Search

Rento saunahetki tarjoaa paussin arkeen

rento-saunatekstiilit1

Harvassa ovat ne, jotka eivät rakastaisi saunomista. Meillekin lauantai-illan sauna on yksi viikon odotetuimpia hetkiä. Kiireisen arjen jälkeen ei ole parempaa kuin istahtaa lauteille ja puhdistautua niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Pienillä elementeillä, kuten aistikkaalla mäntymetsän tuoksulla saunahetkestä voi tehdä entistä harmonisemman.

Jani osallistui viikolla uusien Rento-saunatuotteiden lanseeraustilaukseen upeassa Lapland hotellissa Helsingissä. Hotelliketju käyttää Rento-tuotteita omissa hotelleissaan, joten parempaa paikkaa tilaisuudelle ei olisi voinut keksiä. Tilaisuudessa kymmenvuotistaivaltaan juhlistava saunabrändi esitteli uudistetun Rento-valikoiman, joka sisältää rakastettuja suosikkeja ja hyväksi havaittuja materiaaleja uudella designilla. Mahtuupa joukkoon aivan uusia tuoteinnovaatioitakin.

rento-löylykiulu

Olemme aina pitäneet Rento-saunatuotteiden modernin selkeästä designista. Saunastamme löytyy esimerkiksi mustikanvärinen löylykiulu. Syksyllä Rennon kiuluperhe saa uuden tulokkaan, kun markkinoille ilmaantuu Harri Koskisen suunnittelema löylykiulu ja kauha. Sarjaan kuuluu myös saunan lämpömittari.

Tuoksupuolen uutuus puolestaan on mäntymetsä, joka on niin ihana, että ylistyssanat eivät riitä sitä kuvailemaan. Jos saunatiloihin haluaa rentouttavan tuoksun, se on tämä! Myynnissä on tuoksulla varustettuja löylytippoja, shampoota kuin saippuaakin. Mäntymetsä ammentaa voimansa huurteisen tunturipuron juoksusta ja erämaan rikkumattomasta hiljaisuudesta. Tuoksussa on nuoren männyn neulasia, pihkaa ja aistillisia puutuoksuja.
rento-harri-koskinen

Rennon saunatuoteperhe käsittää myös kauniita tekstiilejä. Anna Säterin Pino-nimeä kantavat saunatekstiilit on valmistettu pehmeäksi pestystä luomupuuvillasta. Inspiraatio kuosiin on saatu mökkirannan halkopinosta.

 
rento-tekstiili

rento-saunatuotteet1

Sauna tarjoaa ennen kaikkea paussin arjen kiireiden keskelle. Rento-saunatuotteissa tämä on ymmärretty aina uutta logoa myöden. Logoon on päätynyt kaksi pystyviivaa, jotka kuvastavat pause-näppäimistä tuttua symbolia. Saunassa voimme laittaa pausen päälle ja unohtaa muut asiat hetkeksi.

Rento-saunatuotteita valmistaa Tammer brands, joka aiemmin tunnettiin nimellä Tammer-Tukku. Tuotteet ovat kotimaisia ja niiden kylkiä koristavat Avainlippu ja Design from Finland -merkinnät. Tuotteita myydään kauppojen saunaosastoille kautta maan.

ruoka

Tänä iltana pääsemme viimein nauttimaan havumetsän tuoksuista saunassa. Kiitos Tammer brandsille rentouttavasta tilaisuudesta, Outi´s life -blogin Outille mukavasta seurasta ja Jaakko Selinille innostavasti vedetystä esittelystä. Mieli on rento ja kepeä.

Mitä sauna sinulle merkitsee? Löytyykö teiltä saunasta Rento-saunatuotteita?

21 kommenttia

 1. Rakastan saunomista. Ja mökin puusauna on se paras! Meillä on sekä mökillä että kotona Rento-sarjan löylykiulut ja -kauhat sekä lämpömittarit. Ne on valmistettu kierrätysmuovista joka muistaakseni on vielä biohajoavaakin materiaalia.
  Mukavaa lauantaisaunailtaa teille molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puusauna pesee kyllä sähköisen mennen tullen. Enpäs tiennytkään, että Renolla on kierrätysmuovista valmistettujakin löylykiuluja. Piti käydä katsomassa ihan verkossa ja totta tosiaan. Ihan mahtava juttu. Eivät näyttäneet yhtään hassummalta nekään.

