Search

Höyhenpuku ja frakki juhlapulloille

Hääpullojen koristelu Kaikki Paketissa
Kuohuviinipullojen koristelu on inspiroivaa puuhaa. Koristeet tekevät juhlapullosta persoonallisen lahjan, josta jää muistoksi muutakin kuin kupliva maku. Esittelimme Sinellin helmikuisessa häätapahtumassa kaksi erilaista juhlapulloa, jotka on puettu teemaan soveltuvaan juhla-asuun. Kuten kuvista näkyy, inspiraatio on haettu hääparin juhlavaatteista eli valkoisesta morsiuspuvusta ja tummasta frakista. Morsiamen pullon ympärillä on hento höyhenpuku ja sulhasen pulloa koristaa napit sekä timantinhohtoinen solmuke.

Nämä koristellut kuohuviinipullot soveltuvat niin lahjaksi kuin juhlapöydän katseenvangitsijoiksikin. Ja vaikka inspiraatio koristeluun on kummunnut morsiamen ja sulhasen juhla-asuista, voi näillä pulloilla muistaa myös muita juhlinnan kohteita. Persoonallinen ja juhlava lahjaidea ylioppilaalle, valmistuneelle tai esimerkiksi pyöreitä täyttävälle.

Höyhenpullo

Kuohuviinipullon koristelu höyhenillä

Morsiamen juhlapullo on puettu kauniiseen höyhenasuun. Höyhenpullon tekemiseen tarvitset valkoisia höyheniä (mahdollisimman pöyheitä), valkoista askartelumaalia ja kuumaliimaa. Lisäksi kaulukseen ohutta satiininauhaa ja metallisoljen. Materiaalit mukaan lukien ihanan pöyheät höyhenet ovat Sinellin valikoimista.

Aloita liottamalla etiketti pois pullosta. Ennen höyhenten kiinnittämistä maalaa pullo kauttaaltaan valkoiseksi. Koska useimmat pullot ovat väriltaan tummanvihreitä, maalauksella estetään pullon oikean värin näkyminen höyhenpeitteen alta.   Maalausvaihe voidaan jättää pois, mikäli pullo on valmiiksi halutun värinen. Anna maalin kuivua. Aloita höyhenten kiinnitys. Kiinnitä höyhenet pulloon yksitellen kuumaliimaa käyttäen. Liimaa ensin höyhenet pullon alaosaan, jonka jälkeen etene kohti pullonsuuta. Seuraava höyhenkerros saa aina tulla hieman alemman kerroksen päälle. Näin lopputuloksesta tulee siisti. Lopuksi tee höyhenpuvulle kaulus kapeasta satiininauhasta ja metallisoljesta.

Kuohuviinipullo ylioppilaalle

Sulhasen pullo on ensimmäistä pulloa nopeampi toteuttaa. Tekemiseen tarvitset mustaa ja vaaleaa satiininauhaa, vaaleita koristehelmiä, timanttiverkkoa ja kuumaliimaa. Koska pullo oli valmiiksi musta, jätimme maalausvaiheen toteuttamatta. Sen sijaan ainakin edessä oleva etiketti kannattaa liottaa pois. Sulhasen pulloon on kiinnitetty kuumaliimalla kolme koristehelmeä toimittamaan nappien virkaa. Lisäksi pullonkaulaan on tehty satiini- ja timanttinauhasta solmuke. Yllä olevasta lähikuvasta näet tarkemmin, kuinka solmuke on tehty. Osat on kiinnitetty toisiinsa kuumaliimalla.

Juhlapullojen koristelu

Mitäs pidät juhlapulloista? Toteutukset on mahdollista tehdä myös alkoholittomiin juhlajuomiin.

Nyt pidetään pientä huilausta hääteeman osalta. Joskin kesän kynnyksellä luvassa on vielä pientä hääfiilistelyä, kun esittelemme ystäväparille toteuttamamme häälahjaidean. Palataan siihen kuitenkin lähempänä kesää, kun hääsesonki on alkamaisillaan. Ensi viikosta lähtien täällä blogissa virittäydytään hiljalleen lähestyvään äitienpäivään. Niin, ja on tiedossa myös eläimellisempää menoa keittiön puolella. Heräsikö kiinnostus? Malta tovi, kaikki ajallaann. Nyt on aika toivottaa mukavaa loppupäivää!

*Yhteistyössä Sinelli

35 kommenttia

  1. Voi miten ihana idea! Lahjaksi olisi ihana viedä tuollainen! Kesällä meillä olisi ylioppilasjuhlat. Keksisittekö siihen aiheeseen sopivan koristelun?
    Käykäähän osallistumassa arvontaan blogissani!
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan tuo yo-pullo mietintään. Toki nämäkin soveltuvat ja pieniä muutoksia voi tehdä. Pulloon voi esim laittaa koristelyyran tuon metallisoljen tilalle ja voihan mustasta korkista tuunata esim. yo-hatun. Jos aikaa löytyy, niin yritämme tehdä omanlaisen version ylioppilaalle.

