Search

Pääsiäisen hurmaavat kana- ja tipupaketit

pääsiäispaketit-tipu-kana
Tipi-tii, tipi, tipi, tipi-tii! Vuosi on vierähtänyt, kun Janin kummilapset ponkaisivat maailmaan. Kaksosten yksivuotispäivää juhlittiin viime viikonloppuna. Lahjapaketteihin haimme inspiraatiota lähestyvästä pääsiäisestä.  Ja kyllähän lapset innostuivat, kun lahjasäkistä paljastui veikeä kana- ja tipupaketti. Kot kot ja tsirp tsirp. Nämä paketit saivat hymyn myös aikuisväen kasvoille.

pääsiäispaketti6

pääsiäispaketti4

Suloiset pääsiäispaketit ovat jälleen sarjassamme niitä, joiden tekeminen onnistuu keneltä vain. Lahjat on laitettu neliskanttisiin laatikoihin ja paketoitu valkoisella sekä keltaisella lahjapaperilla. Jos et löydä kaupasta keltaista lahjapaperia, tulosta A3-kokoinen paperi, joka on kauttaaltaan keltainen. Tulostuspaperi soveltuu tähän tarkoitukseen yhtä hyvin. Ja jos pakettisi on pieni, myös A4-koko on riittävä. Kun olet saanut paperin lahjojen ympärille, leikkaa eri värisistä kartoingeista nokka, harja ja heltat. Ne kannattaa liimata tai teipata paketteihin kiinni. Lopuksi piirrä vielä tussilla eläimille silmät.

pääsiäispaketti10

pääsiäispaketti8

Mitä ihania juttuja näistä paketeista paljastui? Jätetään se vielä hetkeksi arvoitukseksi. Ei hätää, lahjojen sisältö selviää aikanaan myös täällä blogissa. Sen verran voimme jo paljastaa, että molemmissa paketeissa oli ystäviltämme tilattuja taidonnäytteitä. Ne ovat omien postausten arvoiset, joten palataan niihin myöhemmin.

pääsiäispaketti3

Me siirrymme nyt köökin puolelle valmistelemaan pääsiäisen ruokatarjottavia. Vieraita on tulossa parinakin päivänä, joten keittiön puolella puuhaa riittää. Muilta osin ajattelimme ottaa pääsiäisen mahdollisimman lungisti ja ladata akkuja. Mieluusti myös kuulemme, millaisia pääsiäissuunnitelmia sinulla on?

19 kommenttia

 1. Siis niin suloiset paketit. Kenelleköhän voisin antaa jonkun pääsiäislahjan ja pakata sen näin hauskasti...äidilleni ehkäpä :)
  Ihanaa pääsiäisen aikaa teille kahdelle <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat paketit. Lapset varmasti innostuvat tuollaisista.
  Meidän pääsiäinen kuluu puoleksi minun ollessa töissä ja puoleksi sitten ihan kotona. Nautiskellaan, kun isälläkin on pitkä viikonloppu. Beibe saa viettää aikaa isin kanssa ja äiti aikoo nukkua pitkään. Parina päivänä minä sitten olenkin kertomassa hyvinvoinnista ja ihonhoidosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä tuo pitkään nukkuminen :) Iloista ja rentouttavaa pääsiäistä!

   Poista
 3. Mä en kohta enää kestä!! Jos mä ikinä meen naimisiin niin mä hollaan teitä ;)

  Ihanaa pitkäperjantaina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos. Mielellään mukana sun häämenoissa :) Mukavaa pääsiäistä :)

   Poista
 4. Siis mä en kestä miten suloisia paketteja! Aivan ihania <3

  Tämä pitkäperjantai kuluu isäni luona ruokaövereitä vetäessä ja huomenna juhlitaan 80-vuotiasta isänisää :) Lisäksi huomenna on ohjelmassa yökyläilyä parhaan ystäväni luona (ja varmasti siinä ohessa tulee paranneltua hieman maailmaa) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on paljon kivaa ohjelmaa tiedossa pääsiäiseksi. Tunnelmallista pääsiäispäivää ❤️

   Poista
 5. Hihi noi on niin kivan hauskat ja hei kiitos niin sydäntä lämmittävästä kommentista bloogiin. <3 Kyllä lämmitti. Mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kommentti lämmitti mieltä. Ihania ihmisiä on helppo kehua :)

   Poista
 6. Oi, nämä on tosi ihanat paketit! Pääsiäisenä ollaan vaan. Eilen juhlittiin ystävää ja muuten kyllä en aio ihmeitä tehdä. Onnea on mies, joka ottaa lomilla vetovastuun ruuan laitossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa täydelliseltä pääsiäiseltä! Lepoa on täälläkin tiedossa. Ihana vain olla.

   Poista
 7. Ihanan iloinen idea:)
  Tässäpä juuri rötkötän sohvalla ja samaa ajattelin tehdä aika paljon nyt Pääsiäisenä:D.Tosin pilkillä meinattiin myös käydä ja ostamassa betonia puutarha-aiheisiin käsitöihin...Toivottavasti aurinko alkaisi taas pilkistellä niin ajatukset ja ideatkin lähtisi lentoon:)
  Aurinkoista ja kivaa Pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ei jäälle enää uskalla mennä, mutta pilkkiminen olisi kyllä monen vuoden jälkeen virkistävää. Ehkä ensi vuonna. Leppoisaa pääsiäistä!

   Poista
 8. Kyllä te keksitte kaikkea hauskaa. Pitää tallettaa tämä "kovalevylle" = aivojen pimentoon, tuleviin pääsiäisiin :)

  VastaaPoista