   Poista
 2. Saunominen on minulle sellainen rentoutumisen hetki, jossa pestään pois viikon surut ja murheet ja jätetään jäljelle vain ne ilot ja kepoinen olo.
  Kiitos Jani seurasta, oli tosi kivaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu. Mieltä rentouttava hetki, jolloin voi viikon murheet pestä pois. Kiitos seurasta Outi. Oli mukava nähdä rennon letkeässä tapahtumassa :)

   Poista
 3. Oi ihanuus, mikään ei varmasti ole niin ihanaa kun saunan lauteilla rentoutuminen pitkän työpäivän jälkeen:) Oikein leppoisaa lauantai-iltaa ja mukavaa Rentoilua sinne teille:)💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä. Eilen tuli taas urakalla saunottua ja nautittua havumetsän tuoksuista kylppärissä. Tuntui kuin olisi keskellä metsää pienessä mökkisaunassa. Löylyjen jälkeen oli rentoutunut mieli.

   Poista
 4. Taitaapa meillä olla Rento tuoksuja saunalla ja mustikanvärinen kiulu unelmissa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustikanvärinen kiulu on niin kaunis ja aikamoinen metsästys, että saatiin se.

   Poista
 5. Onpas kutusuvan näköisiä tuotteita ja tilat kuten myös!
  Rento-tuotteita ollaan saatu lahjaksi ja ollaan annettu lahjaksi kuten myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rento-tuotteet on tosi hyviä lahjaviemisiä niin kotiin kuin mökillekin. Saunominen on niin iso osa suomalaisten elämää, että saunatarvikelahjat otetaan yleensä ilolla vastaan.

   Poista
 6. Ihanan näköisiä tuotteita :)
  Minä en ole kovin innokas saunoja ja olenkin suunnitellut usein, että meidän sauna yhdistetään kodinhoitohuoneeseen. Lapset vastustavat moista ajatusta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sauna varmasti herättää tunteita puolesta ja vastaan. Hyvinhän sitä tulee ilmankin toimeen, kokemusta on. Mutta täytyy myöntää, että erityisesti talvella meikäläisen kaltainen vilukissa nauttii saunan lämmöstä. Kesällä puolestaan mökillä saunasta järveen pulahtaminen on mitä parhainta kesänviettoa.

   Poista
 7. Kivoja tuotteita ja eipä ole vielä ko tuotteita.Meillä sauna remontissa ja ei tietoakaan koska seuraavaksi pääsee saunaan!Voi olla,että ajanpuutteen vuoksi remontti kestää kauan.
  Suloista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saunaremontit tuppaavat välillä venymään. Meilläkin sukulaisperheen remppa kesti vuodenpäivät, mutta voi sitä riemua, kun saivat lopulta valmiiksi. Toivotan tsemppiä teille saunaremppaan.

   Poista
 8. Ihania Rento tuotteita....meidän kaikki perheen jäsenet ovat himosaunojia ja siksi meiltä löytyykin jos jonkinlaista saunatuoksua ja peflettejä ja pari saunalyhtyäkin....saunan oveenkin on ilmestynyt jossain vaiheessa tähtiä,ylläri pylläri ;);))
  Aurinkoista sunnuntaita teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vai löytyy teiltä tähtiä saunastakin :) No sinne ne sopivat varmasti tosi hyvin. Saunominen on kyllä huippupuuhaa. Siinä mieli virkistyy ja erilaisilla saunatuotteilla saa kivasti tunnelmaa kohotettua. Tervetuloa takaisin blogimaailmaan :)

   Poista
 9. On muuten vallan mahdottoman ihanaa, kuinka saunan ympärille on syntynyt niin tyylikkäitä tuotteita. Helposti shoppailee sitä ja tätä, sillä ei ole mikään ohitettava hetki nauttia noista suomalaisille niin tutuista hetkistä - saunatuokioista!

  P.S onko tuo vimosen kuvan kupponen Kustavin savipajaa. Ne on kauniita <3 ja satuin muuten juuri löytämään 30 sentillä kpl.

  VastaaPoista
 10. Saunominen leppoisissa löylyissä on rentouttavaa, puhdistautumisen rituaali viikon "pölyistä" ja samalla mukavaa höpötysaikaa saunakaverin kanssa :)

  VastaaPoista
 11. Upean näköisiä tuotteita :) Meilläkin on kaksi saunaa ja meillä saunotaan joka ikinen ilta. Saunatuoksuja ei tule käytettyä edes joka viikko, mutta niitä löytyy. Tämä tuote on kuitenkin uusi minulle. Täytyykin pistää korvan taakse. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 12. Me rakastamme saunomista. Puukiuas lämpenee joka päivä <3
  Ko. tuotteita ei meillä ole, mutta vaikuttavat kivoilta :)

  VastaaPoista
 13. Uusi tuttavuus minulle nämä Rento tuotteet. Pidän kyllä noista pelkistetyistä linjoista. Saunatuoksuista ehdoton suosikkini on terva. Näytti löytyvän myös Rento tuotteista.

  VastaaPoista