Search

Kyllä naurattaa, kun esitys on Rempallaan

rempallaan
Kuva: Kapina Oy

Mitä saadaan aikaiseksi, kun vasta-avioitunut pari ostaa rintamamiestalon, jonka remontointiurakka sisältää pelkkiä vastoinkäymisiä? Täydellinen komedia, joka muistuttaa jopa farssia! Todellisessa elämässä painajaismainen remontti ei ketään hymyilytä, mutta Keski-Uudenmaan teatterin Rempallaan-esityksessä katsojan on lupa nauraa sydämensä kyllyydestä.

Tarina alkaa onnellisissa merkeissä, kun Timo (Jari Vainionkukka) ja Hanna (Elina Varjomäki) astelevat avioliittoon ja ostavat samassa rytäkässä rintamamiestalon, joka vaatii totaalisen remontin. Uuteen kotiin muuttavat myös Timon teini-ikäiset lapset Jesse ja Alina. Ruusuisen alun jälkeen remonttimurheita riittää. Talosta löytyy aspestia, kustannukset paisuvat yli budjetin ja raskaaksi tulevan Hannan ajatukset siitä, millaiseksi koti pitäisi remontoida, vaihtuvat alvariinsa. Kehumista ei ole Timon remontointitaidoissakaan, sillä mies onnistuu naulaamaan itsensä kiinni katonrajaan. Katastrofin ainekset viimeistelee tiehanke, joka toteutuessaan kulkisi perheen kodin läpi.

Tarinaan mahtuu hengästyttävä määrä juonenkäänteitä ja erilaisia hahmoja, joiden esittämisestä vastaa vain kolme henkilöä. Vainionkukan ja Varjomäen lisäksi nauruhermoja kutkuttelee Anna-Leena Sipilä, joka vetää esityksen aikana lähes parikymmentä eri roolia. Huikea suoritus!

rempallaan_027
Kuva: Kapina

Rempallaan-esitys kestää parisen tuntia ja imaisee katsojan heti mukaansa. Naurusta ei meinaa tulla loppua, kun mitä uskomattomimmat juonenkäänteet seuraavat toinen toistaan. Riemukkaan komedian on kirjoittanut Roope Lipasti ja ohjauksesta vastaa Kalle Tahkolahti.

Entä kestääkö Timon ja Hannan parisuhde kaikki vastoinkäymiset? Se selviää, kun menee katsomaan Rempallaan-esityksen Keravalle. Näytöksiä on jäljellä enää kaksi, joten lippuvaraukset kannattaa tehdä heti. Toivokaamme, että jokusia paikkoja olisi vielä jäljellä.

Jos Rempallaan-esitys jää kokematta, kannattaa tutustua Keski-Uudenmaan teatterin tuleviin näytelmäkappaleisiin. Esimerkiksi Krapin kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä Tankki täyteen 2 - Maallamuuttajat. Elokuussa Krapin kesäteatterissa nähdään myös lastenesitys Mimmi Lehmä ja Varis - Suuri Pannukakkuseikkailu.

Rempallaan näytelmän viimeiset esitykset Keski-Uudenmaan Teatterissa, Kultasepänkatu 4, Kerava la 4.5. klo 16 ja su 5.5. klo 15

Oletko komedioiden ja farssien ystävä?

*Teatteriliput saatu Keski-Uudenmaan teatterin kutsumana.

6 kommenttia

 1. Varmasti laatu katsottavaa! Minusta on ihana välillä katsoa kunnon komediaa ja nauraa vatsa kippuralla:) Leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
 2. Oi, kuulostaa kyllä hyvältä ja hauskalta komedialta! Liian harvoin sitä vaan tulee käytyä teatterissa.
  Mukavaa vapun odotusta!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa niin hauskalta esitykseltä. Huumoria ja tilannekomiikkaa yhdessä!
  Kaunista uutta viikkoa teille ihanat <3

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hauskalta ja hyväntuuliselta esitykseltä!Roope Lipastilla on osuvia kolumneja:)

  VastaaPoista
 5. Teatterit ovat aina mukavaa viihdettä. Kesäisin tulee käytyä ainakin kerran kesäteatterissa. Meilläpäin on monia kesäteattereita ja esityksiä on monenlaisia. Hyvää vappua teille!

  VastaaPoista
 6. Minä olin tuossa lauantain näytöksessä ja se olikin loppuun myyty. Olin ensimmäistä kertaa Keski-Uudenmaan teatterissa ja seuraavaksi täytyy sitten varmaan käydä katsastamassa Krapin kesäteatteri. Aiemmin olen kannattanut vain omaa kesäteatteriamme täällä Järvenpäässä :D Hauska tarina ja huikeita roolisuorituksia kolmen hengen voimin vedettynä!

  VastaaPoista