Search

Nimellä varustettu Toblerone-suklaa yllättää makeasti

nimikoitu-suklaa
Kaupallinen yhteistyö: Lahjat.fi

Suklaa lienee yksi yleisimmistä joulumuistamisista. Kukapa ei hyvää suklaata rakastaisi. Nyt suklaamuistamisen voi viedä entistä henkilökohtaisemmalle tasolle. Miltä kuulostaisi suklaapatukka, jonka kyljessä koreilee lahjansaajan nimi? Se nimittäin on mahdollista. Joulupukki muisti meitä jo ennakkoon Toblerone-suklaapatukoilla, joiden pahvikuorissa komeilee meidän nimet. Nimellä varustetut suklaat on saatu blogiyhteistyönä Lahjat.fi-verkkokaupasta. Postauksen lopusta löydät alekoodin, jolla voit hankkia oman nimellä varustetun Tobleronesi tai jotain muuta kivaa alennettuun hintaan. Halusipa Tobleronen kylkeen mielitiettynsä, hyvän ystävän, kummin tai opettajan nimen, se on mahdollista.

Makeispatukat osoittautuivat niin hauskoiksi, että tilasimme niitä myös joululahjaksi lähipiirillemme. Uskomme, että tämä syötävän hyvä lahja ilahduttaa heistä jokaista. Kaikki kun ovat meidän tavoin suklaalle persoja herkkusuita. Pakko myöntää, että tällainen lahja on huomattavasti uniikimpi muistaminen kuin perinteinen konvehtirasia. Tällä jos millä voi yllättää lahjansaajan makeasti!

Toblerone on klassikkomakeinen, joka herättää monissa myös muistoja. Ainakin meillä Toblerone vie ajatukset vahvasti lapsuuden laivamatkoihin. Tuolloin oli enemmän sääntö kuin poikkeus ostaa laivan Tax Free -myymälästä paketillinen Tobleronea mukaansa. Nykyisin herkkua myydään myös maissa, mutta nimikoituja Toblerone-paketteja on mahdollista ostaa vain Lahjat.fi-verkkokaupasta.

Postausta tehdessä tutustuimme tarkemmin klassikkosuklaaseen ja bongasimme mielenkiintoisia faktoja siitä. Tiedätkö esimerkiksi, mikä eläin kätkeytyy suklaapatukan kääreisiin? Se selviää alta.

toblerone-nimellä

Tiesitkö tämän Tobleronesta?


  • Toblerone kehitettiin 110 vuotta sitten. Manteleiden, nugaan, hunajan, suklaan ja salaisten ainesten yhdistelmästä valmistettu Toblerone maistuu edelleen samalta kuin vuonna 1908, sillä reseptiä ei ole koskaan muutettu tai peukaloitu.
  • Tobleronen nimi on saanut alkunsa kahden nimen yhdistelmästä. Suklaan kehittänyt Theodor Tobler halusi yhdistää makeisen nimessä sekä oman sukunimensä että italialaisen nougat-makeista tarkoittavan sanan torrone. 
  • Patukan kolmionmuotoiset palaset viittaavat Sveitsin ja Italian rajalla sijaitsevaan Matterhorn-vuoreen.
  • Vuori on osa Tobleronen logoa ja siihen on piilotettu karhu symboloimaan Berniä, Tobleronen synnyinkaupunkia.
  • Tobleronea myydään kaikilla maailman päälentokentillä.
  • Tobleronen paloja ei kuulu repiä tai taittaa ulospäin. Palat irtoavat siististi, kun niitä painaa sisäänpäin seuraavaa palaa kohti.

toblerone-omalla-nimellä

Alennuskoodilla 15% alennusta


Jos olet kiinnostunut tekemään omat nimikoidut Tobleronet, kannattaa suunnata Lahjat.fi-verkkokauppaan. Näitä ei muualta saa! Verkkoputiikista löytyy myös monia muita kivoja lahjaideoita. Viime vuonna esimerkiksi hankimme samaisesta verkkokaupasta nimikoidut joulupallot.