      Poista
  2. Ihan mielettömän hienot pullot. Aivan upeat toteutukset myös. Kiva koristelu- mutta myös lahja-idea.
    Kivaa sunnuntaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlava kiitos Outi :) Näistä pulloista oli vaikea luopua, mutta nyt ovat jo uusilla omistajilla :)

      Poista
  3. Tosi hauskat! Ja varmasti olisi erilainen lahja-idea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu. Yritimme tehdä vähän uutta ja erilaista. Mukavaa jos onnistuimme :)

      Poista
  4. Voi juku, kuinka upeat juhlaasut pulloilla ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsti :) Nyt on pulloilla tosiaan asut kohdillaan :)

      Poista
  5. Kaunis pariskunta. Näitä vaatepulloja on aiemmin tullut annettua lahjaksi. Nyt jäänyt vähemmälle. Yhdessä vaiheessa tein pullokorujakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullokorut ovat varmasti kauniita. sellaisia ei ole tullutkaan vielä tehtyä. Ehkäpä pitää niitäkin kokeilla :)

      Poista
  6. Voi KIITOS KIITOS KIITOS <3 ideasta!
    Ystävättäreni meni juuri 'salaa' naimisiin ja pirskeet ovat kuukauden kuluttua ja eilen juuri pähkäilin mitä keksiä ihmiselle jolla on jo kaikkea...ja hän rakastaa kuplivia, niin tämä on vastaus! Ja kaikki tarvikkeet on jo, eli eikun toimeen!
    Kihlalahjaksi kudoin heille siililapaset; valkoisesta ja mustasta bling-blin- ja hapsulangasta :) Tää menee samaan teemaan.
    Vitsi olen ihan pähkinöinä nyt ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, ihan mahtavaa että löytyi toteuttamiskelpoinen idis :) Saat varmasti upean toteutuksen aikaiseksi.

      Poista
  7. Voi miten upeat pullot! Oikeanpuoleinen on mun suosikki kuoharia :-) Ihanaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei hassumpaa kuoharia. Kupliva tuo mieleen lähestyvän kesän. Olisipa jo kesä ❤️

      Poista
  8. Oi, olinkin ehtinyt jo unohtaa nämä teidän pullojen koristelut. Tämäkin on todella kiva idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on ehtinyt muutama uusi ideakin syntyä jo näiden jälkeen. Jos kesällä olisi aikaa toteuttaa ne :)

      Poista
  9. Nämä on ihan huiput!! Kyllä te olette vaan kerrassaan taitavia! :)

    VastaaPoista
  10. Instan puolella jo ihastelin näitä. IHANAT!! <3

    VastaaPoista
  11. Wau, upeat pullojen koristeet! Erityisesti tuo höyhenpuku sykähdyttää :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy myöntää, että höyhenpuku on minunkin lemppari. Juhlava ja kaunis 😊

      Poista
  12. Ihailin näitä jo tuolle muualla fb:n puolella ja nyt tulin lähemmin katsomaan. Siis mielettömän ihanat:) Näitä on kyllä pakko joskus toteuttaa. Mukavaa viikkoa tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa. Facebookissa huomasimmekin, että tykkäilit näistä :) Iloista loppuviikkoa!

      Poista
  13. Kerrassaan ihana lahja! Tuon idean taidankin napata ylioppilaslahjan kuohuviinipulloon, jos uskaltaudun kokeilemaan. Sanoit, että maalasit pullon ensin valkoiseksi, tottumaton askartelija kysyy, että millä maalilla?
    Kivaa keväistä viikkoa ja juhlien odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Tuula. Me käytimme tässä ihan perinteistä askartelumaalia. Meidän käyttämämme maali oli tämä: https://www.sinelli.fi/sinelli/tuotteet/206470 Mitään kalliita maaleja ei siis tarvitse tätä varten ostaa. Tsemppiä toteutukseen. Varsin kivan yo-lahjan saat tästä :)

      Poista
  14. Tää on ihana idea ❤️ Mietin just että voisikohan tälläiset tehdä vappuviemisiksi kaveripariskunnalle joka kutsui meidät illan istujaisiin vapun kunniaksi...hmm :) Mukavaa keskiviikkoa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan toki voit tehdä tällaisen vappuviemiseksi. Voit liittää joukkoon hieman myös serpentiiniä, niin eiköhän se ole mukavan vappuisa vieminen :)

      Poista