Search

Lohikäärmepaketti ja yksisarvispaketti lastenjuhliin

yksisarvispaketti

Viime viikonloppuna piipahdimme riemukkaissa lastenjuhlissa. Kyseessä oli Janin kummilasten nelivuotissynttärit. Joulun jälkeen paketointirintamalla on ollut hiljaista, mutta nyt oli hyvä syy kaivaa lahjapaperit ja muut vermeet jälleen esiin. Pienen näpertelyhetken lopputuloksena syntyi hempeä yksisarvispaketti ja hurmaavaa lohikäärmepaketti.

Kaunis lahjapaketti tarjoaa elämyksen paitsi lahjansaajalle myös muulle juhlaväelle jo ennen kuin sen sisään kätketty lahja paljastuu. Tälläkin kertaa paketteja ihasteltiin tovi ennen avaamista. Taisipa muutama juhlavieraskin napata kuvan lahjapaketeista muistoksi.

lohikäärmepaketti

Yksisarviset ovat olleet lasten keskuudessa melkoinen hitti jo muutaman vuoden ajan. Lahjapaperirullien joukosta löysimme sopivasti vaaleanpunaista lahjapaperia, jolla päällystimme lahjan. Loppuosan paketista koristelimme värillisillä askartelupapereilla. Korvat ja sarvi pysyvät parhaiten pystyssä, kun pohjana käyttää tukevaa pahvia. Viimeisen silauksen yksisarviselle antoi värikkäistä lahjanaruista käherretty harja. Siitä tulikin varsin värikäs vauhtiletti.

Lohikäärmepaketti on toteutettu samalla menetelmällä. Koristellessa huomiota kannattaa kiinnittää erityisesti silmiin, sillä ne kertovat hahmon luonteesta ja tunnetilasta. Päädyimme tekemään lohikäärmeelle puolikaaren muotoiset silmät, jolloin siitä tuli iloinen ja lempeä. Jos kaaret olisi kääntänyt toisinpäin, ilme olisi muuttunut surulliseksi. Testasimme myös pyöreitä silmiä, mutta ne tekivät lohikäärmeestä tuiman. Jotta paketti ei aiheuta lapsessa pelkoa, kannattaa hamosta tehdä mahdollisimman lempeä.

paketointi-idea-lastenjuhliin

Toisinaan meiltä kysytään, miksi nähdä vaivaa paketointiin, kun se kuitenkin avataan. Me uskomme, että kaunis paketti tarjoaa elämyksen, jonka muistaa vielä vuosia eteenpäinkin. Harva meistä muistaa, mitä kaikkea on aikoinaan saanut lahjaksi. Usein moni toteaakin, että antamamme paketti on jäänyt paremmin mieleen kuin sen kätkemä sisältö. Tällainen palaute osoittaa, että tehty työ ei ole mennyt hukkaan.

lasten-paketti

Synttärit on nyt juhlittu ja aika siirtyä hiljalleen pääsiäisvalmisteluihin. Ne ovatkin aivan alkutekijöissään, mutta hyvinhän tässä vielä ennättää. Ottakaamme ilolla huhtikuu vastaan.

23 kommenttia

 1. Tykkään myös kauniista paketista!Nuo yksisarviset aivan ihania paketteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksisarviset sulattavat kyllä niin lasten kuin aikuistenkin sydämet. Kauniita olentoja ja paketissakin näyttää ihan kivalta :)

   Poista
 2. Oi miten ihanat paketit! Nuo paketit on kyllä niin hienoja ettei raaskisi edes avata:) Leppoisaa maaliskuun viimeistä päivää sinne teille ja mukavaa kevään odottelua💗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Nyt tuli kyllä omastakin mielestä paketit, jotka olisi voinut jättää omallekin hyllylle esille :D Täytyy ehkä tehdä koristekappaleet itselle ;D

   Poista
 3. Voi miten kivat paketit, aivan valtavan hauska idea!

  VastaaPoista
 4. Ihanat paketit! Sain juuri mieheltä synttärilahjani vähän etukäteen ja paketti oli niin kaunis, että en meinannut raaskia avata sitä ollenkaan :) Kaunis paketti herättää aina kiinnostuksen ja jo siitä näkee, että lahjan antaja on ajatellut sen saajaa.
  Ihanaa sunnuntaita teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Outi <3 Vielä kerran onnea! Harmi kun en päässyt paikalle, mutta Jani toi terveiset perille <3

   Poista
 5. Wau, mitkä paketit. Ei tuollaisia paketteja malta edes aukaista.
  Aurinkoista alkavaa huhtikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa <3 Tää kevät on niin ihanaa aikaa! Täällä tosiaan ollaan huhtikuusta aivan täpinöissään! :)

   Poista
 6. Aivan ihanat lahjapaketit! <3
  Huomenna huhtikuu, aurinkoa ja energiaa <3

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka ihastuttavat paketit! <3 nuo varmasti muistetaan paljon pidempään kuin joku yksittäinen lahjaksi saatu tavara.
  Iloista ja aurinkoista huhtikuuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Taina <3 Nämä jää myös omiin muistoihin, näitä oli myös ihana tehdä :)

   Poista
 8. Söpöt ja hyväntuuliset paketit:).
  Minulla on ollut ihan kamala jumi käsitöiden ja askartelujen suhteen joulun ja opintojen jälkeen.Nyt vasta alas jotenkin heräilemään kevääseen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama ollut täällä, mutta nyt alkaa taas virkistäytyä käsitöiden ja askarteluiden suhteen! Kesäksikin on jo suunnitelmia :)

   Poista
 9. Nätti paketti tuo kyllä lisäarvoa ja lisää jännitystä lahjan saajalle. Varmasti noiden lahjojen saajat ilahtuivat sekä kivoista paketeista kuin sisällöstäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Ja näitä on myös ihana puuhailla :) Kaikille jotain! <3

   Poista
 10. Wautsi miten hienot lahjapaketit <3 Tuollainen paketti on ilo saada <3 Ihania huhtikuun alun päiviä Kaikki paketissa blogiin :)

  VastaaPoista
 11. Kyllä lapsukaiset olivat vissisti innoissaan paketit saatuaan, avasivatko niitä edes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne sitten hetken ihailun jälkeen tuli avattua. Lapsia kun sisältö tuppaa kiinnostamaan aina kovasti :) Oli ihana huomata, että paketti tarjosi elämyksiä niin ennen kuin jälkeenkin sen avaamisen :)

   Poista