Näin joulun kunniaksi saamme ilahduttaa lukijoitamme myös alennuskoodilla Lahjat.fi-verkkokauppaan. Käyttämällä koodia kaikki15 saat 15% alennusta ostostesi loppusummasta ilman minimitilausarvoa. Alennuskoodi koskee Tobleronen ohella myös muita tuotteita. Tilaus kannattaa kuitenkin tehdä ripeästi. Kun teet lahjaostokset viimeistään perjantaina, varmistat, että ne ennättävät ajoissa perille. Koodi on siis: kaikki15

Oletko aiemmin törmännyt näihin nimikoituihin Tobleroneihin? Liittyykö sinulla Tobleroneen muistoja?

16 kommenttia

  1. Vitsi miten hauskoja! Kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toblerone sattuu olemaan vielä omaa lempparisuklaata, niin tämä oli täyden kympin idea :)

      Poista
  2. Onpa kiva idis!

    Tulee Tobleronesta aina mieleen se, kun mun mies oli nuorena poikamiehenä kaveriporukalla laivaristeilyllä, josta äitinsä oli pyytänyt tuomaan tuliaisiksi Tobleronea. No, eipä se siellä bilettäessä muistunut mieleen, mutta onneksi täällä meidän kotikylän linja-autoaseman kioskilla oli kyseistä suklaata myynnissä ja sieltä mies sitten kävi sen tuliaispötkön äidilleen ostamassa. Raaputti vaan ensin hintalapun pois ja äiti tyytyväisenä söi Toblerona sanoen, että "Kyllä tää Ruotsin suklaa sitten maistuu ihan erilaiselle kuin ne tavalliset" :).

    Mutta oikeesti mun piti alunperin tulla kirjoittamaan, että teidän joululahjojen paketointivinkki löytyi tänä aamuna meidän paikallisen sanomalehden kulmasta. Hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Annukka. Alkoi kyllä hymyilyttää tuo kertomus. Taitaa aika usein käydä ulkomaan tuliaisten kanssa noin monilla muillakin :) Kiva kuulla, että meidän paketointivinkki ollut paikallislehdessä. Kuulimmekin, että siitä ollaan johonkin tekemässä juttua Paperinkeräys Oy:n tekemän tiedotteen perusteella :)

      Poista
  3. Hauska idea! Tobleronea jotenkin kummasti pitää ostaa aina Ruotsin-laivalta, vaikka kyllähän niitä ihan Suomestakin saa. 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toblerone kuuluu meilläkin vaki ostoksiin laivamatkoilla. Näitä nimellä varustettuja ei laivalta tosin saa, mutta näppärästi ne sai ostettua tuolta Lahjat.fi-kaupasta :) Ja ovat kyllä todella spesiaaleja.

      Poista
  4. Onpa hauska idea. Mun mies arvostaisi varmaan, kun Toblerone on yksi sen suosikeista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti arvostaisi. Tämä lienee yksi lempisuklaista monilla, niin myös meillä. Herkullista ja kun saa kivat kuoret siihen, niin jo maistuu entistäkin enemmän :)

      Poista
  5. Eipä ole ennen tullut nimikoituja suklaita vastaan. Herkullinen ja uniikki lahja saajalleen. Tobleroneja ostettiin aina kun oltiin ulkomailta tulossa takaisin kotiin.
    Herkullista keskiviikkoa murut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli ihan uusi juttu meillekin. Oli melkoinen yllätys huomata, että oma nimi koristi kylkeä. Kiva idea kerrassaan :)

      Poista
  6. Niin hienot ja Tobleronea täällä tänäänkin nautittu, se vaan on niin hyvää. Tosi kiva lahjaidea. <3 Kivaa viikon jatkoa <3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksi parhaista suklaista, jos meiltä kysytään. Myös valkoinen Toblerone on tosi hyvää. Toivottavasti siihenkin saa pian nimikoidun kuoren.

      Poista
  7. Kiitos vinkistä. Täytyykin heti tilata, tunnen yhden Toblerone fanin jota tämä lahja miellyttäisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä tilaamassa ja käytä tuota meidän alekoodia. Sillä saa mukavasti alennusta siihen vielä :)

      Poista
  8. Enpäs ollut tuollaisesta kuullutkaan! Kiitos vinkistä! :)
    Ja oikein ihanaa joulunalusaikaa teille!

    VastaaPoista
  9. Oih Toblerone on mun lempparia ♥ Kukakohan tilais mulle tälläisen lahjaksi D

    VastaaPoista