekin vannon pyykkietikan nimeen. Tosin en malta ostaa valmiita, vaan tilaan limepopista tuoksuja joilla "maustan" tavis etikan ja hyvin toimii. :)

  VastaaPoista
 7. Varmasti ihania tuotteita. Itse vois testata tuota siivous suihketta. :)

  VastaaPoista