Search

Onnittelukortti ylioppilaalle ja lahjapaketti kuin valkolakki

kortti-ylioppilaalle

Koulujen päättyminen on varma kesän merkki. Tulevana lauantaina monessa kodissa juhlinnan keskipisteenä on valkolakin saanut nuori. Posteljooni muisti meitäkin ylppärikutsulla ja tokihan haluamme ottaa osaa suureen juhlapäivään. Askartelimme tulevalle ylioppilaalle onnittelukortin, jossa toistuvat samat värit ja elementit kuin valkolakissa. Tämä onnittelukortti ylioppilaalle on todella simppeli ja nopea askarrella, mutta silti juhlava.

Ylioppilaskortin askartelua varten tarvitaan vain valkoista ja mustaa kartonkia sekä koristeluun kultaisia ääriviivatarroja. Erilaisia ääriviivatarroja myydään askarteluliikkeissä, esimerkiksi Sinellissä. Ylioppilaskortissa käytimme sekä tekstitarraa että lyyran kuvalla koristeltua ääriviivatarraa.

Kortin pohjana toimii valkoinen kartonki, jonka alaosaan liimasimme kaistaleen mustaa kartonkia. Lopuksi koristelimme onnittelukortin ääriviivatarroilla ja siinäpä se sitten olikin. Voisiko paljon helpommin näyttävä onnittelukortti ylioppilaalle syntyä.

onnittelukortti ylioppilaalle askartelu

Kun onnittelukortti ylioppilaalle tuli valmiiksi, päädyimme jatkamaan samaa teemaa myös tämän lahjapaketissa. Lahja on kääritty valkoiseen paperikääreeseen ja ympäröity mustalla satiininauhalla. Tämänkin kokonaisuuden kruunaa kultainen lyyra-tarra. Tarroja myydään arkkeina ja niitä voi hyödyntää myös monessa muussa yhteydessä. Tarroilla voi koristella esimerkiksi juhlapöydän etiketit.

lahjapaketti-ylioppilaalle

Kaikki on valmista suurta juhlapäivää varten. Onko sinulla juhlia tiedossa tulevana lauantaina? Mitä pidät näistä simppeleistä, kovasti valkolakkia muistuttavista muistamisista?

Onnea kevään ylioppilaille ja muillekin opintonsa päättäville!

12 kommenttia

 1. Valmistujaisjuhlat on tiedossa perjantaina ihan naapurissa.On mukava lähteä juhlimaan.Tuo kortti ja lahja ovat kauniit.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania, niin tyylikkäitä ja kauniita! Mukavaa juhlaviikonloppua❤️

  VastaaPoista
 3. Hyvät ideat, paketti tosin näyttää paremmalta kuin kortti. Korttikin olisi ehkä erimuotoisella korttipohjalla ollut vaikuttavami..... Mutta kumpikaan ei huono, yksinkertainen on aina kaunista :)

  VastaaPoista
 4. Megatyylikkäät, itseni tosin tuntien, en taida lauantain ylppäreihin saada taiottua. ;) Ootte te eteviä. <3 <3

  Mukavaa loppuviikkoa. <3

  VastaaPoista
 5. Todella tyylikkäitä toteutuksia taas kerran. Meillä poika lopettaa peruskoulun ja sitä pitää kyllä vähän juhlistaa. Koulutaival ei ole ollut mitenkään tasainen.
  Ihanaa helatorstaita teille kahdelle <3

  VastaaPoista
 6. Onpas kiva ja tyylikäs toteutus, joka sopii ihan varmasti lakkiaisiin. Ihanan simppeli idea että tämmöinen vähän askartelevakin ehtii tekemään ja ennen kaikkea jaksaa :D

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavaa kädenjälkeä jälleen kerran ♥

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Tyylikkäät jutut! Aurinkoisia juhlia☀️☀️☀️

  VastaaPoista
 9. Vähänkö tyylikästä, no ei, vaan paljon! Instassa katsoin jo kortin ja paketti kiinnosti myös. Bueno!

  VastaaPoista
 10. Tyylikkäitä molemmat!
  Mahtava juttu, että helpolla saa kaunista aikaiseksi, näin ei-askartelijan näkökulmasta ajateltuna. 😊

  Meillä on tämän kesän juhlat kirkollispainotteisia.😊
  Kolmet rippijuhlat, yhdet kihlajaisvalmistujaiset.

  Kivoja hellepäiviä sinne! ☀

  VastaaPoista